Фан Клуб: Работнички

• Креатор на темата Креатор на темата zEk0
  • Време на започнување Време на започнување
1-3 беше? Работнички нема сила да шутне на гол а не па да даде...

Затоа постои автогол.:)
Иначе разочаран сум, сакав да гледам македонски клуб барем во ЛЕ, но со ваква игра многу тешко.

Продадена е утакмицава македонска работа е сега останува до нас колку сме убедени во тоа.

Секоја победа - наместена е.
Секој пораз - наместен е.

Да му е**м се женско на ќелавицава што даде гол. Што к*р провоцира бе!!! Не гледа дека е ко писта за комарци у тоа главата он ќе провоцира, грдотија една!!!

Овие па Работнички ко со по пола нога да играат се испосраа од екипа која доаѓа од некоја грчка провинција а имаа невидена предност што мижеечки требаше да ја одржат ама тоа ти е, македонска работа.

Ајде бе не бидете песимисти нека издржат само ..на Грциве ли ќе им ја дадат нема шанси играт со срце само толку им се можностите ..

Каква продадена бе, не се будалете. Не е Работнички таков тим. Едноставно толку им се можностите, НЕМОЖАТ ПОВЕЌЕ. Мислите во Кипар победиле дека подобри???
Како што Вардар со два шута ја победи ЦСКА на гости така и они си тепаа во Кипар. Е Вардар после се стегна на домашен, ама и покрај тоа само со помош на среќата и една добра акција успеа да влезе понатаму но барем се бореа лавовски. Петревски е тренер без мозок, тоа е веќе докажано сто пати. Маалски тренер кој никогаш неможе тренер да стане на јака екипа. Но не е се готово, има време, сеуште не е испаднат Рабнотнички. Еден гол и се ќе се смени. Настевски каков камен станал лелелеле....
Мило ми е што им го дадовме на нив...

Слабо кондицијата слабо,попаѓаа играчите

Егееец јуниор влага во игра хахахахаха
Каде бе и овој стигна во прва лига да игра:tapp:

Ко шахисти се. ШАХИСТИ.
Али ај... прапраправнуците мои може и ќе дочекаат македонски клуб да помине еднаш трета фаза.

Егееец јуниор влага во игра хахахахаха
Каде бе и овој стигна во прва лига да игра:tapp:
Што му фали на егејчето бе? Од маало ми е детето, не е лош. Ќе го биде малиот.

ОД овие ли бе 3 гола да примиме дома.Какво срце на терен бе тие немале кондиција за едно полувреме да изиграат како што треба.

Ма нека дадат сеа некој безвезен гол па нека одморат после една недела :)

Ќе издржат до пенали? :pipi:

Што му фали на егејчето бе? Од маало ми е детето, не е лош. Ќе го биде малиот.
Абе добро е Егејчето ама нели му е рано да игра во прва лига маме му ебам...
Сум ги гледал илјадници пати на тренинг, па и во трета лига кога ги позајмуваат неможе да се снајдат па камоли во прва. При резултат 0-2 со Анортозис да го ставиш Глигоров во игра треба да си луд...
Али ајде може баш денес ќе блесне :D

одете бе носете се само да критикувате знајте а не да му дадете подршка кога им е најтешко..сите сме со нив на успесите тогаш сите сме нивни фанови а кога ќе губат вакви се онакви..ДА БИДЕМЕ ЕДНАШ СЛОЖНИ СЕПАК ЕДНА ИСТА КРВ ТЕЧИ ВО СИТЕ НАС !

Ако ништо друго Македонија добива одличен голман, Столе мајсторе:cuc:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom