Фан Клуб: Работнички

Член од
25 декември 2008
Мислења
1.882
Поени од реакции
1.094
Честитки и од мене. Со среќа понатака.

Член од
20 јануари 2009
Мислења
3.159
Поени од реакции
375
Браво работнички!
Точно ли е тоа дека просекот на играчите е 21 година?
Ако е така понатаму со воигрување ке станат се подобри и подобри

Capitano

...
Член од
24 октомври 2007
Мислења
1.344
Поени од реакции
137
Секоја чест за Работнички.
Само да не проработи нашиот менталитет на реваншот. Треба да се потопат Кипраниве до крај!

Член од
27 јуни 2008
Мислења
9.024
Поени од реакции
5.947
Алал да им е.
Сега во Скопје само да не се изглупираат и одат во 4то коло па дај боже добра ждрепка и што е можно полесен противник.

Член од
18 јуни 2009
Мислења
2.194
Поени од реакции
1.406
Секоја чест за Работнички.
Само да не проработи нашиот менталитет на реваншот. Треба да се потопат Кипраниве до крај!
Да не проработат судиите, не се толкави аматери Работнички

M

marko 1996

Гостин
Сега оддеднаш сите се за работнички.Ама добро ништо ново. Иначе браво за работнички , очекувам добра игра у скопје и понатаму да пројдат. Само Маневски треба да ја подобри реалицазијата многу слабо играше на последниве 2-3 утакмици.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.615
Поени од реакции
14.488
Сега оддеднаш сите се за работнички.Ама добро ништо ново.
Не се сите за Работнички, тие "сите" само му даваат поддршка на тимот кој најдобро не претставува во Европа во последните неколку години.. Кој тим од Македонија да го направи ова, јас би му давал поддршка, освен албанските.

Член од
14 март 2010
Мислења
16.979
Поени од реакции
16.368
Абе ѕверови ама уште едно коло има до група :D
За разлика од некои други Македонски клубови кои не „претставуваат“ во Европа, и овој резултат што го направи Работнички вечерва е голем успех, без разлика што во наредното коло со која екипа да играме ќе бидиме тотални аутсајдери.

A

apidrone

Гостин
Јас сум за сите македонски екипи. Понекад се чудам како е можно Работнички да не е шампион :) Иначе кога е реваншот?

Член од
21 ноември 2007
Мислења
10.759
Поени од реакции
9.538
Секоја чест за Работнички. Го обели образот на македонскиот фудбал кој покажа дека не е мртов како што изгледа. Искрено очекував ваков подвиг на тимот и сега останува да си ја дозавршат работата на Филип Втори и во 4-то коло да го преполниме Филип Втори и да ги бодриме момците до уште една сензација - пласман во групите на ЛЕ.

P

PewDiePie

Гостин
ауууу мераци ! Сега и нерешено им одговара дома или пораз од 0-1 важно да отидат понатаму.

После во 4-то коло што по убиен противник толку подобро и се разбира дека ќе го наполниме Филип 2-ри !!!

:vozbud:

Zaphod Beeblebrox

Поранешен покул Божино
Член од
7 јуни 2008
Мислења
16.676
Поени од реакции
21.233
Најбоље клуб у последниве 5,6 сезони ама никако асална фан позади да направи. Честитки, растура Работнички!

Член од
23 октомври 2007
Мислења
1.044
Поени од реакции
1.032
5 од 5 сезонава.
Ај за недела дена на 6-та да се иде.

Па малце од малце рејтингот да се поправи по катастрофалните настапи на другиве наши претставници.

Kajgana Shop

На врв Bottom