Може ли во Македонија да се најде поштена женска?

Dzish

unlike any other...
Член од
15 февруари 2007
Мислења
13.994
Поени од реакции
2.689
Па,јебига ја не лечев до сега комплекси дали има поштена или непоштена.Никој не ти е крив што неможеш да си најдеш каква што бараш.А, кои се твоите аргументи жити се?Ти ако имаш проблем со мене остави твој број,па да разрешиме приватно може?
Неам проблем конкретно со тебе, имам проблеми со тролови на форумот кои што во последно ги уништуваат темите безвеза. Затоа и пишав, искористи го паметно копчето Нова Тема, отвори една со наслов каков што си зададе и ете ти... па дајте да видиме аргументи на право место. Мислете малце и на децата ваши, можеби по 50 години некој ќе сака да го чита форумов за да открие како се живеело...

Телефони на непознати не давам, мада ако мислиш дека има потреба нешто да решаваме слободно, пратими ПП, па таму ќе се договараме што и како.

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
da, da bev zensko ke bev kurva, a vaka sum ebachiste!

--- надополнето: Aug 5, 2011 11:34 AM ---
Napisav ebaciste znaci da napisav masturbator togas ke imase logika tvojata primedba za rakata, vaka nema, no ako ne veruvas na napisanovo mozes da pisuvas sto sakas najednostavno nema vrska so mojata realnost, vtoro stavot moj napisan kako stav, kazuva deka opsto za mazite vazi deka ako ima poveke zeni on e ebaciste a zenata kurva, nego ne kapiras!
Се е тоа ствар на перцепција друже....

П.С. Ќе ми одговориш на прашањата што ти ги поставив?

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
Аха, само да расчистиме - во твојот пример зборуваш исклучиво за жени кои не заработуваат.
Не можеш да генерализираш дека сите жени очекуваат ти да обезбедиш пари, стан, кола.... Знаеш, денес младите парови обично заедно заработуваат за да купат се. Според тоа, или двајцата се проституираат меѓу себе, или теоријата ти паѓа во вода.
Курва е ако има повеќе партнери. ОК.
1. Колку партнери?
2. Дали е зборот курва во позитивна или негативна конотација?
3. Дали курвата секогаш по правило е ,,непоштена,,?
4. Дали курва може да биде ,,поштена,,?
5. Дали во една брачна заедница, ако мажот остане без работа, а притоа станот и колата се да речеме на име на жената, дали мажот се проституира? Што ако истиот иако не работи, придонесува со тоа што дома ги врши сите домаќински работи? Дали тој труд не важи? Што ако е инвалид? Како ќе плати за тоа што го издржува жена му? Дали има начин на кој би се проституирал и би го заработил вниманието и нејзината грижа за него?

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
ne bas po red...
1.Zborot kurva e samo zbor, se upotrebuva kako sto kazav i koga ona saka za da se zgolemi sexualnoto zadovolstvo.Partnerite ne igraat uloga, neka menja dur moze znaes ona starite sakaat da bidat neverni ama ne mozat a mladite sakaat da bidat verni no ne mozat.
2.Kurva e kako poim se upotrebuva ustvari pojke nepostena u smisla dava na site samo na tebe ne i za tebe e kurva, za drugite ne e .Se e relativno to est vo relacija na nesto drugo jas sum visok za nekoj od 1, 70 no nizok za nekoj od 1,90...
Znaci samiot zbor po sebe ne e ni pozitiven ni negativen zavisi od kontekstot, za mene e kurva nekoja sto ke te zaebe, ima dvojni standardi u taa smisla...
3.Kurva moze da bide postena ako dava na site onaka zaloita pa nejke da odbie.
4.Mazot isto se prostituira, brakot e prostitucija toa e poznata teza.
Eve nesto na brzina onaka....

Член од
8 октомври 2009
Мислења
821
Поени од реакции
301
Не, Делинда постои еден синдром уште оддамна, мажите наши сакаат се што е разголено да го брцнат и да си поминат еден вајлд секс, а за дома пристојна домаќинка, со баба гаќа, витлери на глава, то ти е класика никад не умира, али нормално таа ќе е мајка на нивните деца, ќе служи строго за домашна употреба и парење еднаш месечно, како беше она од Блажо на К-15 „Шарко не лае на домашни“.
Дај бидете си реални и искрени ем према вас ем према сите, ви се ебе ви се рика, арно ама таа со ќе ја шетата за рака мора да е ако не сте и прв барем втор нели ? ....
мојот не сака се што е разголено :) ме сака мене и тоа најчесто кога не сум разголена си добивам повеќе комплименти:pipi:
со било која можат да имаат вајлд секс секси игри итн ама не секоја е домаќинка ;)
па кога ќе погледнам од страна заклучувам дека тие што се просечно атрактивни ем си имаат дечковци/мажи ем си имаат вајлд секс и се останато ;) другите се за една..две-три...употреби :)

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
мојот не сака се што е разголено :) ме сака мене и тоа најчесто кога не сум разголена си добивам повеќе комплименти:pipi:
со било која можат да имаат вајлд секс секси игри итн ама не секоја е домаќинка ;)
па кога ќе погледнам од страна заклучувам дека тие што се просечно атрактивни ем си имаат дечковци/мажи ем си имаат вајлд секс и се останато ;) другите се за една..две-три...употреби :)
Wow <3 конечно нешто како штоо треба од женска страна.

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Vo vrska so razgolenosta, Od Gautama Sidarta Buda tamu procitav edna mnogu jaka stvar kako da meditirame koga ke vidime ubava zena, razgolena neznam sto, Buda vika vaka, pomisli deka taa nema da bide vecno mlada deka nejzinata mladost e lukavstvo na prirodata, nea i nekoj drug kako sredstvo za preku seksot da opstojuva rodot ja koristi prirodata na koja ne i e biten nikoj poedinecno osven opstojbata na rodot, pomilsi deka koga ona ke bide na 80 g ke se cudis kako si mozel da ja posakas nea, najposle pomisli deka pod kozata ima krv, koski, organi...i neka seto toa sozdade odbivnost kaj tebe e vaka ucese Buda!

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.864
Поени од реакции
20.424
Со чест кон исклучоците, али затоа грото глава ке скршат коа ке видат голи нозе со допичњак, тешка психологија али то е ..
Болдот, па се знае дека она што е скриено да не речам завиткано убаво, е поинтересно и буди фантазии.

Член од
14 ноември 2008
Мислења
3.418
Поени од реакции
856
Ако сакаш да најдиш поштена жена во Македонија барај ја на кајгана форум! Тука жените се 99,99% поштени. Останатите 0,01% се травестити!

S

StormRage

Гостин
Шознам... иам 18 години поштена досеа не сум сретнал пошо сите ми го начукале?!... океј кај шо бев крив бев ама кај шо не бев пак од трите подолгиот сум го јал

Член од
21 јануари 2009
Мислења
8.830
Поени од реакции
8.858
ne bas po red...
1.Zborot kurva e samo zbor, se upotrebuva kako sto kazav i koga ona saka za da se zgolemi sexualnoto zadovolstvo.Partnerite ne igraat uloga, neka menja dur moze znaes ona starite sakaat da bidat neverni ama ne mozat a mladite sakaat da bidat verni no ne mozat.
2.Kurva e kako poim se upotrebuva ustvari pojke nepostena u smisla dava na site samo na tebe ne i za tebe e kurva, za drugite ne e .Se e relativno to est vo relacija na nesto drugo jas sum visok za nekoj od 1, 70 no nizok za nekoj od 1,90...
Znaci samiot zbor po sebe ne e ni pozitiven ni negativen zavisi od kontekstot, za mene e kurva nekoja sto ke te zaebe, ima dvojni standardi u taa smisla...
3.Kurva moze da bide postena ako dava na site onaka zaloita pa nejke da odbie.
4.Mazot isto se prostituira, brakot e prostitucija toa e poznata teza.
Eve nesto na brzina onaka....
Јас прашав во кој контекст ти го употребуваш зборот?
Значи, бидејќи и мажот се проституира во бракот, можеме да заклучиме дека бракот е негативен за едно општество бидејќи неговите членови ги тера на девијантно однесување, и дека курва е универзален збор, за мажи и жени.

Потоа, според тебе ,,поштена,, е кога дава на сите. Добро. Дали си сигурен дека истото се мисли генерално? Мислиш креаторот на темата бара таква поштеност во Македонија?

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
тие од 2 три употреби најчесто ќаруваат богаташи и имаат добар живот и сексот е занает (y)
--- надополнето: Aug 5, 2011 5:23 PM ---
Ако сакаш да најдиш поштена жена во Македонија барај ја на кајгана форум! Тука жените се 99,99% поштени. Останатите 0,01% се травестити!
fuck yeah :))

Член од
21 август 2008
Мислења
6.500
Поени од реакции
1.321
Јас прашав во кој контекст ти го употребуваш зборот?
Значи, бидејќи и мажот се проституира во бракот, можеме да заклучиме дека бракот е негативен за едно општество бидејќи неговите членови ги тера на девијантно однесување, и дека курва е универзален збор, за мажи и жени.

Потоа, според тебе ,,поштена,, е кога дава на сите. Добро. Дали си сигурен дека истото се мисли генерално? Мислиш креаторот на темата бара таква поштеност во Македонија?
Brakot e samo posledica na potrebata dvajca da se grebat eden od drug ili da delat zaednicki sredstva znaci ne gi tera brakot oti brakot ne bi ni postoel da ne sakaat lugeto da go sozdavaat brakot.

Член од
21 февруари 2011
Мислења
25
Поени од реакции
20
Незнаев дека некој сеуште го користи тој термин од античко доба -поштена ...Сега се користат други термини за тоа ..кое доба сме бре луѓе ,се отвори дискусија за тоа дали биле поштени убавите моми што не му дале на некој (мора да бидат убави за да бидат поштени ,и да му дале на типот ?)
..Па затоа пропаѓаме бре луѓе како нација -затоа што не се цени своето ,а туѓото - во случајот дотичните Бугарки и Гркинки,убавите и чесни ,паметни девојчиња ги поседуваат тие квалитети затоа што имаат секс со непознати за една ноќ ,а нашиве моми сеуште не го свариле тоа па сите се курви затоа што не дале..
Незнам најискрено кој шок го доживеав со коментарот поштена кога го прочитав :eek: Чувај ме боже од таков маж :cuc::pos:

Kajgana Shop

На врв Bottom