- Член од
- 27 август 2010
- Мислења
- 105
- Поени од реакции
- 5
менаџмент книгата на шуклев колку пари е?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
2100 или нешто така беше.менаџмент книгата на шуклев колку пари е?
А ќе мора да ја купиме?2100 или нешто така беше.
Да не го спремаш уште сега а?![]()
Копија мислам дека не смееш, оти ја носиш на колоквиум и кејсови решаваш.А ќе мора да ја купиме?![]()
2100 или нешто така беше.
Да не го спремаш уште сега а?![]()
Не бе, ќе заборавам се додека почнеме.. Треба тазе научено да ми еЕве кој го прочита мислењево прв, а има положено менаџмент и има книга, нека ми ја чува!
![]()
Ако е истрошено старото издание ќе пушти во промет новоШуклев за промена на книга дава известување на првото предавање, овака кој што и да ти каже се се само шпекулации, нова книга ќе издаде ако му потребаат вишок пари, бидејќи за нова книга трема нов дизајн на корицата да се стави, а тоа е голема работа.А копии мислам дека нема да ви дава да носите на полагања.
А ќе мора да ја купиме?![]()
Не мора, на испит ќе ти дадат копија од кејсовите. И, да носиш книга и да не носиш веројатноста да погодиш кејс е 1:1000000000000000000000
Јас слушнав дека рекол веќе нема да дава копии од кејсовите туку книга ќе мора да си носиме.Не мора, на испит ќе ти дадат копија од кејсовите. И, да носиш книга и да не носиш веројатноста да погодиш кејс е 1:1000000000000000000000
Ќе може ли некој да објасни, Основи на маркетинг- какви прашања дава на испит?
(поделби,дефиниции,бодирање,Т и НТ,повекекратен избор..итн)..