Фан Клуб: Работнички

Член од
26 април 2006
Мислења
13.024
Поени од реакции
1.940
Без сомнеж, секоја година се подобри и подобри настапи во европа и ова беше шлаг најголем успех на македонска екипа во евро настапи. Фали уште јагодата на шлагот групна фаза и се знае единствен и прв македонски тим што стигнал до таму.

Како и да е, се истрошија синоќа сега следна со Бардар ќе биде тешко тие се осоколени од првата победа во прилеп и со новие играчи и пари шо им ги додели градот како поклон.

Шурикен

Hard Core !
Член од
8 ноември 2008
Мислења
6.559
Поени од реакции
4.072
Браво. Честитки до сите играчи и тие што беа на стадион и што ги бодреа нив. Сите пофалби одат за нив, со толку млад тим што успеваат да напраат... само за пофалби. Среќно во четврто коло иако и до тука сум презадоволен од Работнички годинава. Нема да ми е криво ако испаднат. Ако не оваа, наредната година е нивна(секако доколку добиеме противници од овој калибар)

Член од
31 јули 2008
Мислења
2.065
Поени од реакции
666
Одлична атмосфера!
Браво за Работнички, доволно за во плеј оф .

...и да, морам да спомнам...Маневски, што утна бре свесен ли си?!

Pelister 2008

Ветеран
Член од
28 ноември 2010
Мислења
1.046
Поени од реакции
547
Ќе можи некој да постира линк од ждрепката ко ќе започни ?

Член од
1 август 2011
Мислења
34
Поени од реакции
14
Како и да е, се истрошија синоќа сега следна со Бардар ќе биде тешко тие се осоколени од првата победа во прилеп и со новие играчи и пари шо им ги додели градот како поклон.
2-3 gola na Vardar ke im sibnat ke vidis, Rabotnicki e momentalno minimum klasa pogore od Vardar ..
Inaku se nadevam Birmingem deka ke ni se padne ;)

Член од
8 јуни 2011
Мислења
2.502
Поени од реакции
2.805
Бев вчера на стадион...големо БРАВО за сите фудбалери, за сите во клубот за сите вчера на стадион !!! Како го лапнаа циганиве не се свесни...за голот баш го гледаш Панче Ќумбев како се движи во шеснаесетникот како нешто да ми викаше дека он ќе ја закопа :) !!! Многу убав гол...а и утакмицата беше типична македонска работа, ние ако не направиме од готово вересија не сме Македонци. Шансата што ја промаши Маневски ги чинеше 2 гола. Мора да се мачиме се така и на крај да ја решиме, пишано ни е како народ ние да се мачиме, ама на маката се познаваат јунаците :D!!! Браво немам зборови уште сум под впечатоци од вчера...само напред...вчера момците се бореа и против бугари и против грци и против сите !!! Браво само напред :)

Член од
10 февруари 2011
Мислења
894
Поени од реакции
398
Работнички се наоѓа во групата на неносители и еве ги можните противници на нашиот тим: Sevilja, Roma, Totenhem, PSV, Atletiko Madrid, Sporting Lisabon, Braga, Šalke, Dinamo Kijev, Panatinaikos, Glazgov Rendžers, Spartak Moskva, PSŽ, AZ Alkmar, Anderleht, Fulam, Seltik, Bešiktaš, Hapoel Tel Aviv, Metalist Harkov, Standard, Briž, AEK, Sparta, Steaua, Lacio, Atletik Bilbao, Dinamo Bukurešt, Salcburg, Rozenborg, Lokomotiva Moskva, PAOK, Birmingem, Stouk, Ren, Austrija, Rapid Bukurešt, Partizan. !! ваше мислење со кој сакате да се падне работничли ??? и ако може некој да каже во колку саат ке биде ждрепката !! за сигурност знам дека би требало да биде на eurosport ! :)

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Работнички се наоѓа во групата на неносители и еве ги можните противници на нашиот тим: Sevilja, Roma, Totenhem, PSV, Atletiko Madrid, Sporting Lisabon, Braga, Šalke, Dinamo Kijev, Panatinaikos, Glazgov Rendžers, Spartak Moskva, PSŽ, AZ Alkmar, Anderleht, Fulam, Seltik, Bešiktaš, Hapoel Tel Aviv, Metalist Harkov, Standard, Briž, AEK, Sparta, Steaua, Lacio, Atletik Bilbao, Dinamo Bukurešt, Salcburg, Rozenborg, Lokomotiva Moskva, PAOK, Birmingem, Stouk, Ren, Austrija, Rapid Bukurešt, Partizan. !! ваше мислење со кој сакате да се падне работничли ??? и ако може некој да каже во колку саат ке биде ждрепката !! за сигурност знам дека би требало да биде на eurosport ! :)
види настрана се знаат можните противници на Работнички Псв,Рапид Б,Селтик,Динамо Киев;Бирмингам и Лацио.

Член од
28 јули 2008
Мислења
10.785
Поени од реакции
3.522
Абе 100 пути се пиша на Еуроспорт 1 ќе има у живо. Инаку сум за Рапид Букурешт или Бирмингам другте НЕ

Член од
24 декември 2008
Мислења
1.375
Поени од реакции
1.566
Без сомнеж, секоја година се подобри и подобри настапи во европа и ова беше шлаг најголем успех на македонска екипа во евро настапи. Фали уште јагодата на шлагот групна фаза и се знае единствен и прв македонски тим што стигнал до таму.

Колку кењаш значи и колку си полн со комплекси! Не да си се радуваш за твоиве Вардар од уста не го вадиш, досаден си веќе! А до сега Вардар што плаќаше да игра на својот стадион, а Работнички го користеше гага???
А се ми се мота низ глава и за тоа земјиштето кај што им се помошните дека имаше во некој весник, дали на користење го земаа по багатела или нешто слично, не ми текнува.
Ај сега да ви падне некој појак и да го попиете што е можно повеќе!

Kajgana Shop

На врв Bottom