T
Tetro
Гостин
Муахахаха, како само ме насмеа. Виц на денот.Лол колку само си грешка. Како прво не сум партиски определена. Но некои работи едноставно се гледаат, па макар биле на форум. Попусто се обидуваат да се оправдаат.
Муахахаха, како само ме насмеа. Виц на денот.Лол колку само си грешка. Како прво не сум партиски определена. Но некои работи едноставно се гледаат, па макар биле на форум. Попусто се обидуваат да се оправдаат.
https://www.facebook.com/opasna.ivanovskaЛол колку само си грешка. Како прво не сум партиски определена. Но некои работи едноставно се гледаат, па макар биле на форум. Попусто се обидуваат да се оправдаат.
Бате озбилен си или се праиш на Тошо???А1 е прва поголема фирма што влезе во стечај после транзицијата.....хммм.....
Да го наплатуваа рекламирањето никој немаше да се рекламира толку, зошто опозиционите партии немаат толку пари. На А1 им беше јасно дека ако не победи опозицијата тие ќе бидат затворени. Затоа А1 направи се за да и помогне на опозицијата, што е сосема природно. А1 загина ама загина многу достоинствено, не проба во ниту еден момент да се испазари. Тоа го ценам кај нив, иако бевме од “спротивната страна на барикадите“.А1 за време на кампањата на сите опозициони партии им дадоа бесплатно да се рекламираат со надеж дека ке бидат спасени ама не се случи тоа. да го наплатуваа рекламирањето ке можеа да ги платат парите и да опстанат.
Aaah i ti si bezobrazen(na). Sigurno nekoj i go haknal prifilot na facebook, taa e politicki neopredelena, i gi gleda rabotite isklucivo so svoja glava i rezonira zdravorazumski
Тоа го кажувам на сите во државава што викаат така требало да се затвори А1, имаа мучки, данок не плаќаа, бла бла.... нека ја затворат и А1 ама нека ги затворат и другите ондак, и тие не се светци, а не само кој ни одговара, тој.Абе да беше само А1 проблем околу тендицизно известување тогаш сите ќе беа за ваквиот потег. Страшене е селективниот пристап на институциите, при тоа штитејќи секако во најмала рака исто така тенденциозни (а јас лично мислам неколку кратно потенденциозни) известувања од страна на Шител, Канал5, МТВ.
На секоја фирма во Македонија можеш да и најдеш рчка за да ја однесеш до такво дереџе како А1. Далеку се Ѕинго и Стојменов од коректни бизнисмени, ама се на правата страна за сега нели?
Шо е со профилов? Да не има некоја добра слика, ќор сум малце, дај поможете
A2 е друг правен субјект, сега во сопственост на Фиат Цаноски и со чисти сметки. (Сега ти е сигурно појасно зошто се руши Космос )А што станува со А2 која сеуште работи, нели се иста фирма...или не? Мислам, дајбоже да работи чисто ради вработените кои вадат леб од тие фирми, но збунува фактот што А1 не работи, а А2 си функционира.
BUSTED! Е што има врска, ако е за ВМРО не значи дека е партиски ориентирана
Профилот е нa Ivanovska (која на форум тврди дека е партиски неопределена, а на профил и пишува кај партиска определба ВМРО-ДПМНЕ)Шо е со профилов? Да не има некоја добра слика, ќор сум малце, дај поможете
Кај и да е и телевизијата ќе му ја затворат. А потоа Ивановска ќе части пиво.A2 е друг правен субјект, сега во сопственост на Фиат Цаноски и со чисти сметки. (Сега ти е сигурно појасно зошто се руши Космос )