- Член од
- 27 ноември 2007
- Мислења
- 30.982
- Поени од реакции
- 74.026
Ете пак провоцираш...Од што е јак Вардар, почнаа другите екипи да се фузираат со него
И да, навивачите не ги прават успесите, туку тие на терен што играат ..па што е битно дали имала екипата навивачка група или немала.
Во овој момент кога се работи за екипа од Македонија сите треба да им дадиме подршка, оти ретко им се дава оваква шанса за влез во групна фаза..
Кај виде некоаде во постот да споменам навивачка група или нешто слично?
Само го искористив моментот за да ви кажам да присуствувате на мечот Вардар-Работнички, немора да сте за вардар, ама да почнбе да се враќа стариот сјај на македонското првенство. За карти за меч кој е на 18-ти прашувате уште од сега, ама никој не одговара на тоа што јас повикувам. Ете сега имавте можност да го видите Работнички. Знаете дека не е баш слаб, а јас можам да ви гарантирам дека и Вардар е можеби и посилен од нив во моментов. Муабетот ми е дека се уверивте сега дека македонците не се само местачи, и нема повеќе тој изговор недоаѓам зошто е наместена. Али тоа, нема сега Грци за провокација за мерње курови, нема борба за добивање на Европски силен противник, па некако не ви се коментира за следниот меч на тимот на чиј фан клуб коментираме.