Најдоброто од Македонија - музички проект

Член од
5 август 2011
Мислења
2
Поени од реакции
2
Здраво Форумџии...
Вашите предлози се разгледани и комплетно сте во право.
Во текот на денешниот ден ќе додадеме копче да се брише гласот и со тоа да можете да го поправите веќе оставениот глас.
Исто така ќе додадеме конфирмација при гласање каде што точно ќе се напише за кого е одбран гласот, како и hover на копчето за гласање и hover на цел ред за да се гледа на кој ред сте позиционирани.
Песните како ги добиваат гласовите така одат на погорна позиција (што значи редниот број не е фиксен).
Сите ваши сугестии се добредојдени :cuc:
--- надополнето: Aug 5, 2011 10:55 AM ---
Промените се направени.
Сега само кликнете на црвената „штикла“ (на гласот што веќе сте го дале) и ќе можете да го поништите гласот. Со тоа добивате повторно можност да го дадете вашиот глас за друга песна.
Ви благодариме уште еднаш на советите.

G

galaxy

Гостин
А тоа што може да се гласа од Incognito по милион пати? аххаха

Член од
1 ноември 2008
Мислења
7.396
Поени од реакции
1.880
Пола од тие 29% за Тајно моја се по грешка. Дел од тие ќе го поништат гласот но добар дел нема ни да проверат дека може да се поништи гласот. Така да намерна или ненамерна манипулација веќе е сторена.
Најдобро е рестартирање на онлајн гласањето.

G

galaxy

Гостин
А тоа што се преземани од yucafe и остали? Нели е тоа прекршување на авторски права? Држава ги прекршува, а до вчера имаше реклами дека музиката не е бесплатна.

Најдобро е да овозможите по неколку гласа за секој корисник. Или да ставите Like/Dislike на сите песни.

Член од
5 јуни 2008
Мислења
3.632
Поени од реакции
5.724
Од понуденово:
  1. Олгица Христовска - Свирете ја зајди зајди
  2. Мики Јовановски Џафер - Сонце за три светови
  3. Владо Јаневски - Некогаш и негде
  4. Тоше Проески - Цреша
  5. Ареа - Сите мои слики
  6. Кристин Арнаудова - Прашина
  7. Меморија - Македонија
  8. Адријана Јаневска - Твоето писмо моја Библија
  9. Тоше Проески - Сонце во твоите руси коси
  10. Мизар - Почетна стрелба
  11. Врчак - И повторно сам
  12. Калиопи - Обои ме
  13. Калиопи - Месечина
  14. Калиопи - На пат до Макдонија
  15. Калиопи - Дали ме сакаш
  16. Ристо Самарџиев - Таму каде што си
  17. Тоше Проески - Усни на усни
  18. Адријан Гаџа - Брилијанти
  19. Кирил Џајковски - Баба Зумбула
  20. Дани - Црвени дождови

Во листата фалат многу песни а ставени се Слаткаристика, Паркети, Силви бенд, Ерзана (????), Мекиќ и Џеј Џеј, Туна,.... Мартин Вуќиќ!
Анастасија - Пред дождот
Владо Јаневски - Евергрин
Владо Јаневски - Ова е само наше Скопје
Владо Јаневски - Не заборавај да се сетиш на мене
Владо Јанвски - Чаирска романтика
Владо Јаневски - Од овој ден
Дуле и Коки - Марама
Леб и Сол - Скопје
.
.
.

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Гласав за String Forces - Каде бегаш. Ја обожавам песната!

Член од
14 март 2010
Мислења
16.995
Поени од реакции
16.443
Мики Јовановски Џафер - Сонце за три светови | Забавна музика |
Миле Кузмановски - Не кани ме | Народна музика |
Стево и Сара - Зелката има кошули триста | Детска музика |

Toa e мојот избор :)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
23
Поени од реакции
3
Додадени се гласовите преку СМС од 08.08.2011.
Би сакале да ве известиме дека сите гласови се проверуваат детално и нема потреба да гласате по 400 - 500 пати од ист број.
Има повеќе од 10 броја кои имаат залудно испратено повеќе од 400 смс пораки.
Продолжете да гласате регуларно и навистина за песните кои ви се допаѓаат.

Ova e od oficijalnata fb strana na the best of macedonia.... Kade so ovoj pamet!?

Nemorosus

Маршал Изет Фазлиновић
Член од
5 ноември 2008
Мислења
2.598
Поени од реакции
627
Гласав за String Forces - Каде бегаш. Ја обожавам песната!
Фолтин, String Forces. Другите не сум ги разгледал, али би дал и глава дека овие два бенда се најдобри од листата :)

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.774
Поени од реакции
8.037
... веќе се знае победникот од забавните, Тоше Проески - Тајно Моја.

Па добро бре, зошто на пример Игор Џамбазов не беше поставен прв? Бар да се подредаа песните според азбучен ред, а не вака... арно се ќе беше да го почитувавте така човекот кога беше жив. Не е фер стварно.

Јас гласав за:
Игор Џамбазов - Скопје, Сарај, Матка
Гоце Арнаудов - Дали чекаш стара мајчице
Во Светот на Бајките

Ptolomej

Дрвен адвокат
Член од
7 август 2005
Мислења
1.761
Поени од реакции
1.050
Многу се сомнителни моменталните топ 10 во забавната и народната музика ... во забавната има дури 3 песни во топ 10 од Тоше ( да не ме сфати некој погрешно , Тоше е веројатно најдобриот наш пејач што досега сме го имале ) , а нема ниту една песна од Владо Јаневски , Архангел ,Меморија , а ја нема ни една од најдобрите наши песни Сонце за три света од Џафер ( мило ми е што барем САФ се во топ 10 ) ... за топ 10 кај народните песни ептен смрди работата , бидејќи на трето место е Соња Тарчуловска а во првите 10 нема ниту една песна од Јонче Христовски , Блага Петреска , Сузана Спасовска па дури ќе ја спомнам и Благица Павловска ... нешто навистина смрди во моменталниов редослед на песните и кај забавната и кај народната музика ... незнам кој го организира и ажурира гласањето , но ако е тоа МРТ , тогаш има голема шанса да е наместено .
П.С. Во врска со трите песни од Тоше на првите 3 позиции може и да не местена работата ( сепак Тоше е најголем идол во Македонија ) , но сепак требало да се направи да не може да има повеќе од 2 песни од ист пејач или група во топ 10 , бидејќи вака ќе има неколку неправедно запоставени песни кои нема да бидат снимени на албумите кои ќе се снимаат после изборот .

Член од
25 јануари 2011
Мислења
2.263
Поени од реакции
5.082
Не ми се верува... во забавни го ставиле Христијан од идол тоа мулето... АЛОООООО ТИЕ ШТО ЈА ПРАВЕЛЕ ЛИСТАТА ОПРАЈТЕ СЕ!!!

blackeyed

passive-aggressive...
Член од
6 ноември 2008
Мислења
933
Поени од реакции
2.090
Не ми се верува... во забавни го ставиле Христијан од идол тоа мулето... АЛОООООО ТИЕ ШТО ЈА ПРАВЕЛЕ ЛИСТАТА ОПРАЈТЕ СЕ!!!
Леле и мене одма тоа ме забоде у очи коа го видов копиљов на листата,па дур другиве правеа песни он уште не бил планиран...://

BTW гласав за Хикси....:cool:

Kajgana Shop

На врв Bottom