Фан Клуб: Челзи

В

Вори

Гостин
Очекувајте трансфер во наредниве 2-3 дена,али не ви откривам кој :cool:

Иначе според англиските медиуми Тотенхем повторно одбиле понуда од Челзи за Модриќ.Искрено веќе преку глава ми е сагава.Јас ептен сакам хрватов да дојде во Челзи,али не е до него.Идиотите како Леви и Ари не го даваат за жива глава.И наместо Челзи цело лето да се фокусира на еден играч,ко за промена добро би било да најдат негова алтернатива и да пазаруваат надвор од Англија на пример.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579

Иначе според англиските медиуми Тотенхем повторно одбиле понуда од Челзи за Модриќ.Искрено веќе преку глава ми е сагава.Јас ептен сакам хрватов да дојде во Челзи,али не е до него.Идиотите како Леви и Ари не го даваат за жива глава.И наместо Челзи цело лето да се фокусира на еден играч,ко за промена добро би било да најдат негова алтернатива и да пазаруваат надвор од Англија на пример.
Од каде иформацијава за понудата дека е одбиена ?? Ако можеш постави линк..

A

Auditore

Гостин

Знам на кој мислиш, и знам демек претседателот и неговиот агент биле на преговори во Лондон, но малку сум скептик, цело лето се така мотаат, дај боже да е вистина.
И јас нема да откријам кој е, али лесно е да се погоди.

В

Вори

Гостин
Од каде иформацијава за понудата дека е одбиена ?? Ако можеш постави линк..
Ауу ме мрзи страшно сега да барам.Оди на страната од Челзи и знаеш после The Shed.Таму имап Chat каде што пишуваат фановите од цел свет али претежно од Лондон.И имаа поставено и линк и све.Ако не ти е мака побарај и ќе се снајдеш.
А и на Твитер неколку англиски спортски новинари кажуваат дека и последната понуда е одбиена.

п.с.Жирков е пред потпис со Анжи.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
^^
Жирков се договори со АНЖИ

Екипата на АНЖИ ке потпише четиригодишен договор со левото крило на Челси, Јури Жирков, тврди рускиот весник Советски Спорт.
Клубот од Русија до овој момент не ги коментираше шпекулациите за трансферот на репрезентативецот на Русија. Според информацијата Челси ќе добие 15.2 милиони евра од продажбата на 28-годишниот фудбалер.
Советски Спорт објавува дека Жирков веќе потпишал договор, а неговата сопруга Јулија веќе бара стан во Москва. Според изданието, левоногиот играч ќе заработува 5.6 милиони евра годишно од тимот од Махачкала.
Пред две години Јури Жирков се пресели од ЦСКА Москва во Челси за сума од 18 милиони фунти. Русинот не успеа да се снајде на Стемфорд Бриџ и за две сезони одигра 48 меча и постигна еден гол.

dR3

Член од
9 септември 2009
Мислења
918
Поени од реакции
542
Вори за Лукаку зборуваш?

В

Вори

Гостин
Можеби да,а можеби не.Ама не сакам да зборувам однапред затоа што ние и кога е работата готова знаеме да ја усереме.
Ете последен свеж пример е Пасторе.Затоа да почекаме уште малку па сите ќе видиме.:D

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ако дојде Лукаку има голема веројатност ретардите да го дадат пак на позајмица Стариџ :tapp::tapp:

P

PewDiePie

Гостин
Ама не сакам да зборувам однапред затоа што ние и кога е работата готова знаеме да ја усереме.
Ете последен свеж пример е Пасторе.Затоа да почекаме уште малку па сите ќе видиме.:D
Па нели Челзи никогаш не бил заинтересиран за Пасторе според другарчето ваше фантом ? ;)

Ај вие земете си навреме играчи,ние фановите на Милан сме напатени души во тој поглед.

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Мислам дека и да сакаат Тотенхем да го продадат Лука,ке чекаат до последните моменти на трансфер рокот(како со Бугарот),бидејки очекуваат ако си отиде овој ке сакаат да си одат и ВДВ,Бејл,Ленон.. Тоа би им изгледало вака:

Овој последниов им е Хари :pos::pos:

В

Вори

Гостин
Па нели Челзи никогаш не бил заинтересиран за Пасторе според другарчето ваше фантом ? ;)

Ај вие земете си навреме играчи,ние фановите на Милан сме напатени души во тој поглед.
Според Фантом можеби и не сме биле заинтересирани,а според сите англиски медиуми ние бевме во предност за негово купување.Арно ама ПСЖ даде повеќе пари и си го зеде.Но исто така колку и што бевме заинтересирани,толку и не бевме.Знам дека сум контрадикторен но мислам дека сагата за Пасторе беше до некоја мера измислена,за да Тотенхем попушти во врска со продавањето на Модриќ.

А ја колку што знам вие ги имате Мексес,Таиво,Ел Шарави.Не сте толку за жалење :)

едит:Прво коло играме со Стоук на гости.Недела 14-ти Август 14:30

P

PewDiePie

Гостин
Абе да ама во средина фалат 1-2 креативци.....

Иначе да прашам со кого играте прво коло во лига?

Kajgana Shop

На врв Bottom