- Член од
- 31 декември 2007
- Мислења
- 441
- Поени од реакции
- 111
А пехарите? И нив ги шета?Ова беше во 1996та година. Дојде чоекот во Охрид, најде на автобуска (старата) смештај. Таму е сликан. Затоа има знаме. Секако, знамето во македонска куќа по дифолт мора да биде помало од постерот на Шек во Орландо и од други лепенки. Tоа му беше прва и последна вечер на Федерер во станот, бидејќи сабајлето го избркале оти им правел галама (со топчето удирал в ѕид).
Тој на тоа возвратил „Не ви идам уште еднаш! Што е ова, 80 денари пиво на плажа? Кај нас во Берн 3 франци е!“
И стварно, од тогаш не дојде повторно.
hahahahahaha se utepav smejkiСигурно е Македонец како и Шакира, јас велам да му направиме споменик додека не кренале грциве, матер нивна....
На Шакира дедо и бил од Трново.Сигурно е Македонец како и Шакира, јас велам да му направиме споменик додека не кренале грциве, матер нивна....
Споменик се прави само на мртов човек, да почекаме да го скинат Грците и ќе го прогласиме за народен херој!Сигурно е Македонец како и Шакира, јас велам да му направиме споменик додека не кренале грциве, матер нивна....