Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Те сфаќам , и сега акцијава за голот на Андерсон и за неговиот гол трчаше против МЛС ѕвездите ... Само и на изглед ми е таков некако како флегма човек . И головите што ги дава повеќето од втора среќа . Добро е сепак само нека дава голови он ако треба и од десета среќа , нека победува Манчестер и се ќе биде добро . :)
Мхм се е среќа, некако и во манчестер со среќа влезе .... Не можиш да речиш од втора среќа дава голој ако не трча не значи дека нема корист или дека е фушар

Fletcher is on his way back to full fitness after a mystery illness ruled him out of Manchester United's run-in to the title.

"We never go to the bottom of what the virus was, but it knocked me back. I am hardly a person who can afford to lose weight, but I did, Now though I am fully on the mend. I missed the run in to the championship and a place in the starting line-up for the Champions League final. It was scary…but actually with the diet I am on now I am actually heavier than I was. I feel fighting fit and ready to go.

Мхм се е среќа, некако и во манчестер со среќа влезе .... Не можиш да речиш од втора среќа дава голој ако не трча не значи дека нема корист или дека е фушар
Далеку од тоа дека реков дека нема корист од него . И Ван Нистерлој е таков играч не трча па ете го парче прави . Зборот ми беше дека таков флегма играч ми е , и на сликата таков си кулира ... Лошо ме свати . :)

Луѓе да ви кажам што ми се случи!
Порачавме со Јунајтед дрес и маичка, со вредност од 75 евра, стигнаа во Скопје и ми јавуваат дека требало се што е над 45 евра да се царини и ми побараа 80 евра царина и шпедиција! АЛОООООООООООО! Луди ли се!
Затоа да знаете ако некој порачува да не се изгори како мене! Јас пратката им реков да ја вратат! На оваа арамиска држава не им плаќам! Подобро во Солун ќе одам, има Јунајтед Шоп и од таму ќе земам!

Позз!

Порачавме со Јунајтед дрес и маичка, со вредност од 75 евра, стигнаа во Скопје и ми јавуваат дека требало се што е над 45 евра да се царини и ми побараа 80 евра царина и шпедиција! АЛОООООООООООО! Луди ли се!
Затоа да знаете ако некој порачува да не се изгори како мене! Јас пратката им реков да ја вратат! На оваа арамиска држава не им плаќам! Подобро во Солун ќе одам, има Јунајтед Шоп и од таму ќе земам!

Позз!
претпоставував дека вакви матни работи можи да има зато и не се истрчав да порачам и јас :(
--- надополнето: Jul 29, 2011 1:43 PM ---
Од една страна....

There is no denying that Manchester United is one of the best teams in the world and they prove it each and every game.
They still have some work to do to reach the level of Barcelona, who are the premier team in the world, but there is no doubt they are the second best team in the world.
They dominated the MLS All-Stars were completely dominated and outplayed for the entire match against a far superior side.

:cuc:

И пла

Позз!

И плати ти сега нешто?
Човек, кажувај каде е тоа во солун јас ке одам сега овие денови ако го најдам да си купам!!!

Protiv Barselona vo kolku saaat igrame po nashe vreme ?

Дечки,што бивит за Харгривс?Уште колку ќе е повреден ?

Дечки,што бивит за Харгривс?Уште колку ќе е повреден ?

Не е веќе дел од нашиот тим, слободен играч е. Последно нешто беше дека ВБА ќе потпишат со него :)
--- надополнето: Jul 29, 2011 3:25 PM ---

watermarked-281219_10150257596107746_7724542745_7986545_1792369_n.jpg

:pos:

И пла

И плати ти сега нешто?
Човек, кажувај каде е тоа во солун јас ке одам сега овие денови ако го најдам да си купам!!!
На главната улица е, со автомобил од центарот не е многу далеку! Фати си такси, нема да е скапо, ќе му речеш само до United Shop и готово :)

Аиии.Зашто бре.Повредите го заебаа,иначе беше добар :)

Баш ради тоа, висока плата земаше и вака и така :)

--- надополнето: Jul 29, 2011 4:37 PM ---
Како изгледа еден тренинг на тимот.

Како бе ви бараат, мене пред месец и пол, јакна, мајца, шорцеви, + мајца за брат ми ништо не ми побараа ...

^ Тоа ти е зависи расположението на вработените. Македонска работа јбг јас си платив 80евра ..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom