На северот на Косово напнато

Tоni

ILLYRIAN
Член од
26 февруари 2009
Мислења
13.639
Поени од реакции
10.237
Епа до пред неколку години Косово спаѓаше во територијата на Србија, но тогаш не велевте дека таа има право да ја брани територијата туку ги поддржавте косовските Албанци во нападот на Србија. А и во 2001 сигурно не велевте дека Македонија има право да ја брани својата територија и сувереност.
Далеку сум од србоман, само укажувам дека вие сте агресорите на балканов, не е ниту Србија ниту Македонија.
Хахах аман бе :pos:

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Во ред, велиш Србија има право да ја брани својата територија, Косово за тебе не е нејзина територија, ок е тоа. А дали имаше право да го брани пред да се отцепи ?
Епа до пред неколку години Косово спаѓаше во територијата на Србија, но тогаш не велевте дека таа има право да ја брани територијата туку ги поддржавте косовските Албанци во нападот на Србија. А и во 2001 сигурно не велевте дека Македонија има право да ја брани својата територија и сувереност.
Далеку сум од србоман, само укажувам дека вие сте агресорите на балканов, не е ниту Србија ниту Македонија.
Е тука е вашиот проблем деца. Косово никогаш не ни бил дел од Србија, Косово беше дел од Југославија. како што знаеме денеска Југославија нема, така да Србија нема право да се меша на туѓа територија. Како што имаше право Македонија/Црна Гора и другите држави ви ЈУ да се делат, имаше право и Косово, сега знам некој ќе ми вика ами Македонија и во Југославија беше Република за разлика од Косово, ами знаеш дека и Македонија во Југославија не се разликуваше ништо повеќе од Косово, се додека не дојде на власт Милошевич.

Тоа муабетите дека албанците се агресори на балканов, сигурно ти служат полесно да заспиваш ноќе, пошто ве гледам нешто многу нервозни.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
Е тука е вашиот проблем деца. Косово никогаш не ни бил дел од Србија, Косово беше дел од Југославија. како што знаеме денеска Југославија нема, така да Србија нема право да се меша на туѓа територија. Како што имаше право Македонија/Црна Гора и другите држави ви ЈУ да се делат, имаше право и Косово, сега знам некој ќе ми вика ами Македонија и во Југославија беше Република за разлика од Косово, ами знаеш како Косово во Југославија не се разликуваше ништо од Македонија се додека не дојде на власт Милошевич.

Тоа муабетите дека албанците се агресори на балканов, сигурно ти служат полесно да заспиваш ноќе, пошто ве гледам нешто многу нервозни.
Молам ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Па и да е тоа со Југославија ко што викаш ти, а не е !!! Имало ли Српска држава пред Југославија да се формира ?? Било ли Косово дел од таа држава, гинеле ли Срби во битки со Турците за Косово? Каде виде ти албанска крв да се пролее за Косово низ историјата ?

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426
Молам ?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!?!? Па и да е тоа со Југославија ко што викаш ти, а не е !!! Имало ли Српска држава пред Југославија да се формира ?? Било ли Косово дел од таа држава, гинеле ли Срби во битки со Турците за Косово? Каде виде ти Албанецска крв да се пролее за Косово низ историјата ?
хахаха, се гледа дека ни историја незнаеш. Види го ти него, албанците не гинеле за Косово, и не се пролевало крв за Косово. Ти или си учел српска историја, или поима немаш од историја. Не се брукај вака, зимај читај нешто.

Член од
12 декември 2010
Мислења
4.346
Поени од реакции
3.754
А ова коа ќе ми го смените во Албанска ми е крај! престанете вие да се нарекувате така па нема ни никој друг да ве нарекува ! Бог да чува
--- надополнето: Aug 4, 2011 4:06 PM ---
хахаха, се гледа дека ни историја незнаеш. Види го ти него, албанците не гинеле за Косово, и не се пролевало крв за Косово. Ти или си учел српска историја, или поима немаш од историја. Не се брукај вака, зимај читај нешто.
Друже јас сум учел светска историја, не српска историја, и рака у огин ставам дека сум прочитал многу повеќе книги од тебе во животов :) Неќам да одам оф топик да те подучам малце и за Скендербег кој толку го величате за дедо му да ти покажам грб на таа фамилија итн :) Ама у ПП можеш да очекуваш

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
А ова коа ќе ми го смените во Албанска ми е крај! престанете вие да се нарекувате така па нема ни никој друг да ве нарекува ! Бог да чува

Друже јас сум учел светска историја, не српска историја, и рака у огин ставам дека сум прочитал многу повеќе книги од тебе во животов :) Неќам да одам оф топик да те подучам малце и за Скендербег кој толку го величате за дедо му да ти покажам грб на таа фамилија итн :) Ама у ПП можеш да очекуваш
ajmooooo srpska velicina, svetot e srbski, ma aj odjebite, nisto vredno ne ste imale nitu imate

hotmail

GiO
Член од
1 февруари 2008
Мислења
1.333
Поени од реакции
426

Ајде вака србине. Која светска историја? Автор, цитати, параграф, нешто имаш?

А гледам и Скендербег си го споменувал, да не ми кажеш на пп дека и тој бил србин, па да биде врв на сите глупости што ги изнатреска.

Такви муабети не тука, и не со мене, најди си некое детиште(србоман) од Македонија и него раскажи му, за вашите (не)славни победи, што ги имате.

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.045
Поени од реакции
83.485
За жал така е. Заспивал некој или не, со тоа, не се менува фактот дека Албанците денес се еквивалент на Србите од деведесетите.
Проблемот е во тоа што, исто како Србите тогаш, не сфаќате дека ќе мора да живеете со овие соседи и во иднина. Нема да си одат никаде подалеку, ни Србите, ни Македонците, ни Црногорците, ни Грците. Идните ваши генерации ќе мора да ги чистат вашите денешни гомна. Тешко нив. Потполно исто ко Србите во однос на вас и Хрватите, Босанците...

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
^ aj objasni malce, sporeduvaj sto napravile srbite so vekovi (ako znaes) i sto pravat albancite sega

Kajgana Shop

На врв Bottom