ЛеоЛе07
Не биди трол
- Член од
- 8 октомври 2010
- Мислења
- 879
- Поени од реакции
- 375
Инспиративни филмови.Мислам дека имаше една тема за видеа кои те инспирираат или слично нешто, ама не можам да ја надам. Anyone?
Инспиративни филмови.Мислам дека имаше една тема за видеа кои те инспирираат или слично нешто, ама не можам да ја надам. Anyone?
Мислам дека Мр.Инфекшн може да ти помогнеЗначи барам некој тука од форумов, мислам дека има некој што разбира Турски да ми преведе една реченица од 6-7 збора ако се нафати нека пише.
благодарам
...имаше во Веро (Тафталиџе)Има ли некој сретнато некаде да се продава палка за baseball ?? Охрид, Скопје, Битоља и.т.н ??
nope.
Има ли некој сретнато некаде да се продава палка за baseball ?? Охрид, Скопје, Битоља и.т.н ??
...и во рамстор во маркетот...имаше во Веро (Тафталиџе)
...имаше во Веро (Тафталиџе)
Фала за помошта пријателчиња...и во рамстор во маркетот
Паа на ФБ профилот на Шнајдер ако најдеш нешто... патем нешто како гага достава пишува таму, и то.Не можам да си изменам мислење затоа ќе напишам пост под пост. Вакви мотиви за принтови на мајци (и врски) поточно барам:
Сама да дизајнирам и да им го пратам дизајнот ќе го испринтаат? Ако не друго, дали може да дадам дизајн и да испринтаат на моја маичка (во Скопје каде принтаат, но да е квалитетен принтот) и колку пари земаат, за колку време ќе е готова маичката? Да е квалитетен принт, а не нешто што ќе избледее.Паа на ФБ профилот на Шнајдер ако најдеш нешто... патем нешто како гага достава пишува таму, и то.
Можеш и сам да дизајнираш
И ова го имаш у рамстор. Втор спрат, кај киното. 350 денари мислам дека беше. За квалитет не можам да ти зборувам оти не сум принтал. Јас еднаш имам принтано во населба Пинтија и не сум задоволен Пустец е пинтија да си е*е маматаСама да дизајнирам и да им го пратам дизајнот ќе го испринтаат? Ако не друго, дали може да дадам дизајн и да испринтаат на моја маичка (во Скопје каде принтаат, но да е квалитетен принтот) и колку пари земаат, за колку време ќе е готова маичката? Да е квалитетен принт, а не нешто што ќе избледее.