Дали сте извршиле прељуба додека сте во сериозна врска или брак?

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Ајде бидете искрени !!!
Кои беа причините ( несреќен/на или само желба за секс настрана од брак/врска )
Дали тоа се случи еднаш или прерасна во навика?
Кој/а беше колега/шка нејзина другар/ка сестра или брат роднина комшија/ка или бивши/а?
Се чуствате виновен/вна кога ке одите у кревет со партнерот/ката?
Дали партнерот/ката дозна?
Дали ви опростија?
Дали бракот/врската се растури ..................

Член од
28 јуни 2011
Мислења
414
Поени од реакции
163
Не сум извршил прељуба. Кога сум бил напален ја употребував горната глава за мислење бидејќи долната не мисли:drk: и се воздржував и сеуште ќе се воздржувам бидејќи стварно не е фер кон личноста што ја сакаш да направиш такво нешто

Член од
8 јули 2011
Мислења
265
Поени од реакции
202
Јас лично немам направено прељуба но сум имал моменти и прилики кога тоа ми се вртело низ глава ?

Член од
5 јули 2011
Мислења
310
Поени од реакции
122
Не сум извршила прељуба ниту пак планирам да го правам тоа за да уништам многу чувства или да скршам многу срца
--- надополнето: Jul 29, 2011 7:42 AM ---
Не сум извршила прељуба ниту пак планирам да го правам тоа за да уништам многу чувства или да скршам многу срца

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.301
Не, нит пак планирам, ако не ми оди во бракот прво што ќе направам е ќе расчистам, па потоа што следи, знаеш како викаат не се седи на два стола, поготово со дечиња изродени, мислам ноу сенс е да си го комплицирам животот уште повеќе од колку што е.

Seniorita

џм..
Член од
11 април 2011
Мислења
1.344
Поени од реакции
681
прељуба sucks ..
нити правам, ниту сакам да ми прават ..
од секогаш сум се придржувало до " не го прави тоа, што несакаш да ти го направат "

Let 3

The Nipple Erector
Член од
13 јули 2008
Мислења
30.896
Поени од реакции
31.278
А од каде знаеш дека си во сериозна врска ако не пробаш наоколу дали ќе најдеш нешто подобро, посериозно, поубо? значи то не е прељуба туку истражување... проширување на видиците, или ако ти звучи подобро, докажување на сериозноста за сопствената врска (брак). Нема ништо поубедливо од тоа кога ќе се вратиш од прељуба и си речеш “не беше толку добро колку со жената (девојката)“ Така само повеќе си ја зацврстуваш врската.

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
obicno se pogajagas ona vtoroto moze da ti se pogodi svalerkata pa da pocnes da se ladis kon devojkata ili zenata ipak custva ne mozat da se skrijat.

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.837
Поени од реакции
20.301
Каков верен форум сме :) никој не вара :)
Нели? Све светци брее ко у бајка да живееме, а искочиш од неа се и сешто и секој со скоро секого ќе видиш... тоа ти е фали ме усто да не те расчепам е работава.

Kajgana Shop

На врв Bottom