- Член од
- 27 август 2010
- Мислења
- 105
- Поени од реакции
- 5
менаџмент книгата на шуклев колку пари е?
2100 или нешто така беше.менаџмент книгата на шуклев колку пари е?
А ќе мора да ја купиме?2100 или нешто така беше.
Да не го спремаш уште сега а?![]()
Копија мислам дека не смееш, оти ја носиш на колоквиум и кејсови решаваш.А ќе мора да ја купиме?![]()
Не бе, ќе заборавам се додека почнеме.. Треба тазе научено да ми е2100 или нешто така беше.
Да не го спремаш уште сега а?![]()
Шуклев за промена на книга дава известување на првото предавање, овака кој што и да ти каже се се само шпекулации, нова книга ќе издаде ако му потребаат вишок пари, бидејќи за нова книга трема нов дизајн на корицата да се стави, а тоа е голема работа.Не бе, ќе заборавам се додека почнеме.. Треба тазе научено да ми еЕве кој го прочита мислењево прв, а има положено менаџмент и има книга, нека ми ја чува!
![]()
Ако е истрошено старото издание ќе пушти во промет новоШуклев за промена на книга дава известување на првото предавање, овака кој што и да ти каже се се само шпекулации, нова книга ќе издаде ако му потребаат вишок пари, бидејќи за нова книга трема нов дизајн на корицата да се стави, а тоа е голема работа.А копии мислам дека нема да ви дава да носите на полагања.
Не мора, на испит ќе ти дадат копија од кејсовите. И, да носиш книга и да не носиш веројатноста да погодиш кејс е 1:1000000000000000000000А ќе мора да ја купиме?![]()
По менаџмент на мал бизнис и деловно планирање не даваше копии, стриктно книга оригинал.Не мора, на испит ќе ти дадат копија од кејсовите. И, да носиш книга и да не носиш веројатноста да погодиш кејс е 1:1000000000000000000000
Јас слушнав дека рекол веќе нема да дава копии од кејсовите туку книга ќе мора да си носиме.Не мора, на испит ќе ти дадат копија од кејсовите. И, да носиш книга и да не носиш веројатноста да погодиш кејс е 1:1000000000000000000000
Досега не си бил на испит или колоквиум маркетинг?Ќе може ли некој да објасни, Основи на маркетинг- какви прашања дава на испит?
(поделби,дефиниции,бодирање,Т и НТ,повекекратен избор..итн)..