Имам проблем за време на сексуален однос, партнерката освен мисионерска поза, за друго не ја бива, дали нема искуство или што е незнам, но срам ми е да ја прашам, незнам како да и пријдам за ова.... ја прашав за орално, ми вика незнам
....Помош ?

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Имам проблем за време на сексуален однос, партнерката освен мисионерска поза, за друго не ја бива, дали нема искуство или што е незнам, но срам ми е да ја прашам, незнам како да и пријдам за ова.... ја прашав за орално, ми вика незнам....Помош ?
A problemot e?Имам голем проблем..дечки сте имале ли анален секс?
Se raboti za bivsiot so koj bevme zaedno 7 meseci i imavme stabilna vrska no ne sme zaedno veke podolgo vreme, vrskata ja prekinav jas zatoa sto smetav deka ne go dobivam potrebnoto vnimanie od nego. Sigurna sum deka me sakase, bese sreken sto me ima pokraj sebe no posledniot mesec kako da se smenija rabotive i zatoa ja prekinav vrskata mozebi bese malku impulsivno ali toa e... sekoj bil podlozen na takva impulsivna reakcija problemot e vo toa sto i dvajcata sme gordi i nikoj ne popusti....posle nekoe vreme toj si fati devojka za koja se somnevam deka ja saka a uste pomalku da mu se dopaga sestra mi veli deka e so nea samo da ne bide sam... a po negovite postapki vo posledno vreme i pocnav da veruvam vo toa poradi nacinot na koj me gleda koga ke iskocime na isto mesto postojano se trudi da pomine pokraj mene i non stop me gleda... ne znam zosto no nesto mi veli deka seuste zali sto ne sme zaedno.Kako bi ja protolkuvale mojata situacija ?
Pa ne sum 100% sigurna deka me saka zatoa vi ja opisav situacijata da mi pomognete... a i kako ke sme zaedno koga toj ne e sloboden, kako da se zblizam so nego.Ne znam ni kako bi reagiral da mu se javam ili pak da mu pisam.
Mnoogu gadno iskustvo :S mi se pricinuva deka vrskata nema da bide ista :S a za toa nemozam da razgovaram so partnerot...nesto slicno vi se desilo?
1. A pricinata za raskinuvane bila samo periodot vo koj ne ti obrnal dovolno vnimanie??? Izvini ama toa i ne e nekoja pricina za prekinuvanje na vrska! A i toa e normalno vo t.n podolgi vrski! Premnogu si izbrzalaNemam hrabrost i se plasam od odgovorot :S
Pred se blagodaram za iskrenosta1. A pricinata za raskinuvane bila samo periodot vo koj ne ti obrnal dovolno vnimanie??? Izvini ama toa i ne e nekoja pricina za prekinuvanje na vrska! A i toa e normalno vo t.n podolgi vrski! Premnogu si izbrzala
2. Ti mu raskina, a toj te sakal, ko taka zosto si fati nova devojka? ne e kraj na svet pa za da mora da ima nekoja pokraj sebe!
3. Koga veke si ima nova devojka ti i nemas bas bas pravo da mu se mesas! Ti si taa sto raskina, a toj si prodolzi napred! A ako navistina go sakas i ti e maka, napravi spontano toj sam da zabelezi deka si sama i deka nego go sakas...no nikako nemoj da im se mesas direkno!
4. Normalno e deka ke ti vikaat deka te gleda, deka te saka...ustehata i ne e sekogas najdobra!
izvini sto pisam vaka, no ova e najiskreniot odgovor sto i jas bi sakala da go slusnam koga bi bila vo slicna situacija. pozdrav