Фан Клуб: Јувентус

С

сашенко

Гостин
Јас знам само за Олимпико

Тоа да дека имаме само ние сопствен стадион а Олимпико е поголем во капацитет!
Пробај и со Сан Сиро, пишува на википедија колкав му е капацитетот.После продужи накај Наоли и барај го Сао Паоло стадионот, Сан Никола во Бари, Фурли на Удинезе е исто поголем од нашиот ама не за многу, и уште некои ама не ми текнува.

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Ах леле, ако цепидлачиме да Јуве има најголем оти другите немаат инаку
најголеми во италија се

Сан Сиро - Милано 80k
Олимпико - Рим 72k
Сан Паоло - Наполи 60k
Сан Никола - Бари 58k
Артемио Франки - Фиренца 47k
Фламинио - Рим (Лацио) 42k
ЈУВЕНТУС АРЕНА (ака СПОРТ 5 АРЕНА) - 42к
Фриули - Удине 41к
...http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_football_stadiums_in_Italy

Член од
21 август 2008
Мислења
5.204
Поени од реакции
953
момци шо има ново овие деној сум зафатен и неможам да пратам мнмнмн вести за јуве гледам продажбата на сезонски билети оди одлично :vozbud: нека пиши некој во кратки црти со кој не порвзвет и се тие работи поздрав

С

сашенко

Гостин
момци шо има ново овие деној сум зафатен и неможам да пратам мнмнмн вести за јуве гледам продажбата на сезонски билети оди одлично :vozbud: нека пиши некој во кратки црти со кој не порвзвет и се тие работи поздрав
Алекс и Лугано за одбрана од реалните и Видич секако ама тоа е невозможен трансфер според мене и чиста шпекулација.
Се зборува дека сме целосно насочени кон лево крило.Како опции се споменуваат Варгас, Нани, Елија и Афелај мислам.

За излез: Најверојатно Григера и Гросо ке си отидат без пари.Нема ниту време ниту живци Марота а богами нема ниту заинтересирани клубови за овие двајца па одлучиле дека доколку набрзо не се најде клуб за нив ке ги раскинат договорите со Јувентус и барем на плата ке заштедиме..

GTFO

Pushing the button
Член од
3 април 2009
Мислења
5.654
Поени од реакции
4.579
Ах леле, ако цепидлачиме да Јуве има најголем оти другите немаат инаку
најголеми во италија се

Сан Сиро - Милано 80k
Олимпико - Рим 72k
Сан Паоло - Наполи 60k
Сан Никола - Бари 58k
Артемио Франки - Фиренца 47k
Фламинио - Рим (Лацио) 42k
ЈУВЕНТУС АРЕНА (ака СПОРТ 5 АРЕНА) - 42к
Фриули - Удине 41к
...http://en.wikipedia.org/wiki/List_of_football_stadiums_in_Italy
Рома и Лацио не играа на ист стадион ?

^^GoRiLLaZ^^

Happiness...?
Член од
25 јануари 2007
Мислења
5.755
Поени од реакции
8.013
^ Па да де, играат... аман бе луѓе, шо вакви глупи прашања -_- ... арно рече еден член на минатата страна, од кога гледате фудбал???

Член од
22 февруари 2007
Мислења
7.076
Поени од реакции
1.940
Рома и Лацио не играа на ист стадион ?
Да де, ама овај е некој си стадион шо не се употребва изгледа
Упс , го употребва - Атлетико Рома - се префлив дека кај регионот беше, и јас помислив дека е некој бајат или помошен стадион

Аха еве, примал 32к ама рагби тимот на Италија го зел и ќе го поправал до 42к

С

сашенко

Гостин
Го немам гледано овој Алекс многу ама имам слушнато убави работи.Премиер лига ми е слабал страна, од увек ми била и не ги знам многу играчите.

Член од
5 април 2011
Мислења
1.920
Поени од реакции
925
Го немам гледано овој Алекс многу ама имам слушнато убави работи.Премиер лига ми е слабал страна, од увек ми била и не ги знам многу играчите.
не е лошо да почнеш да гледаш фудбал :)

С

сашенко

Гостин
не е лошо да почнеш да гледаш фудбал :)
Фала на предлогот, се чуствуваш подобро сега? Пратам фудбал од мали нозе ама премиер лига никогаш никогаш не ја засакав.Доволно јасно кажано за да може човек со барем просечна интелегенција да ја свати реченицата.Остани со здравје пријателе..

Kajgana Shop

На врв Bottom