Дрога ( Наркотични дроги )

LGBT

Weird
Член од
20 јули 2011
Мислења
329
Поени од реакции
157
Ги има, ама е прилично тешко да се најдат.
И има слични на нив, а отровни. Па сега ти види си.
Јас не би да ризикувам сама да барам. Не се разбирам од габи, што се вели шампињони не знам сама да препознаам.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
Најчистото нешто, за чие производство е потребно големо познавање и тешки услови во лабораторија. И пари. :cautious:

кликни и уживај
http://www.youtube.com/watch?v=XzhPPRnG57U
имаме дискутирано јас и ти на оваа тема долго време.. Уште желбата да ни се исполни ни остана :)

Член од
16 април 2011
Мислења
607
Поени од реакции
154
Јас не би да ризикувам сама да барам. Не се разбирам од габи, што се вели шампињони не знам сама да препознаам.
Не треба да бараш по планини може на парче хартија да ти ги испратат габите во плик. После да си ги развиваш.

T

Tetro

Гостин
Тука нема.
Ама, има во неколку земји во Европа каде се продаваат и по улични продавнички... Или ќе се прошеташ и ќе си најдеш, или ќе замолиш да ти донесе некој.

Mark Renton

I live by the tune, I die by the book
Член од
12 ноември 2009
Мислења
5.373
Поени од реакции
4.904
ДМТ 10$ цел ценовник ;)
--- надополнето: Jul 28, 2011 11:29 PM ---

ДМТ не е за забава "party drug" Како што е трава.
шефе запознаен сум јас доволно да знам што е ДМТ.. зошто сакам јас да пробам ти шо мислиш хаха пошо не е парти дрога.

831

רַב אושר של חוכמה
Член од
8 ноември 2009
Мислења
6.923
Поени од реакции
12.483
Опааа активирана е темава хихи се радувам

T

Tetro

Гостин
ko naivno krotkojebski furate idei za drogi od do., pa posle matemago e kriv., podnesete molba mozhebi ke vi dozvolat i slobodna prodazhba na se gorenavedeno., chist idiotizam vo forma na ., mnogu sum pameten da vi objasnam., :coffee:
Не мачи се да ни објаснуваш. Знаеме дека си паметен, само не знаеме колку.

Член од
25 мај 2007
Мислења
6.662
Поени од реакции
948
Или ќе бидете паметни во коментирањето или продолжете преку приватни пораки да се препукувате.

Тука не.

Ова е за сите Вас, опеменети сметајте дека сте за тролање.

Следниот неартикулисан чекор ќе биде казна.

Kajgana Shop

На врв Bottom