Грчки свештеник одбил да венча Македонка со Грк

oon

Член од
3 ноември 2008
Мислења
2.940
Поени од реакции
1.188
Без навреда Албановлаву,но јасно е како бел ден дека во многу сегменти твојата не знам како да ја наречам (не знам кој збор да им го турам-да ја наречам гомнарска ќе ги навредам гомнарите,не иде тоа така) држава не излегла од својот православен Талибански свет.Меѓународната заедница треба да ги скрши теократските држави,но прво мора да почне со вас.
Не бе, педерчето не е Албановлаву, педерчето е од Гејлада, уствари е гркоманче, незнам што му е целта, ама секогаш сака да провоцира, и постојано се глупира..

Б

Бат Елохим

Гостин
А бе мочко, што е твојот проблем?
Одма штом некој ке пише Албанци/Албанија/Косово/Косовари ти доаѓаш и јадеш г***. Се е ОК тоа да ги мразиш, но нема потреба толку да излегуваш глуп националист. А пак ако имаш некој проблем со албанците, ја ти стојам на располагање кога сакаш да ги расчистиме дилемите ЛИВЕ. И ова да ти биде последен цитат што ти мене ме цитираш може?

Се надевам што поскоро да има копче Игнор на форумов, да се ослободам од бисерите на детево.
--- надополнето: Aug 4, 2011 5:22 PM ---

Кој ти вика дека одат таму затоа што е поефтино? па тие истите одеа во Грција, и кога во Грција немаше криза, и беа очигледно најскапи во регионот.
Грција поскапа од Хрватска? Кога било тоа жити се? :icon_lol: Секогаш има најефтини аранжмани. Можеби не ги уплаќаат сите најефтините, ама гледам дека има. + знаеш ли што значи во нечиј ум коа ќе каже: бев на Лефкада? :vozbud:
Не ми е целта да се расправам за цените. Ама да скопиш одмор во Грција ми изгледа полесно отколку во Албанија или Турција или Хрватска...

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Не бе, предерчето не е Албановлаву, педерчето е од Гејлада, уствари е гркоманче, незнам што му е целта, ама секогаш сака да провоцира, и постојано се глупира..
Го нарекувам така по неговото вистинско етничко потекло.Ама ако одам по тој терк треба да го наведам целото име-Македоно-персио-римјано-словено-албано-влаво-турчин.

Ама тоа е премногу долго.Ќе го крстам МПРСАВТ грк.Подоцна со разумен компромис ќе се договориме да му стои друга додавка со географска одредница.

Ѓорче 1932

тој сум...
Член од
17 февруари 2009
Мислења
13.564
Поени од реакции
11.576
Абе сите што мрчат на темава всушност биле на одмор во Гејција,лижнале некоја циганска фаца,сега се господини и ќе мрчат...абе за таквите само колец.

leandra

Модератор
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.641
Поени од реакции
38.562
Извор Шител телевизија: АХ Грција е крива оти не се венчав со љубениот!
Боже ова овде се полудело.....

Член од
17 март 2005
Мислења
11.493
Поени од реакции
1.587
Leandra би сакала да е невестата, но не се погодило до сега. ;)

Ама не е за очајување работата, ќе има уште одмори и попови.

И разбира се, Грција не може да биде крива за ништо.

P.S. Leandra, те молам закачи го спотот со "химната" од овогодишниот одмор, зa да уживаме колективно...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
не очекувам ништо друго...се глеа...кога црквата се пали на тоа што атињаните немале да имаат чиста армија...

Зајче

Бело, и тоа!
Член од
13 септември 2008
Мислења
3.439
Поени од реакции
3.945
Да не го слушнев ова што го слушнав сега пред малку ќе речев дека ова Грциве се проклети и сите се исти гомна, ама еве Канал5 ме демантираа. Некој Сомалис, за Илинден бил тука, пеел македонски песни, пеел црковни песни, знае македонски јазик, имаше и интервју со него. Така да не се сите исти, ама факт е дека повеќето се проклети идиоти!

Crazy in Love

Here's looking at you kid.
Член од
25 јануари 2007
Мислења
23.859
Поени од реакции
25.413
На ваквите луѓе само Господ ќе им суди. Јас само можам да се прекрстам и да кажам Бог да чува и да брани. Наместо свештениците да пропагираат љубов и да го поздравуваат бракот како света институција, они се занимаваат со вакви работи...

Björn

Does Your Mother Know?
Член од
14 август 2006
Мислења
45.151
Поени од реакции
83.885
Зашто едноставно не отишле да се венчаат у некоја трета црква. Еве у Бугарска (ако он неќел у наша). Мада и у наша можеле, пошто тука никој нема него да го тера да се откажува од ништо. Или он можда запнал у грчка црква, баш тој духовник да даде благослов.
Ако е така, кој го ебе.

А бе мочко, што е твојот проблем?
Одма штом некој ке пише Албанци/Албанија/Косово/Косовари ти доаѓаш и јадеш г***. Се е ОК тоа да ги мразиш, но нема потреба толку да излегуваш глуп националист. А пак ако имаш некој проблем со албанците, ја ти стојам на располагање кога сакаш да ги расчистиме дилемите ЛИВЕ. И ова да ти биде последен цитат што ти мене ме цитираш може?

Се надевам што поскоро да има копче Игнор на форумов, да се ослободам од бисерите на детево.
Еј знаеш што? Ќе те цитирам од тука до Кандахар, и назад. Може?
Ќе го цитирам секое твое мислење, по три пати. Може?
Прво ќе те цитирам, па ќе те отцитирам, па ќе те цитирам пак. Може?

Ох, извини што те прашувам дали може, заборавив - фала богу дека може! :pos:

Имаш админи (од кои еден Албанец), жали се на нив или на модераторите. Сеедно. Мора да ти стане јасно дека не си ти тој што одлучува дали ќе те цитирам, туку јас. А уредништвото единствено може да ме банира, или да ми брише мислења. И толку.

Max Legend

The black swordsman
Член од
27 септември 2010
Мислења
4.339
Поени од реакции
6.479
Боже ова овде се полудело.....
Во право си.Попот одма треба у лудара.Нема место за шизофрени црковни политики од 19 и 20 век во секуларно време.

Член од
25 февруари 2010
Мислења
1.158
Поени од реакции
879
Во право си.Попот одма треба у лудара.Нема место за шизофрени црковни политики од 19 и 20 век во секуларно време.
па не е тоа став на ТОЈ поп туку на цела гејска црква..изгледа дека малку кој од вас знае дека ТОКМУ гејската црква се бори против се што е Македонско..таа ги врши сите пропаганди, таа сее најмногу националистички ставови против нас, таа ги учи своите верници против нас, со своите заложби некогаш кај гејската влада се променија не само Македонските топоними туку и имињата на Македонците, со еден збор, нивната црква е најголемиот противник на се што е Македонско..
ојте па вие во гејлада на одмор, лижете им ги ташлаците на гејците, мачкајте паштета и фалете се дека сте биле во гејлада ебаве беља ебаве...

Член од
12 април 2010
Мислења
10.060
Поени од реакции
15.032
па не е тоа став на ТОЈ поп туку на цела гејска црква..изгледа дека малку кој од вас знае дека ТОКМУ гејската црква се бори против се што е Македонско..таа ги врши сите пропаганди, таа сее најмногу националистички ставови против нас, таа ги учи своите верници против нас, со своите заложби некогаш кај гејската влада се променија не само Македонските топоними туку и имињата на Македонците, со еден збор, нивната црква е најголемиот противник на се што е Македонско..
ојте па вие во гејлада на одмор, лижете им ги ташлаците на гејците, мачкајте паштета и фалете се дека сте биле во гејлада ебаве беља ебаве...

Kajgana Shop

На врв Bottom