А1 отиде во стечај

Статус
Затворена за нови мислења.
T

Tetro

Гостин
Лол колку само си грешка. Како прво не сум партиски определена. Но некои работи едноставно се гледаат, па макар биле на форум. Попусто се обидуваат да се оправдаат.
Муахахаха, како само ме насмеа. Виц на денот.

G

galaxy

Гостин
Член од
24 март 2010
Мислења
15.328
Поени од реакции
26.278
А1 за време на кампањата на сите опозициони партии им дадоа бесплатно да се рекламираат со надеж дека ке бидат спасени ама не се случи тоа. да го наплатуваа рекламирањето ке можеа да ги платат парите и да опстанат.
Да го наплатуваа рекламирањето никој немаше да се рекламира толку, зошто опозиционите партии немаат толку пари. На А1 им беше јасно дека ако не победи опозицијата тие ќе бидат затворени. Затоа А1 направи се за да и помогне на опозицијата, што е сосема природно. А1 загина ама загина многу достоинствено, не проба во ниту еден момент да се испазари. Тоа го ценам кај нив, иако бевме од “спротивната страна на барикадите“.

Ilumious

Патник, педер, поет, администратор, масон
Член од
29 јануари 2007
Мислења
84.962
Поени од реакции
195.500
Абе да беше само А1 проблем околу тендицизно известување тогаш сите ќе беа за ваквиот потег. Страшене е селективниот пристап на институциите, при тоа штитејќи секако во најмала рака исто така тенденциозни (а јас лично мислам неколку кратно потенденциозни) известувања од страна на Шител, Канал5, МТВ.

На секоја фирма во Македонија можеш да и најдеш рчка за да ја однесеш до такво дереџе како А1. Далеку се Ѕинго и Стојменов од коректни бизнисмени:tapp:, ама се на правата страна за сега нели?
Тоа го кажувам на сите во државава што викаат така требало да се затвори А1, имаа мучки, данок не плаќаа, бла бла.... нека ја затворат и А1 ама нека ги затворат и другите ондак, и тие не се светци, а не само кој ни одговара, тој.

P

PewDiePie

Гостин
Така е кој не плаќа данок треба да биде затворен,независно дали се работи за едни или други.

Член од
30 ноември 2007
Мислења
7.462
Поени од реакции
5.881
Ако навистина имало криминал , тука нема што да правиме , колку и да не ни се допаѓа тоа , но дека има одмазда , тоа секој го приметува , има еден одмаздувач патолошки , сака на сите да им се одмазди.

Македонските ТВ медиуми се во жалосна состојба , јас гледам уназадување.

Македонија се селјацизира.

Член од
25 јули 2010
Мислења
7.382
Поени од реакции
2.398
Зошто Велија дрдлаше прпаше, ем борч ем му зборува муцката? Ете за СДСМ на секој 5 мин имаше 10-15 мин политички платено реклами зошто со тие пари не го плати долгот, ем борч ем прпа епа тоа ти е .... ем затвор ем нема телевизија , единствено ми е жал за ДОлина на Волците итн... со турските заседи опсади како сакате наречети ги и Очајните домаќинки така да во целост можам да речам дека сите серии ми недостигаат ;)

Член од
28 март 2006
Мислења
17.848
Поени од реакции
12.376
А што станува со А2 која сеуште работи, нели се иста фирма...или не? Мислам, дајбоже да работи чисто ради вработените кои вадат леб од тие фирми, но збунува фактот што А1 не работи, а А2 си функционира.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.328
Поени од реакции
26.278
А што станува со А2 која сеуште работи, нели се иста фирма...или не? Мислам, дајбоже да работи чисто ради вработените кои вадат леб од тие фирми, но збунува фактот што А1 не работи, а А2 си функционира.
A2 е друг правен субјект, сега во сопственост на Фиат Цаноски и со чисти сметки. (Сега ти е сигурно појасно зошто се руши Космос :))

Chapstick

Сам свој психолог
Член од
7 август 2009
Мислења
2.986
Поени од реакции
311
Шо е со профилов? Да не има некоја добра слика, ќор сум малце, дај поможете :(
Профилот е нa Ivanovska (која на форум тврди дека е партиски неопределена, а на профил и пишува кај партиска определба ВМРО-ДПМНЕ)
--- надополнето: Aug 4, 2011 5:16 PM ---
A2 е друг правен субјект, сега во сопственост на Фиат Цаноски и со чисти сметки. (Сега ти е сигурно појасно зошто се руши Космос :))
Кај и да е и телевизијата ќе му ја затворат. А потоа Ивановска ќе части пиво.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom