bwaghhahahaha!
Не ставај го напразно во уста.. името негово, that is. Монико дај бе свести се, до кога ќе си дете? Темава не треба да егзистира ради идиотизмот во неа. Тинејџерски хормонален дисбаланс.. ќе ги разведувала.. Солење памет-free да била темава, само конкретни совети & oдговори. Неможела да ги СЛУША како се караат веќе, морон. Пост модерна генерација, прво закани за бегање од дома беше. Играјте криенка надвор повеќе, барем нема интернет сметка да плаќаат дома, па на еден начин помагате преку финансиската состојба. Неможела да ги слуша..
First world problems.
Навредите од типот детенце, морон, покемон генерација и што знам јас, мислам дека треба да се свртат назад кон членовите кои ситуацијава ја гледаат со еден куп емоции, па од солзите неможат да гледаат дека светот не се води од нашите желби, туку пред се од објективноста , и соочувањето на проблемите со ладна глава.
Живот каков што препорачувате вие, состоен од секојдневни караници, закани, навреди, и сето тоа да го проголтаме како нормална ситуација, мене ми е обичен идиотизам, и ниско ниво на свест.
Човек стапува во брак, поради лубов, разбирање, почит, итн.., но кога сето тоа го нема, тогаш која е поентата да продолжиш да се торментираш себеси, кога едносттавно на сето тоа можеш да му ставиш точка, како еден возрасен и одговорен човек!?
"Да, се согласувам, сме имале убави моменти,и сето тоа, но изгледа тоа било до тука, нашиот брак нема да заврши со непријателство, напротив, во мене секогаш ќе имаш рака за поддршка,и чао пријатно". -Што е тука толку страшно, толку мотив за драматизирање, за леење крокодилски солзи!!!???
Ах, даа, тоа дека ќе сум била дете на разведени родители, и такви нешта, ве молам, обично ми е жал за тој кој што мисли на таков начин, но ајде, да речеме, се трудам да имам разбирање и за потпросечноста на нашиот владеачки менталитет.
--- надополнето: Jul 30, 2011 2:10 PM ---
Мислам дека нема потреба да пишувате повеќе на темава ... Како што разбрав се средило меѓу мајка и и татко и , па ве молам не пишувајте повеќе работи со кој ќе и биде потешко . Сигурно никое добро не го натерало девојчето да бара помош . Тешко и е сватете ја , може грешка и е што се обиде да бара овде помош , пошто никој не може да го осети тоа што и се случува нејзе дома преку темава . Најдобро и било да побара помош од некој психијатар ,или што и да било ама не вака . Сепак како и да е мило ми е чим им се средило , се надевам ќе продолжат да живеат без кавги и среќно . Сватете ја и другите и нема потреба од навреди и сл .
Ај молим те поштеди ме од "превисока" сензибилност, и сожалување.