Партизан е 7-ми носител,значи треба 2 тима што се пред Партизан пласирани да испаднат,Ренџерс и Розенборг изгубија по 0-1 на домашен терен и многу веројатно е дека ќе испаднат,значи ако Ренџерс и Розенборг испаднат а Партизан помине понатаму Партизан ќе биде носител во последното коло.Вчера на ХРТ 2 кога го глеав Динамо коментаторот спомна дека позицијата на Партизан зависи од Малме.Доколу Малме(тепа на гости 0-1) го елиминира Ренџерс тогаш Партизан влегува во носителите и можен е дуел со Динамо,тоа и му беше муабетот.
Њукасл и Андерлехт е среќа!?!?^ Многу појаки од Динамо,не се преценувајте дечки,не е кој знае што Партизан,Динамо никогаш досега немаше среќа со ждрепките,како Њукасл и Анедерлехт.А иначе секако дека интересен би бил меѓусебниот.
Епа тогаш Вердер во најјаките гопдини и Арсенал се поарни а?Њукасл и Андерлехт е среќа!?!?
Не кажав дека се поарни ама ти како го напиша тоа СРЕЌА во ждрепката како Партизан да се паднал со некој третолигаш/Епа тогаш Вердер во најјаките гопдини и Арсенал се поарни а?
Среќа е во 4-то или тогаш 3-то коло пред самите групи да ти се падни најлесен противник,секако и нив на ги поминиш не е лесно,ама со овие немаш никакви шанси.Не кажав дека се поарни ама ти како го напиша тоа СРЕЌА во ждрепката како Партизан да се паднал со некој третолигаш/
Ако го слушаше хрватскиот коментатор кога зборуваше за можноста да играат Партизан и Динамо... и тој ми звучеше како да сака да ги избегне^ Многу појаки од Динамо,не се преценувајте дечки,не е кој знае што Партизан,Динамо никогаш досега немаше среќа со ждрепките,како Њукасл и Анедерлехт.А иначе секако дека интересен би бил меѓусебниот.
Не ради квалитетот на играта,ради нешто плус освен фудбал на тој натпревар.А и зошто Партизан кога би можел и полесен.Ако го слушаше хрватскиот коментатор кога зборуваше за можноста да играат Партизан и Динамо... и тој ми звучеше како да сака да ги избегне
Да бе а Партизан кога го избаци Њукасл имаше среќа?^ Многу појаки од Динамо,не се преценувајте дечки,не е кој знае што Партизан,Динамо никогаш досега немаше среќа со ждрепките,како Њукасл и Анедерлехт.А иначе секако дека интересен би бил меѓусебниот.