Очајот на македонската љубовна сцена

ION

Член од
27 јули 2011
Мислења
460
Поени од реакции
836
Да не се најдеш увредена ни ти, ни сите останати жени на форумов.
Зборувам за СУШТИНА.
За екстреми.
Ја не ти спорам дека на маж му треба и љубов, топлина, разбирање, почит, прегратки, топли супи, пире у прав, и све по ред.
Само ти велам, за се друго можам да се снајдам, се друго е долазно и пролазно, али потребата за пичка е ултимативна и го диктира чекорот со кој мажот оди по патот.
Треба да се чуствуваш привилегирана што ги држиш конците а не увредена.
Знам дека те голицкам на незгодно место, али единствено нешо шо можеш да ми понудиш ти а неможат да ми го понудат другарите или да си го приуштам сам е пичка.
И во моментот кога ќе сфатиш дека така стојат стварите, и во моментот кога ќе сфатиш колку мене ми треба, и колку ти се плашам пошо ме држиш за мадиња и ти идам по кејфот само за да не ти текне да ги стиснеш, во моментот коа со тоа ќе се помириш и ќе ти стане кристално јасно колкава моќ имаш ќе станеш за цела класа подобра над просекот.
Дали твоето средно име ќе биде playah или stupid self-centered slut зависи од тоа како ти ќе ја користиш сета моќ што ти е дадена.
за истата суштина зборев и јас де :pipi:
....дур дојде до толку посакуваниот патлиџан некој ке мора и топли супи да крка и пире у прав и све по ред зш ојдоа мадињата :vozbud: .... битно да знае кај се наоѓа дал пред шведска маса, дал на тезга директно да се пазари или може е у друштво на друго гладно суштество па за менито спонтано ќе се договорат ;)

Toecutter

Biafran Baby
Член од
12 мај 2009
Мислења
5.243
Поени од реакции
2.444
Пеер, зашо ме тераш да играм на карта "Za vrska se potrebni dvajca ok?11 Nemozest i samo zenite da gi obvinuvas!!1"
Немој пеер. Срамота е. :)
--- надополнето: Jul 28, 2011 1:03 PM ---

Кажа Игорче и остана со курот во рака.
Sramota e da tvrdis nesto radi toa so ne si gi procital moite mislenja na temava, nikade ne ja stavam krivicata samo na zenite, naprotiv...:)

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
За ова другово....не е проблем да ебеш, за тоа ти треба удрвен к*р и пари.
Ама за тоа ние во моментов не правиме муабет...така?
Нетака. Вие немате поим за што правите муабет. Едни викаат нема ебанки, други викаат нема квалитет, трети викаат абе пазарџијата ме заеба, четврти викаат јас сум геј...... :)

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
за истата суштина зборев и јас де :pipi:
....дур дојде до толку посакуваниот патлиџан некој ке мора и топли супи да крка и пире у прав и све по ред зш ојдоа мадињата :vozbud: .... битно да знае кај се наоѓа дал пред шведска маса, дал на тезга директно да се пазари или може е у друштво на друго гладно суштество па за менито спонтано ќе се договорат ;)
Тоа ти велам и ја, се слагаме :)
--- надополнето: Jul 28, 2011 1:21 PM ---
Sramota e da tvrdis nesto radi toa so ne si gi procital moite mislenja na temava, nikade ne ja stavam krivicata samo na zenite, naprotiv...:)
Те читав само тоа шо ме цитираше, и на тоа ти реплицирам...
Ти да читаш 16 страни -.-

S

smexy

Гостин
Јасно ви е дека ради мислења како овие на темава постои тоа очајот така?
Само не знам кај се наоѓа тој очај бе...ја не го глеам да ја еам...

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Квалитетот секогаш бил малку и се наоѓал тешко и кој се жали дека воопшто го нема или не знае што бара, каде да бара, како да бара или не се погледнал добро во огледало :).

Но и да има среќа да му налета квалитетна девојка (да ја бива по сите нишани) кога оваа ќе слушне за ставови дека се мажите со супериорна интелигенција (а нема врска), поспособни (и тоа нема врска), дека типот кенка и се жали и дека ја споредува со скапан патлиџан шансите да ја фати или пак да ја задржи му се равни на нула.

И после пак ќе почне муабетот дека сите патлиџани биле скапани :).
А ти да ме прочиташ уште еднаш, овој пат, по внимателно?
Или не праиш муабет за мене или све шо сум кажал си го сфатил скроз контра.

pearl

..~..~..~..~..~..~..
Член од
20 август 2005
Мислења
2.651
Поени од реакции
1.962
Коприви не се нудат/купуваат по пазар бе златна, љубиш метафори, али бегаш од поента во обид на креирање на исти. :) :) Или алудираш дека не си за продавање? Пробај биди егзотично овошје, м? Ако стигне висока цена на аукција, тогаш. Win-win.
Збе златен, оти вака праиш? :)
Арно си велиш, ги нема за купиТ на пазарот, туку се берат по планини, за ретките. Тој што е информиран, знае колку е здрава и ќе умее паметно да ја набере. Другите само ќе се жигосаат и ќе почнат да мрчат од очај.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Коприви не се нудат/купуваат по пазар бе златна, љубиш метафори, али бегаш од поента во обид на креирање на исти. :) :) Или алудираш дека не си за продавање? Пробај биди егзотично овошје, м? Ако стигне висока цена на аукција, тогаш. Win-win.

Шала.

Natural-girl те скокнав, исто и тебе Godjasdhajsall, првпат искрено, дека после дефинирање на пост-модерните вагини од страна на Стар ПочетникГГ и не ми се читаше друго. Стефан препрочитај го. Не е проблем дали има пички за фаќање и дали даваат. И ти можеш да увезеш беемве од Бугарија и да го возиш на плин, да муваш 2-3, или како шо кажаа залижеш косом златном назад уз препарат, кошула у фармерка, лакована кондура.. ќе фатиш, не е проблем. Виктор за друго збори.
Педер, дај бе доста со тие муабети за лаковани кондури, бели кошули и бимери...
Преку кур, жими мајка.
Мислам, повеќе е од јасно дека жена сака економски стабилен маж, и има право да сака, аман.
Зашо би избрала некој муфлар кога може да избере некој со кеш?
Зашто воопшто би сакала да рани некого кога може да ја ранат, објасни ми?!
Тоа е НОРМАЛНО.
Тоа е ПРИРОДА.
Тоа се гени.
Во пештерско време највише дупел нај најбилданиот, виталниот момак што највеќе храна носел дома.
Денес е истото, само што денес храна дома не се носи со мускули него со пари.
Иако, ко што моеш да приметиш, тој ген што ги тера жените да ги гледаат физички добро изградените мажи како по привлечни е останат до ден денес.
Преку кур од патлаци шо си зимаат за право секој неуспех да го оправдуваат со "Ме откачи пошо неам кеш и добра кола", а у суштина ги откачила пошо се муфлари.

S

smexy

Гостин
Чорбаџи е у право коа вика дека еволуцијата е мит....убаво се гледа дека човекот е уназадена раса...

Kaiser

Hidden Fortress
Член од
6 мај 2011
Мислења
3.202
Поени од реакции
2.443
А ти да ме прочиташ уште еднаш, овој пат, по внимателно?
Или не праиш муабет за мене или све шо сум кажал си го сфатил скроз контра.
Креаторот, (Земјаните имаат навика да го нарекуваат Господ) го надарил мажот со супериорна физичка и умствена сила и низ текот на историјата на оваа планета, најголемите достигнувања од сите области на нашето битисување се направени од мажи.
Освен оваа реченица ништо друго не се однесуваше на тебе. Внимателно те прочитав и видов дека губиш од вид дека додека мажите се бават со наука некој дома им чисти, пере, пегла, готви и гледа деца. Ако решат жените да го закинат сето тоа и да си бркаат само кариера ќе видиш што ќе остане од машката интелектуална супериорност.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Чорбаџи е у право коа вика дека еволуцијата е мит....убаво се гледа дека човекот е уназадена раса...
Bitch you're a product of 4 million years of evolution. Maybe start acting like it.

GoD.HateUSaLL

Фар акрос д диштанс
Член од
30 март 2008
Мислења
8.339
Поени од реакции
8.238
Освен оваа реченица ништо друго не се однесуваше на тебе. Внимателно те прочитав и видов дека губиш од вид дека додека мажите се бават со наука некој дома им чисти, пере, пегла, готви и гледа деца. Ако решат жените да го закинат сето тоа и да си бркаат само кариера ќе видиш што ќе остане од машката интелектуална супериорност.
Пеер, не губам од вид.
Кај виде дека го спорам тоа?
Напротив, и го потенцирам!
Жената го бутка мажот напред!
Ебан факт е пеер, и го кажав.
Ебан факт е дека сме умствено и физички по супериорни (за некоја нијанса), мислам, не ме терај сеа да вадам факти почнувајќи од спортови завршуваќи со наука.
99% од работите што ги гледаш околу тебе се смислени и изработени од мажи.
Ама е факт дека 90% од работиве немаше да бидат смислени нити изработени од мажи да немаше жена дома што домот го грее и љубов ти дава. Жената е таа што те инспирира, жената е таа што прави тешката работа да ти биде исплатлива. Жената те прави подобар.
Маж неможе на жена да и парира за естетски работи, додека жена неможе на маж да му парира за практични работи. Самиот факт дека практиката денес повеќе се цени од естетиката (всушност не само денес) не не прави ништо по добри, затоа што една без друга не идат.
Ултимативно никој не е подобар, едни со други се надополнуваме.
Мажи што се жалат дека жените се срање ми се како родители што се жалат дека децата им се срање.
И жити се, немој нешто creepy да извлечеш од последнава компарација овој пат.

Kajgana Shop

На врв Bottom