S
smexy
Гостин
Објаснува зошто сум најнесреќен на свет.
Inteligencijata ima vrska so um no nema vrska so stepen na skoluvanje.Прво грешка на старт.
Интелигенција нема врска со ум и со степен на школување.
Ако некој сакал да ги поистовети се заебал гадно.
Oд тука натака е ирелевантно да се расправа на темава.
Jas ti kazav, koga ke ja dobies 'taa potreba' pisi mi po pp i ke se dogovorime.Aх бе ѓубре расипано, што не си ми у вакви моменти на 2 м до мене да ти кажам кој е беда
Не се плаши, имаш среќа добра душа имамJas ti kazav, koga ke ja dobies 'taa potreba' pisi mi po pp i ke se dogovorime.
Ne sum provokator, tropas besmislici na sekoja tema pa se lutis koga te oteruvaat u pm. Sto ocekuvas, nekoj da te tintra tebe i tvoite gluposti?Не се плаши, имаш среќа добра душа имам
Сакав да ти укажам какво ѓубре од провокатор си.
Па дај контра аргумент бе .....ај да се воздржам од глупости....Ne sum provokator, tropas besmislici na sekoja tema pa se lutis koga te oteruvaat u pm. Sto ocekuvas, nekoj da te tintra tebe i tvoite gluposti?
Ne mi e jasno, ti vikas inteligencijata nema nikakva vrska so umot i sega uste baras kontra-argument?! Znaci ti si seriozen so glupostive. Da ti kaze nekoj drvjata mozat da cekorat kako vo gospodar na prstenite, daj mi kontra-argument deka ne e taka i ti bi go ismeval.Па дај контра аргумент бе .....ај да се воздржам од глупости....