Фан Клуб: Работнички

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Тоа е тоа моја желба беше Бирмингем некако тие ми се гледаа како екипа на која што ќе им се држиме но ете немавме среќа.
Доволно направи Работнички до сега мечот со Лацио им доаѓа како еден вид на награда за досега прикажаната игра сепак неможе секоја екипа од Македонија да игра на Олимпико против Лацио.Само да издржиме таму да не изгубиме со повеќе од еден гол разлика или уште подобро да извадиме нерешено па пред полн Филип 2 да ги скинеме таљанциве :D

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.238
Поени од реакции
8.136
Искрено Работнички не ни имаше простор да калкулира кој противник би бил погоден во оваа фаза на натпреварувањето. Според мене одлична жрепка за нашиот претставник и можност за младите фудбалери да се докажат против силен противник.

P

PewDiePie

Гостин
Реално подобро вака,ако играа со бир. или рапид ќе испаднеа со никаков резултат 1-0 таму и 0-0 овде знаејќи ја нашата среќа,вака со Лацио или ќе го јадат на велико или ќе биде чудо над чудата.
А и да изгубат многу во првата не верувам дека нашите ќе испуштат можност да го гледаат Лацио на Градски. Воглавно се е можно,плус ако се знае дека италијаните не се заинтересирани за Лига Европа многу многу.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Реално подобро вака,ако играа со бир. или рапид ќе испадне со никаков резултат 1-0 таму и 0-0 овде знаејќи ја нашата среќа,вака со Лацио или ќе го јадат на велико или ќе биде чудо над чудата.
А и да изгубат многу во првата не верувам дека нашите ќе испуштат можност да го гледаат Лацио на Градски. Воглавно се е можно,плус ако се знае дека италијаните не се заинтересирани за Лига Европа многу многу.
Да изгубат пример 5-0 баш глупо ќе биде да се пуни стадион бар ја не гледам логика да гледам ако изгубат 5-0 без разлика што е Лацио.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.965
Поени од реакции
57.716
А што толку имало врска тоа атрактивен противник ако те тепаат 5-0 после втората кај нас пак ќе има 2000 гледачи тапа ќе биде. Затоа требаше да падне пример Рапид али тоа е тоа...
Споредбата ми беше меѓу Динамо Киев и Лацио, не со Бирмингем и Рапид...

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Да изгубат пример 5-0 баш глупо ќе биде да се пуни стадион бар ја не гледам логика да гледам ако изгубат 5-0 без разлика што е Лацио.
повеќето ќе одат да го гледаат лацио а не работнички

Член од
23 февруари 2008
Мислења
869
Поени од реакции
477
Sonot na eden komita.
Abe neli znaes Vardar go tepase Lazio ?
E kako toa ...
E taka Rabotnicki izgubi od Vardar no go tepaa Lazio, taka da isto ko Vardar da go tepal Lacio :D

В

Вори

Гостин
Јас ќе одам да го гледам Работнички и искрено не ме боли ташакот за Лацио.
Само нека издржат момциве да не примат многу голови таму,за да биде интересно на реваншот.
Како и да е,сакам арената Филип II да крцка.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
повеќето ќе одат да го гледаат лацио а не работнички
Што да гледаш Лацио бе ќе играат со трета постава дома ќе си ја завршат работата на првата утакмица ја не би глеал трет тим. Со Ливерпулбеше друго ем играа со трета постава ем првата беше на Филип втори. Затоа викам немавме среќа со влечењето во однос кој ќе биде домаќин на првата бар ќе се осеќавме малку доминантно.

Член од
27 ноември 2007
Мислења
30.983
Поени од реакции
74.042
Sonot na eden komita.
Abe neli znaes Vardar go tepase Lazio ?
E kako toa ...
E taka Rabotnicki izgubi od Vardar no go tepaa Lazio, taka da isto ko Vardar da go tepal Lacio :D
Пак за нас јадете гомна. Доста на форум, повелете во вторник и подржете го работнички, а не темата да ви се активира од лето во лето(y)

Кико Д.

ULTRAS - way of life
Член од
26 јануари 2010
Мислења
11.435
Поени од реакции
9.676
Што да гледаш Лацио бе ќе играат со трета постава дома ќе си ја завршат работата на првата утакмица ја не би глеал трет тим. Со Ливерпулбеше друго ем играа со трета постава ем првата беше на Филип втори. Затоа викам немавме среќа со влечењето во однос кој ќе биде домаќин на првата бар ќе се осеќавме малку доминантно.
Ти викам повеќето ќе одат за Лацио, не дека јас ќе одам за нив да ги гледам.
За некои луѓе е името важно, а не играчите ;)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
нека извадат нерешено или ако губат нека губат 1:0 !! нека биде вака !! после градски ке се полни !!

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.530
Поени од реакции
29.059
Пак за нас јадете гомна. Доста на форум, повелете во вторник и подржете го работнички, а не темата да ви се активира од лето во лето(y)
И тие што ќе дојдат сигурно за нив нема да дојдат, нели гледаш од уста не не вадат.

пс. Не е битно дали ќе изгуби Работнички таму 2-0 или 10-0 па да влијае тоа на бројката. Секој што иде или иде за Работнички па нека повели неговиот тим игра, или пак за да гледа добра утакмица, повторно нека повели, истото и за фановите на Лацио од Македонија. Мислам дека ќе има некој си 20.000 на таа утакмица...

Riken

the power of imagination makes us infinite
Член од
9 декември 2008
Мислења
12.812
Поени од реакции
30.696
Ќе биде весело, Работнички можеби има мали шанси али голема шанса имаат децата на Работнички да се покажат во најдобро светло и да бидат забележани од поголеми странски екипи.

Kajgana Shop

На врв Bottom