Смешни тифози

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.568
Поени од реакции
29.165
Значи секој пост го почнувам со мојата омилена навивачка група баљистет...

Гробарската легенда :D

--- надополнето: Aug 3, 2011 11:38 AM ---

A

Ali Pasha

Гостин
smesni tifozi.JPG

И овој член дефинитивно заслужува да влезе во рубриката СМЕШНИ ТИФОЗИ

Schürrle

can't be touched
Член од
19 ноември 2008
Мислења
3.046
Поени од реакции
2.135

ДАЛИ НА КРАЈ БАЉИСТИТЕ ПЕАТ УБИ УБИ СРБИНА НА СРПСКИ ЈАЗИК!?!?! ХАХАХАХХАХАХАХАХАХАХХАХАХАХ :pos:

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.568
Поени од реакции
29.165
Ах пусти комплекси!
Заради тоа ли се занимаваш со твојата омилена навивачка група?
Тука не можам да ти помогнам:(
Џабе ќе зборам со тебе фан на Шкендија и со секој нејзин фан зошто неможеш да им кажеш нешто, стално тие се во право. Се што е поставено од вас е смешно не знам што ме замараш... Помош фала не ми треба очигледно на некој му треба, посебно писмена помош....

A

Ali Pasha

Гостин
Џабе ќе зборам со тебе фан на Шкендија и со секој нејзин фан зошто неможеш да им кажеш нешто, стално тие се во право. Се што е поставено од вас е смешно не знам што ме замараш... Помош фала не ми треба очигледно на некој му треба, посебно писмена помош....
Ма не те замарам воопшто...едноставно и ти си ми смешен.
Тоа ти е „и вук сит, и овце на броју„(y)

RaZ-R

Артилерец
Член од
8 ноември 2009
Мислења
3.415
Поени од реакции
2.550
Инспириран од едно видео што го гледав решив да отворам посебна тема. Па тука постирајте слики од смешни навивачи исто и видео, пожелно е да знаете од кој навивачи е тоа. Еве ќе почнам со едно видео од нашата тифо сцена. :D

3.38 па натака е смешното и сеуште се смеам пишувајќи :D
This video has been removed by the user.
Sorry about that.
:'(
--- надополнето: Aug 4, 2011 12:32 AM ---

Член од
4 јуни 2009
Мислења
11.568
Поени од реакции
29.165
ma postiras videa i fotki koi ni ja do vcera ne sum gi videl, covek mora da pravi malce search da gi najde ovja, aj kazi sea iskreno kolku pati dnevno ejakuliras na nas :D
Не ми треба срч ве има на комити.орг форумов, во иста тема ;) А, ако немате да постирате нешто смешно (слика, клип)не пишувајте да не тераме оф топици...

Член од
6 септември 2009
Мислења
2.660
Поени од реакции
1.293
Не бе, што ви е вас, не се они на таја слика. Си ги помешал со некој други КомитаУлтрас :pos:

Член од
3 август 2011
Мислења
523
Поени од реакции
105
Не ми треба срч ве има на комити.орг форумов, во иста тема ;) А, ако немате да постирате нешто смешно (слика, клип)не пишувајте да не тераме оф топици...
ziti sve??? aj da ne teram i ja oftopik
http://www.youtube.com/watch?v=FhZKYPpvr7A dosta smesno e bob marli da se pee na stadion, inaku edni od najdobrite se

Kajgana Shop

На врв Bottom