Да бе.. :nesum:муабетот ми е каде што нема никакви БАРЕМ некакви да се донесат. разбираш? П.С ти бе кумановац си?
Се кладам дека на Саносот не му е ништо, а овој новиот изгледа ко к*рПаркиран украински автобус почнал сам да се движи и предизвикал верижен судир
Еден од новите украински автобуси синоќа околу 20 часот предизвика верижен судир на паркинг во Карпош, потврдуваат од СВР Скопје.
Според нивните информации, еден од новите украински автобуси „ЛАЗ“, кој што стоел на паркинг, почнал сам да се движи без возач внатре, при што удрил во друг автобус, „САНОС“, а потоа во уште пет други патнички возила.
Најверојатно проблем настанал со автоматскиот менувач кој што го има автобусите. Од СВР Скопје велат дека е причинета мала материјална штета.:nesvest::nesvest::nesvest:
Извор
Eксклузивно видео: Како Груевски се*е.Ексклузивно видео: 68 двокатни автобуси од Кина тргнаа кон Скопје
http://press24.mk/video/makedonija/ekskluzivno-video-68-dvokatni-avtobusi-od-kina-trgnaa-kon-skopje
Во метрополата се очекува да пристигнат некаде во средината на август.
Не сум партиски човек, уште сум млад за тоа да бидам па да кажам дека имам интерес да јадам гомна сега, но ме провоцираш, возниот парк дури сега се обнови, зошто не се обновеше претходно, видовме и други партии на власт, битно да сереме нели.Eксклузивно видео: Како Груевски се*е.
Шо ако тргнале?
Ама тоа е.Изгледа вака им се радуваат бидејќи еднаш во 150 години се обновува возниот парк.