Фан Клуб: Работнички

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.982
Поени од реакции
74.026
Од што е јак Вардар, почнаа другите екипи да се фузираат со него:D

И да, навивачите не ги прават успесите, туку тие на терен што играат ;) ..па што е битно дали имала екипата навивачка група или немала.
Во овој момент кога се работи за екипа од Македонија сите треба да им дадиме подршка, оти ретко им се дава оваква шанса за влез во групна фаза..
Ете пак провоцираш...
Кај виде некоаде во постот да споменам навивачка група или нешто слично?
Само го искористив моментот за да ви кажам да присуствувате на мечот Вардар-Работнички, немора да сте за вардар, ама да почнбе да се враќа стариот сјај на македонското првенство. За карти за меч кој е на 18-ти прашувате уште од сега, ама никој не одговара на тоа што јас повикувам. Ете сега имавте можност да го видите Работнички. Знаете дека не е баш слаб, а јас можам да ви гарантирам дека и Вардар е можеби и посилен од нив во моментов. Муабетот ми е дека се уверивте сега дека македонците не се само местачи, и нема повеќе тој изговор недоаѓам зошто е наместена. Али тоа, нема сега Грци за провокација за мерње курови, нема борба за добивање на Европски силен противник, па некако не ви се коментира за следниот меч на тимот на чиј фан клуб коментираме.

Факе

Highbury–the Home of Football
Член од
6 март 2010
Мислења
9.483
Поени од реакции
10.220
ха.Паа,Лацио си е Лацио.А и плус се знаеше дека ќе ни се падне некој од Европските гиганти.И не треба да се деси чудо,туку треба едноставно да се игра без страв,цврсто и резултатот може да си дојде сам по себе ;) Иначе тие муабети нагоре се булшит,дај престанете.Ајде белким ќе идеме у групи.Кога се играат утакмиците ?

Член од
14 март 2010
Мислења
16.937
Поени од реакции
16.228
Ете пак провоцираш...
Само го искористив моментот за да ви кажам да присуствувате на мечот Вардар-Работнички, немора да сте за вардар, ама да почнбе да се враќа стариот сјај на македонското првенство. За карти за меч кој е на 18-ти прашувате уште од сега, ама никој не одговара на тоа што јас повикувам. Ете сега имавте можност да го видите Работнички. Знаете дека не е баш слаб, а јас можам да ви гарантирам дека и Вардар е можеби и посилен од нив во моментов. Муабетот ми е дека се уверивте сега дека македонците не се само местачи, и нема повеќе тој изговор недоаѓам зошто е наместена. Али тоа, нема сега Грци за провокација за мерње курови, нема борба за добивање на Европски силен противник, па некако не ви се коментира за следниот меч на тимот на чиј фан клуб коментираме.
Па го отековте на темата за Вардар та Вардар...да беше јак немаше да се вади.
И поназад се споменуваше каде се навивачите на Работнички, зошто ги нема Романтичарите, зошто Легија 5 се растуриле, па за тоа напоменав за навивачите, дека не е се во навивачите, треба подршка, но кога се работи за ваков настан каде се претставува и Македонија, треба не само навивачите на тој клуб, туку сите да им дајме подршка, тие што можат нормално.
А за јачината на Лацио и тоа колкави се шансите да помине Работнички се изјаснив поназад.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.605
Поени од реакции
14.434
Ете пак провоцираш...
Само го искористив моментот за да ви кажам да присуствувате на мечот Вардар-Работнички, немора да сте за вардар, ама да почнбе да се враќа стариот сјај на македонското првенство. За карти за меч кој е на 18-ти прашувате уште од сега, ама никој не одговара на тоа што јас повикувам. Ете сега имавте можност да го видите Работнички. Знаете дека не е баш слаб, а јас можам да ви гарантирам дека и Вардар е можеби и посилен од нив во моментов. Муабетот ми е дека се уверивте сега дека македонците не се само местачи, и нема повеќе тој изга ќовор недоаѓам зошто е наместена. Али тоа, нема сега Грци за провокација за мерње курови, нема борба за добивање на Европски силен противник, па некако не ви се коментира за следниот меч на тимот на чиј фан клуб коментираме.
Пер.. Да у сум Скопје веруј дека би присуствувал на 90% од мечевите на Работнички, или па Вардар кога ќе игра некое дерби. Моево место порано кога имаше тим кој се натпреваруваше во општинска лига, не испуштав натпревар, пред 2 саати сум идел на утакмица, затоа што желен бев и уште сум да гледам натпревари во живо, без разлика кои играле. Сега јас за да дојдам у вторник ми требаат 500 денари што за мене е многу,кога сум во Скопје на гости некогаш и кога има натпревар многу често одам. А веруј дека како мене такви има многу што се од страна и што сакаат да дојдат ама не можат поради финансиите, а и вчера можеби едно 50-60% што присуствуваа беа од страна, и тие идат кога Работнички или некој друг тим игра квалитетни натпревари, не дека со Вардар нема да биде квалитетен, али друго е Лига Европа, друго е ПМФЛ.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.982
Поени од реакции
74.026
Пер.. Да у сум Скопје веруј дека би присуствувал на 90% од мечевите на Работнички, или па Вардар кога ќе игра некое дерби. Моево место порано кога имаше тим кој се натпреваруваше во општинска лига, не испуштав натпревар, пред 2 саати сум идел на утакмица, затоа што желен бев и уште сум да гледам натпревари во живо, без разлика кои играле. Сега јас за да дојдам у вторник ми требаат 500 денари што за мене е многу,кога сум во Скопје на гости некогаш и кога има натпревар многу често одам. А веруј дека како мене такви има многу што се од страна и што сакаат да дојдат ама не можат поради финансиите, а и вчера можеби едно 50-60% што присуствуваа беа од страна, и тие идат кога Работнички или некој друг тим игра квалитетни натпревари, не дека со Вардар нема да биде квалитетен, али друго е Лига Европа, друго е ПМФЛ.
Сега не биди и ти буквалист, зборам за тие што имаат можности а не одат, а не за тие од други градови :)
Го имате Борец уште, во трета лига настапува :) Со нас од велес доаѓа еден дечко, нема утакмица пропуштено, ако се сака се се може :D ама сепак да не забегуваме во крајности.

Alien_sr

Ultimate Survivor!
Член од
14 мај 2007
Мислења
2.978
Поени од реакции
143
Мора да има вакви како тебе кои секогаш ке мрчат за секоја добро направена работа.
Аааа така ли? Те боли ли тоа што ја промашија шансата? Добро е сега одиме понатаму .. а да загубевме и ти ќе викаше за таа шанса...

M

marko 1996

Гостин
Колку сте ме реплицирале многу ве погодило излгеда постот :) Да не ве цитрам еден по еден. Мозок на 13-15 дете хахаха па ти сигурно од дома не си излегол да видиш што мислат другите што навиваат за работнички ама што навиваат а не Еуро куп/ЛШ ''навијачи''. Се согласувам да има повеќе навивачи ама да идат на секоја утакмица не од година на година. Колку да зборат пртоив работнички комитиве на форумов ги поддржувам во едно дојдете на градски у вторник. Пак поддржете го работнички на градското дерби. Поддржете го сега кога највеќе му треба , со Вардар дерби комити верувам ке има многу нека има и од работнички немора да навивате , нека има барем дојдете со дрес работнички или било што немора ни дресови ни ништо дојдете кежуал ко што беше сеа 10 000 души. После утакмицава во вторник ке видиме кој го поддржува работнички а кој не. Подрав од мене се гледаме на градски ако дојдете.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Колку глупи членови имало во Комити чудо нешто не ми се верува дека тераат без врска како Балистите исто.Не знам по кој пат бе треба да ви кажиме дека овие што беа вчера на стадион и уште толку што неможеа да бидат таму присутни НЕ СЕ навивачи на Работнички,само негови подржувачи заради фантастичнити успеси шо ни ги прави во последниве години,ако вакви успеси постигне некоја друга мак.екипа секако дека овие истиве ќе бидат пак на стадион.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Колку сте ме реплицирале многу ве погодило излгеда постот :) Да не ве цитрам еден по еден. Мозок на 13-15 дете хахаха па ти сигурно од дома не си излегол да видиш што мислат другите што навиваат за работнички ама што навиваат а не Еуро куп/ЛШ ''навијачи''. Се согласувам да има повеќе навивачи ама да идат на секоја утакмица не од година на година. Колку да зборат пртоив работнички комитиве на форумов ги поддржувам во едно дојдете на градски у вторник. Пак поддржете го работнички на градското дерби. Поддржете го сега кога највеќе му треба , со Вардар дерби комити верувам ке има многу нека има и од работнички немора да навивате , нека има барем дојдете со дрес работнички или било што немора ни дресови ни ништо дојдете кежуал ко што беше сеа 10 000 души. После утакмицава во вторник ке видиме кој го поддржува работнички а кој не. Подрав од мене се гледаме на градски ако дојдете.
Кој навиваат за Работнички бе не заебавај нит Легија5 иде нит Романтичари.
Свесен си дека ако дојдат тие 10.000 што беа на мечот со Анартозис ќе бидат за Вардар какви црни шалови спомињаш од Работнички или па дресови ....
Мешаш навивач и обичен фан на Македонски фудбалски клуб.
Пак ќе ти кажам оние што беа вчера на стадион беа само затоа што Работнички е Македонски фудбалски клуб кој настапува во Европа и потребна му е подршка од публиката и да им докажеме на гејците дека постоиме.Далеку се они од навивачи на Работнички веруј дека 95% од тие што беа вчера на стадион се фанови на други Македонски клубови претежно фанови на Вардар.

M

marko 1996

Гостин
Кој навиваат за Работнички бе не заебавај нит Легија5 иде нит Романтичари.
Свесен си дека ако дојдат тие 10.000 што беа на мечот со Анартозис ќе бидат за Вардар какви црни шалови спомињаш од Работнички или па дресови ....
Мешаш навивач и обичен фан на Македонски фудбалски клуб.
Пак ќе ти кажам оние што беа вчера на стадион беа само затоа што Работнички е Македонски фудбалски клуб кој настапува во Европа и потребна му е подршка од публиката и да им докажеме на гејците дека постоиме.Далеку се они од навивачи на Работнички веруј дека 95% од тие што беа вчера на стадион се фанови на други Македонски клубови претежно фанови на Вардар.
Нека дојдат бе нека навиваат за вардар , битно да има луѓе. Зборам за тие што се декларираат како на работнички навивачи а ги нема нигде. Пишав немора да навиваат нека дојдат да го поддржат.

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Па тоа ти зборам бе другар. Се декларираат како навивачи на работнички а нигде ги нема на утакмици. Иначе прочитај уште еднаш , пишав немора ни да навиваат нека дојдат барем како што они викаат да го поддржат.
Јас до сега не сум сретнал некој да се декларира како навивач на Работнички по вчерашниот дуел.Сите честитавме тука на форумов и сме радосни што Работнички стигна да игра плеј-оф ама далеку сме од нивни навивачи.
Ти викам ако дојдат тие што беа вчера поголемиот дел ќе го поддржат Вардар имам и кажано зошто тоа би било така.

M

marko 1996

Гостин
Јас до сега не сум сретнал некој да се декларира како навивач на Работнички по вчерашниот дуел.Сите честитавме тука на форумов и сме радосни што Работнички стигна да игра плеј-оф ама далеку сме од нивни навивачи.
Ти викам ако дојдат тие што беа вчера поголемиот дел ќе го поддржат Вардар имам и кажано зошто тоа би било така.
Го изменив малце постот горе нема врска у тој стил е. Пишав нека дојдат за вардар не е битно битно да има атмосфера. Ама ако дојдат што беа на стадион 10% ке бидам среќен.

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Го изменив малце постот горе нема врска у тој стил е. Пишав нека дојдат за вардар не е битно битно да има атмосфера. Ама ако дојдат што беа на стадион 10% ке бидам среќен.
Што не ти е јасно бе полтрону,ако се навивачи на Вардар ќе дојдат ако не никому ништо.Да не сакаш од другиве градој да идат за вардар-раб во Македонска лига.80% од тие беа дојдени да го подржат Раб во ЕВРО настапот во 3-ТО КОЛО и тоа против ГРЧКИ тим.КРАЈ на сето ова.

M

marko 1996

Гостин
Што не ти е јасно бе полтрону,ако се навивачи на Вардар ќе дојдат ако не никому ништо.Да не сакаш од другиве градој да идат за вардар-раб во Македонска лига.80% од тие беа дојдени да го подржат Раб во ЕВРО настапот во 3-ТО КОЛО и тоа против ГРЧКИ тим.КРАЈ на сето ова.
Хахахахах па сакаш да кажеш дека беа вчера сите дојдено од други градови? Еве бе 7000 нека биле од други градови ( што е невозможно) нека дојдат тие 3000 да поддржат некој од двата клуба. Ама нема да дојдат зашто друго е да кажеш Работнички- Вадар друго е да кажеш Анартозис, што не дојдоа да го поддржат со Јувенес бе? Или со Транс? Сега ке ми кажеш Анартозис не бил добар клуб. Интер едвај од таму се вратија со 1-0, со бремен изиграа 3-3. Така да крај на дискусијава , ке видиме у вторник кој сака да придонесе како викате вие за македонскиот фудбал кој не. Поздрав

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Хахахахах па сакаш да кажеш дека беа вчера сите дојдено од други градови? Еве бе 7000 нека биле од други градови ( што е невозможно) нека дојдат тие 3000 да поддржат некој од двата клуба. Ама нема да дојдат зашто друго е да кажеш Работнички- Вадар друго е да кажеш Анартозис, што не дојдоа да го поддржат со Јувенес бе? Или со Транс? Сега ке ми кажеш Анартозис не бил добар клуб. Интер едвај од таму се вратија со 1-0, со бремен изиграа 3-3. Така да крај на дискусијава , ке видиме у вторник кој сака да придонесе како викате вие за македонскиот фудбал кој не. Поздрав
Абе ти стварно изиграваш нешто или толку ти е капацитетот.Кој негира бе дека овие дојдоа само заради ваков натпревар(и мораше да дојдат) зашто Раб со тој рез од 0-2 ја заслужи подршакта.Тоа го има сегде бе се зависи од тежината на антпреварот и од квалитетот на противникот.И кај најверните навивачи се намалува и зголемува бројката.Сигурно не би бил бројот на КОмити ист ако Вардар игра со Брегалница и ако игра со Шкендија а????????????

Kajgana Shop

На врв Bottom