Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Баш ради тоа, висока плата земаше и вака и така :)

--- надополнето: Jul 29, 2011 4:37 PM ---
Како изгледа еден тренинг на тимот.

Тренинзите и системот на работа воопшто им е...:cuc: затоа титулите врнат како дожд :)

Хахахаха ... Абе овој да не е Црногорец ? И на терен колку што трча ме буни некогаш дали е од Бугарија или Црна Гора ... Поголема флегма немам видено :)
Македонец е

Хахахахаха ... Не се расправа овој многу , мирен е ... Што значи не е Македонец . :P
с. Марикостиново, петричко.
Па е паметно, културно момче. Прилегато, убаво. Наше дете е.

Бугар, дај бе иди тролај на друго место.

ОК, шом за вас пиринците сме бугари, бегам.
Аи со здраве.:)

Бугарски не разбирам така да имам потешкотии да те сфатам што сакаш да кажеш, пробај да зборуваш на македонски чим си Пиринец (ако добро те сфатив). Поздрав.

Нема да ми бараат мене царина бе, другари ми се :D Не шала на страна досега сум имал онака, две пратки поголеми, ништо не ми побарале.

И јас имам 2-3 пратки до сега, ми немат ништо побарано. Ај да ви дадам еден хинт: НЕ ОСТАВАЈТЕ ТЕЛЕФОНСКИ БРОЈ! :)

Абе утре од колку е натпреварот со Браса по наше време?

Последно што прочитав на нет за шпекулацииве е дека Снајдер нејке во Шити сака во Јунајтед а Интер дефинитивно сака да го шитне и да извади пари од него за други трансфери и ја снижиа цената од 40 милионки на 35 милионки а ние нудиме 27,5 милионки и Интер би прифатиле дури 30 милионки е сега проблемот е што Снајдер сака голема плата али ке согледа (според мене) дека го бркаат од Интер и ке си дојде кај нас за помала плата што викате вие ке се деси или ништо од тоа?

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom