^^GoRiLLaZ^^
Happiness...?
- Член од
- 25 јануари 2007
- Мислења
- 5.755
- Поени од реакции
- 8.013
Бре бре, ама насмевка... ко Агуеро да го земавме.
Нема везе ова, шпекулации... ако беше немаше да го земат комплетно Quagliarella...
Бре бре, ама насмевка... ко Агуеро да го земавме.
Нема везе ова, шпекулации... ако беше немаше да го земат комплетно Quagliarella...
Погледнете Вуле колку убава насмевка има хахахаха Ц ц ц го мрзи бре и да се насмее ...
Како бивши нивни работник на goal.com ти кажувам вестите кој се ексклузив се често крадени од други медиуми и тотално извртени..Мрза во крвта му нашлe
Инаку децата од СпортДенес објавија дека е официјално. Иако нема на ниту едно друго место дека е официјално (иако е бааги извесно)
Според ТутоЈуве потпишал. Сега е на тренинг па презентација после.
Ај нека си дава голчиња таму..
Туку ме замислија трач ком.
Кваги и Конте нешто не се сакале многу па би можел Кваги да замини за Варгас.
(демек немал салам изиграно од ко се вратил)
Инаку единствено шо знам е дека Фиорентина го барале Кваги за Варгас а не дека го понудиле од Јуве ...
Бивши ВТФ? дај пофали сеКако бивши нивни работник на goal.com ти кажувам вестите кој се ексклузив се често крадени од други медиуми и тотално извртени..
агентот на Quagli изјави минатиот месец дека Quagli ке остане во Јувентус оваа сезона.
Па да бивши. Наоѓав вести за јувентус и бев админ/модератор на форумите на goal.com ...арно ама нов газда го зеде ке воведуваат нов систем за коментарии a форум повеќе ќе нема , и ние шо бевме на форумите итн 7 души останавме без работа...но направивме наши форуми се преместија едно 90% од корисниците кај нас и сеа фураме наскоро и домејн ке имаме наш и такаБивши ВТФ? дај пофали се
Интересно да се прочитаПа да бивши. Наоѓав вести за јувентус и бев админ/модератор на форумите на goal.com ...арно ама нов газда го зеде ке воведуваат нов систем за коментарии a форум повеќе ќе нема , и ние шо бевме на форумите итн 7 души останавме без работа...но направивме наши форуми се преместија едно 90% од корисниците кај нас и сеа фураме наскоро и домејн ке имаме наш и така
нема што да се пофалам...работите не функционираат таму како на нашите сајтови за вести и форуми ....има строга контроал над админи ( кој даваат отчет секој 2 дена скоро)и модератори (кој даваат отчет на админите на секое), секој 3 дена состаноци на скајп во конференција со камера и микрофон. за вестите мораш да го наведиш и изворот али јас без задолжен за јуве вести така да .....
Па и јасно ми е то мене ..... проблемот е што goal.com ги предзема вестите од сите 'shitty' страници што немаат врска со фудбал и некогаш ги пиши како свои ....и така ја доби лошата репутација.. Често и 'editorial' што правеа членовите на форумите беа објавувани како дел од анализите на 'почитуваниот' Карло Ретарданезе .....Интересно да се прочита
Инаку веројатно знајш дека форумџиите тука не се импресионирани од содржината таму па оттаму и името трач ком
Кутри Мирко..во оваа поза е застанат како да има цепено 20 кубици дрва!
Се изнамачи потпишувајќи го договорот. Го исцрпи премногу. Сеа две недели на заслужен одмор ќе оди.....Кутри Мирко..во оваа поза е застанат како да има цепено 20 кубици дрва!
Изгледа како да чека бакалско пивцеКутри Мирко..во оваа поза е застанат како да има цепено 20 кубици дрва!
Slikava e Epic Zasluzuva Profile Pic da bideИзгледа како да чека бакалско пивце
--- надополнето: Aug 1, 2011 8:36 PM ---
Си се погодија овие мрзите за сеири да си прат
Smile my friend, вашата градинка има шанси да порасне големи играчи него ние со црногорецов што ке правиме.Мајката природа таков го дала човечка рака тоа неможе да го смени.Мрза во крв е неизлечива болест..Ајде честито црногорац,пред се одличен напагач,иако имаше мала криза пред завршувњето на лигата.И вие како нас,од Тевез почнавме завршивме со детска градинка,таа и вие од Агуеро до црногорац стигнавте...