КОСМОС - станбено-деловен комплекс

Член од
7 октомври 2008
Мислења
6.055
Поени од реакции
6.443
Страшно , секогаш кога ќе го видам кожата ми се ежи, и сега метарот и 43 на Цановски изградени среде мочуриште се поголем криминал од „ОВА„.
Без зборови сум...

Член од
12 август 2010
Мислења
2.890
Поени од реакции
906

Tiveriopol

Струмичанец
Член од
23 декември 2007
Мислења
1.198
Поени од реакции
959
Изгледа со тој метар и нешто во висина се спречува погледот кон Александар па нема да му се гледа мадето на Букефал од таму па затоа се руши цел објект. Смешки. И после странци ке инвестираат во Македонија мало Морген. Ги падиме нашите, а бараме да ни дојдат странци. Нема политика во тоа не... Се е по закон се е по пропис се гледа. Затоа се руши објектот.

Член од
25 јуни 2011
Мислења
90
Поени од реакции
65
Читам какви дегени има по ова форумиве, и не ми се верува. Некој погоре па дури напишал дека Торбешот нелегално изградил 35,000 квадрати надвор од проектот. НИКОЈ од вас бре НЕМА ПОЈМА што е всушност проблемот со зградата на Фијат. Колку од вас го имаат прочитано решението на Општина Кисела Вода? Сте ја виделе документацијата на Фијат? Сте излегле на терен да ја видите фактичката состојба? А веќе имате напишано по 100 коментари за тоа кој требало да се обеси, кој требало да му се земе се што има, и нормално - кој треба да се "стрпа" во затвор сосе фамилијата, за "да не му текне пак да биде богат"...

Каков поган народ има по форумиве...

Кога Интернет форумите станаа помасовни, некаде во 1990тите, поголем дел од корисниците ако не беа интелектуалци тогаш беа интелигентни тинејџери. Со тек на време, секое копито научи да користи е-пошта и Фејсбук, и сега пишување на отворени форуми е празно губење време и живци.

И оваа тема е таква. Треба да се прекрсти во - ДНЕВНА ДОЗА ХЕЈТАЊЕ ПРОТИВ ДПМНЕОВЦИ И ПРОТИВ КОМУЊАРИ.

Шо не се организирате некој ден на стадион, од двата табора, едни против други, па нека се деси тешка калак*рница, нека падне крв! Па после да сме раат некое време. Ама пи**и сте, само со зборови знаете да се силите.

Ајде, заврши вечерта, вратете се на вашите мизерни животчиња.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Читам какви дегени има по ова форумиве, и не ми се верува. Некој погоре па дури напишал дека Торбешот нелегално изградил 35,000 квадрати надвор од проектот. НИКОЈ од вас бре НЕМА ПОЈМА што е всушност проблемот со зградата на Фијат. Колку од вас го имаат прочитано решението на Општина Кисела Вода? Сте ја виделе документацијата на Фијат? Сте излегле на терен да ја видите фактичката состојба? А веќе имате напишано по 100 коментари за тоа кој требало да се обеси, кој требало да му се земе се што има, и нормално - кој треба да се "стрпа" во затвор сосе фамилијата, за "да не му текне пак да биде богат"...

Каков поган народ има по форумиве...

Кога Интернет форумите станаа помасовни, некаде во 1990тите, поголем дел од корисниците ако не беа интелектуалци тогаш беа интелигентни тинејџери. Со тек на време, секое копито научи да користи е-пошта и Фејсбук, и сега пишување на отворени форуми е празно губење време и живци.

И оваа тема е таква. Треба да се прекрсти во - ДНЕВНА ДОЗА ХЕЈТАЊЕ ПРОТИВ ДПМНЕОВЦИ И ПРОТИВ КОМУЊАРИ.

Шо не се организирате некој ден на стадион, од двата табора, едни против други, па нека се деси тешка калак*рница, нека падне крв! Па после да сме раат некое време. Ама пи**и сте, само со зборови знаете да се силите.

Ајде, заврши вечерта, вратете се на вашите мизерни животчиња.
Прв пост, 40 годишен човек, дели лекции на сите како требало да се однесуваат, дали знаеле или незнаеле, па уште квалификува некого како пи*ки. Зошто друже толку гнев во тебе. Што те налути толку? Ако си толку информиран, а сите ние нели поим немаме, ајде просветли не, па да знаеме и ние што е проблемот.
П.С. Којзнае колку ти е мизерен животот за да напишеш ваков пост, а згора на тоа прв на форумов.

Член од
12 декември 2010
Мислења
310
Поени од реакции
101
продажба на Окта на грк(министер Никола Г.)
продажба на Усје-цементарница на грк(министер Никола Г.)
прифати различно име од уставното на самитот во Букурешт без да го праша народот(премиер Никола Г.)
НЕ Е ОВА ГРЧКИ ШПИОН?????
во македонија има два вида на луѓе кои го сакаат Никола Г.
-првите се луѓе противници на македонија
-вторите се луѓе со испрани мозоци.....

THE_CHOSEN_ONE

1903-2012
Член од
13 август 2007
Мислења
3.724
Поени од реакции
1.333
Ти си соросоид и платеник на институтот отворено општество.

Член од
25 јуни 2011
Мислења
90
Поени од реакции
65
Прв пост, 40 годишен човек, дели лекции на сите како требало да се однесуваат, дали знаеле или незнаеле, па уште квалификува некого како пи*ки. Зошто друже толку гнев во тебе. Што те налути толку? Ако си толку информиран, а сите ние нели поим немаме, ајде просветли не, па да знаеме и ние што е проблемот.
П.С. Којзнае колку ти е мизерен животот за да напишеш ваков пост, а згора на тоа прв на форумов.
Се гледа кој прв одговори на мојот пост, се гледа кого најмногу го погодило тоа што го напишав.

Иначе, ептен си бил "хакер" па дури и си успеал да пронајдеш колку имам години. Веројатно си доволно паметен да знаеш дека во тоа поле можеш да напишеш било која бројка.

Иначе, ич не бери гајле за тоа што мене ми е ова прв пост на форумов. Вакви форуми се појавувале и згаснувале, а јас кога сум пишувал по Интернет форуми, ти или си играл тапка со сликички или си возел шлепер.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
Се гледа кој прв одговори на мојот пост, се гледа кого најмногу го погодило тоа што го напишав.

Иначе, ептен си бил "хакер" па дури и си успеал да пронајдеш колку имам години. Веројатно си доволно паметен да знаеш дека во тоа поле можеш да напишеш било која бројка.

Иначе, ич не бери гајле за тоа што мене ми е ова прв пост на форумов. Вакви форуми се појавувале и згаснувале, а јас кога сум пишувал по Интернет форуми, ти или си играл тапка со сликички или си возел шлепер.
Кај си бил ти кога со Турците пиевме кафе на Мечкин Камен.

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168

Ете гледаш како знаеш се ти. Не сум возел шлепер никогаш, да сум возел ќе кажев, не се срамам јас од работа. Капиталот што го искористивме за отворање на фирми татко ми го стекнал работејќи во Германија, јас го оплодив овде. Немам стекнато пари со превари во Словенија или со шверц во 2001 како Фиат, тогаш заедно со другар му Бојо со кој сега се искарани, немам од што да се срамам. Ајде сега остани поздравен, се гледа те погодила темава чим се реши да пишуваш.

Член од
25 јуни 2011
Мислења
90
Поени од реакции
65
Кај си бил ти кога со Турците пиевме кафе на Мечкин Камен.
:)))

Сериозно, се повикува на линч на некој човек што гради зграда (затвор, да му се земе се што има, да се обеси на плоштад) а никој нема никаква валидна информација, се недочуени и недочитани полувистини.
--- надополнето: Aug 1, 2011 9:05 PM ---
Ете гледаш како знаеш се ти. Не сум возел шлепер никогаш, да сум возел ќе кажев, не се срамам јас од работа. Капиталот што го искористивме за отворање на фирми татко ми го стекнал работејќи во Германија, јас го оплодив овде. Немам стекнато пари со превари во Словенија или со шверц во 2001 како Фиат, тогаш заедно со другар му Бојо со кој сега се искарани, немам од што да се срамам. Ајде сега остани поздравен, се гледа те погодила темава чим се реши да пишуваш.
BTW, ти беше тој што знаеше се за мене, од тоа колку години имам до тоа колку сум бил активен по форуми.

Темата ме погаѓа затоа што поттикната од државното угнетување на политичка основа, во јавноста се гради силен моментум против сите неистомисленици на власта. Прочитај малку погоре како некој тврди дека Фијат градел 35,000 квадрати надвор од дозволеното! Таа глупост утре ќе стане информација, и - зошто да не - ќе се пренесе на неколку медиуми.

И што ме интересира бре за твојот капитал? Јас зборувам за твојот начин на размислување. Тоа не можеш да го подобриш со никакви пари.

Иначе, пак влегуваш во истите небулози. Од кај знаеш како Фијат "шверцувал" во 2001? Си му светел ноќе? Не - туку си начул од некој пријател што "ептен све знае". И за Црвенковски се збори дека шмркал кока, и за Груевски се збори дека е педер, па не мора сето тоа да е точно, нели?

Член од
24 март 2010
Мислења
15.286
Поени од реакции
26.168
Темата ме погаѓа затоа што поттикната од државното угнетување на политичка основа, во јавноста се гради силен моментум против сите неистомисленици на власта. Прочитај малку погоре како некој тврди дека Фијат градел 35,000 квадрати надвор од дозволеното! Таа глупост утре ќе стане информација, и - зошто да не - ќе се пренесе на неколку медиуми.

И што ме интересира бре за твојот капитал? Јас зборувам за твојот начин на размислување. Тоа не можеш да го подобриш со никакви пари.
Ако не примети јас одма подоле прв го ја поправив таа информација. Не пишав точна квадратура, затоа што незнам колкава е, ама сигурно е далеку од таа бројка. Зошто би го бранел капиталот на Фиат тоа објасни ми го, кога и јас бев цел на сличен линч мене не ме бранеше никој. Кога можам да работам јас законски ќе може и Фиат. Инаку не ни помислив да ти ја ускратам можноста да го кажеш твојот став (не ни можам), само ти почна во првиот пост сите кои ја поддржуваме акцијата да не етикетираш како дегени. Зошто дегени, затоа што не размислуваат како тебе?
--- надополнето: Aug 1, 2011 9:13 PM ---
Иначе, пак влегуваш во истите небулози. Од кај знаеш како Фијат "шверцувал" во 2001? Си му светел ноќе? Не - туку си начул од некој пријател што "ептен све знае". И за Црвенковски се збори дека шмркал кока, и за Груевски се збори дека е педер, па не мора сето тоа да е точно, нели?
Било кој македонски бизнисмен ќе ти каже како го стекнале капиталот другарчињата Фиат и Бојо. Не мора да ми веруваш мене прашај некој друг. Годините сам си ги напишал како достапна информација за сите на форумов, не мора да си хакер за да ги видиш.

Стефус-Рефус

Jesus Loves Macedonia
Член од
30 август 2009
Мислења
3.452
Поени од реакции
1.210
:)))

Сериозно, се повикува на линч на некој човек што гради зграда (затвор, да му се земе се што има, да се обеси на плоштад) а никој нема никаква валидна информација, се недочуени и недочитани полувистини.
--- надополнето: Aug 1, 2011 9:05 PM ---

Има повеќе слоја приказнава.
1. Фијат е комуњарска лигавка. И просеравал нешто а и мутел нешто па им стапнал на жуљ на овие од власта па си го окркал.
Наравоучение ако немаш криља не ја фаќај стујардеста за газ на 10.000 метри висина.
2. Анархо-Капиталистички поглед на светот Не е добро за инвестироти да се мачат со глупости за 1.5 метри. Ова е одлична антиреклама за Инвест ин Мацедонија. Ако вака се однесуваат со домашни инвеститири со странски ќе биде бетер.
3. Мене лично типов ми е сумљив и најверојатно е крив ама ај нека одлучи судот. Ама може и навијачки да го следам целиот настан и да навија за цимер на Велија во Шутка тоа би било ептен забавно.

курајбер

млад, потентен
Член од
29 јануари 2007
Мислења
16.727
Поени од реакции
49.190
ја ко што знам ова е план на Фија и Велија, сеа ако знаеме дека Велија е тазе станар на еден друг “станбено-деловен комплекс’’ прашање е дали ова ќе се деси..

Иначе вака изгледа убаво и импресивно.
намалете со аплаузите !

Член од
25 јуни 2011
Мислења
90
Поени од реакции
65
Ако не примети јас одма подоле прв го ја поправив таа информација. Не пишав точна квадратура, затоа што незнам колкава е, ама сигурно е далеку од таа бројка. Зошто би го бранел капиталот на Фиат тоа објасни ми го, кога и јас бев цел на сличен линч мене не ме бранеше никој. Кога можам да работам јас законски ќе може и Фиат. Инаку не ни помислив да ти ја ускратам можноста да го кажеш твојот став (не ни можам), само ти почна во првиот пост сите кои ја поддржуваме акцијата да не етикетираш како дегени. Зошто дегени, затоа што не размислуваат како тебе?
Значи не би го бранел Фијат и да е во право, само затоа што тебе никој не те бранел кога ти си бил цел на линч?

Алал да ти е на логиката.

Еве јас ќе ти објаснам зошто би ги бранел другите иако тебе никој не те бранел: Заради морал, етика, човечност, за иднината на твојата фамилија, за да градиме поубаво општество. Ако секој гледа само за себе како што ти ми опишуваш, државава ќе остане Африка.

Иначе, ако си бил во право, еве јас ќе сум те бранел колку можам.

Реков дегени не поради ставовите, туку поради цитирањето на непроверени и недочитани информации. Има голема разлика.

Kajgana Shop

На врв Bottom