Навивачки групи во Македонија!

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Добредојде соКрат филозоф, ме воодушеви со својата интелигенција. Ајде пиши уште нешто, не беа доволни 2-3ца од форумов што служеа за потсмев, се јави уште еден.
tvojata smisla za humor so ova sokrat ISS WOOOOORRRTTTTTTTTHHH.......
fuck all
i btw, dobro te najdov sogragjaninu

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
Па и што очекувате од таква толпа која е составена од деца од 16 години(како што гледате во видеото) и плус со нивните лидери кои не го разбираат поимот навивач,навивање......!...реално мислам....и плус го вреѓаат нивниот херој на фудбалски натпревар....:pos:...бог да чува и да брани се овој народ!:pos:

Џони Вајсмилер

Don't share my food
Член од
15 февруари 2010
Мислења
15.489
Поени од реакции
15.506
sto ti se vika kompleks
Тачно...јас имам огромни комплекси од балистите од тетово...не знам од што имам ама важно сум крајно искомплексиран бидејќи се најсмешната и најнеорганизираната навивачка група во македонија..и плус тоа се можеби едниствена во светот каде што не пеат за својот омилен клуб туку ги вреѓаат останатите клубови,лица(мртви),држава каде што живеат и се ранат,нации и све остало......па и груевски гледам ви згрешил нешто:pos:..
--- надополнето: Aug 5, 2011 4:46 PM ---
Да Да и за крај........:D

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Тачно...јас имам огромни комплекси од балистите од тетово...не знам од што имам ама важно сум крајно искомплексиран бидејќи се најсмешната и најнеорганизираната навивачка група во македонија..и плус тоа се можеби едниствена во светот каде што не пеат за својот омилен клуб туку ги вреѓаат останатите клубови,лица(мртви),држава каде што живеат и се ранат,нации и све остало......па и груевски гледам ви згрешил нешто:pos:..
dobro, i da sme taka, se ok, NE SE PUNAT 100 STRANICI SAMO SO KAZUVANJA KOLKU BEDNI SE BALLISTI, TOA TI SE BIKA KOMPLEKS, NON STOP, NON STOP KOGA SE ZBORUVA ZA NAVIVANJE TUKA SE SPOMENUVAAT BALLISTI, TOA TI E KOMPLEKS

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Уствари што има да се зборува за нив во темата ‘‘Навивачки групи во Македонија‘‘ кога тие не спаѓаат во оваа група ? :D
Да имаа барем н од навивачи некако ќе сватев вака сте оф-топик :D

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Уствари што има да се зборува за нив во темата ‘‘Навивачки групи во Македонија‘‘ кога тие не спаѓаат во оваа група ? :D
Па затоа отворив тема Смешни Тифози, наменета за нив :D

A

Ali Pasha

Гостин
Јер вам смета шта живите поред стадиона.... (ви сметат ли балистите)
Ма не ,не
Не смета, не смета, не сметаа
Не смета, не сметааааа, не сметаааа
Не сметааааа, не сметаааа , не смееетааааааааа

You're making my day

НЕ СМЕТАА, НЕ СМЕТАААА, НЕ СМЕТАААААА

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom