Erepublik - помогнете на еМакедонија

• Креатор на темата Креатор на темата Мартин`
  • Време на започнување Време на започнување
Да,добар беше и тој.Али Македонија до Индија и овој па сега.Овој е поголема карастрофа и од МДИ.

Се труди Аминта,само што вие обичните смртници неможете да разберете некој работи..

Се труди Аминта,само што вие обичните смртници неможете да разберете некој работи..

Абе,што се труди оти пише статии за кои му се потребни 3-4 часа?Па се труди ако гледаш од таа страна ;)

Абе,што се труди оти пише статии за кои му се потребни 3-4 часа?Па се труди ако гледаш од таа страна ;)

Кажи ми 1 претседател што бил активен 20 часа,и мочај ми се на глава.Јас бар по цели ноќ сум на чет,Ноќеска Аминта спие Канопи организира напади и бараме заедно странски тенкови ЦЕЛА НОЌ!Аминта даде каков таков отчет со цел да докаже нешто,Намален рефунд на единиците(јас сум во државна) сега земам 2 тенка помалце па не плачам ко одредени куртони и поединци.Стариот рефунд ќе биде вратен,оваа санкција е таква што летово сме многу малце играчи и Аминта сака тие што сме тука да маваме за МАКЕДОНИЈА.Негова грешка е тоа што е мек и што подлегнуе на секоја навреда,али реално петелот му го отекоа со тој рефунд.Сме губеле,јебига,малиот број на играчи си го прави своето,башка секоја ден имаме по 4-5-6 па и 7 востанија ,што тоа никој неможе да го издржи.Првите 3-4 дена ЕДЕН и ТЕРА најјаките тенкови нивни маваа против нас,ЕПА НЕБИВА бе пријателе за се Аминта да биде крив.Плачеа досадно им било немало акција,еве акција сега.Ова е сепак игра,не треба да земаме се при срце.

Кажи ми 1 претседател што бил активен 20 часа,и мочај ми се на глава.Јас бар по цели ноќ сум на чет,Ноќеска Аминта спие Канопи организира напади и бараме заедно странски тенкови ЦЕЛА НОЌ!Аминта даде каков таков отчет со цел да докаже нешто,Намален рефунд на единиците(јас сум во државна) сега земам 2 тенка помалце па не плачам ко одредени куртони и поединци.Стариот рефунд ќе биде вратен,оваа санкција е таква што летово сме многу малце играчи и Аминта сака тие што сме тука да маваме за МАКЕДОНИЈА.Негова грешка е тоа што е мек и што подлегнуе на секоја навреда,али реално петелот му го отекоа со тој рефунд.Сме губеле,јебига,малиот број на играчи си го прави своето,башка секоја ден имаме по 4-5-6 па и 7 востанија ,што тоа никој неможе да го издржи.Првите 3-4 дена ЕДЕН и ТЕРА најјаките тенкови нивни маваа против нас,ЕПА НЕБИВА бе пријателе за се Аминта да биде крив.Плачеа досадно им било немало акција,еве акција сега.Ова е сепак игра,не треба да земаме се при срце.

Абе не ми кажувај секој ден по 6-7 востанија.Србите имат над 10 па што?Ни еден регион освен Трансилванија не се изгубиле.Џабе му е на Аминта што спие на ерепублик кога не прави ништо.Значи да си толку многу на ерепублик,а државата од 40 региони да ја смалиш на 15 значи треба да си тешка глуперда.Друго објаснение немам. ;)

Аминта ножеби згреши што во неговите статии немаше обединувачки туку напад момент.
Ама поголеми плачковци од нас у играва нема! И пувачи кога победуваме, нормално. Не ми се отвара коа ќе ги видам тоа шаутите. Ќе не немало, ќе не бришеле... Да се избришат самите, ако ништо друго, најдобро ќе им биде....

Дајте бе некој 10 голд.На некој шо не му треба,зш мене ми требат :D :) :)

Јадни напатени душички од 60 држави тие мрсенери медалот го прават против Македонија се борат на страна на државите што се против нас. Ц ц ц ц

Ако бе баце,од септември кога ќе удри по 500+ на Армиски канал да видиш како се тепа,нека си играат курот сега,ни требаше ова за да видат дека се шо лета не се јаде,се прават некоај ВЕЛЕСИЛА дека им е досадно дека сакат борба..Мене искрено кул ми е овака да ги гледам кога се плачипичковци.Се надевам ќе ни ги избришат оргиналниве реони и ќе не држат недела две..

И мислам, игра е ова. Јас немам комплекс некој дека живеам во мала земја па сеа да си остварувам империјалистички сништа. + Админите сакаат пари. Ние имаме невработеност. :icon_lol: Нормално дека ќе задоволат играчи од земји каде има пари за да си се богатат. Играва е они пари да земат. Ако им паднала продажбата, нормално, пуштаат голд поефтин и тоа е на наша штета, ама кој не прашува бе! Ние сме овците (сите) админите не стрижат! Тоа е поентата. потрошувачот е во право секогаш! :P

You need to be located in Greece to join the fight. Go there now?

што е ова? зошто да бидам лоциран во грција?

зар требаше се да изгубиме, за да се организираме и да ни тргне? :eek:
Инаку браво за избориве, не знам за кој да гласам, ама не добив порака од никого, а водиме секаде!

И оние на армиски се забегани, мислат на жетони сме. Сели се ваму, сели се таму... без пари останав!:icon_lol:

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom