за истата суштина зборев и јас деДа не се најдеш увредена ни ти, ни сите останати жени на форумов.
Зборувам за СУШТИНА.
За екстреми.
Ја не ти спорам дека на маж му треба и љубов, топлина, разбирање, почит, прегратки, топли супи, пире у прав, и све по ред.
Само ти велам, за се друго можам да се снајдам, се друго е долазно и пролазно, али потребата за пичка е ултимативна и го диктира чекорот со кој мажот оди по патот.
Треба да се чуствуваш привилегирана што ги држиш конците а не увредена.
Знам дека те голицкам на незгодно место, али единствено нешо шо можеш да ми понудиш ти а неможат да ми го понудат другарите или да си го приуштам сам е пичка.
И во моментот кога ќе сфатиш дека така стојат стварите, и во моментот кога ќе сфатиш колку мене ми треба, и колку ти се плашам пошо ме држиш за мадиња и ти идам по кејфот само за да не ти текне да ги стиснеш, во моментот коа со тоа ќе се помириш и ќе ти стане кристално јасно колкава моќ имаш ќе станеш за цела класа подобра над просекот.
Дали твоето средно име ќе биде playah или stupid self-centered slut зависи од тоа како ти ќе ја користиш сета моќ што ти е дадена.
....дур дојде до толку посакуваниот патлиџан некој ке мора и топли супи да крка и пире у прав и све по ред зш ојдоа мадињата .... битно да знае кај се наоѓа дал пред шведска маса, дал на тезга директно да се пазари или може е у друштво на друго гладно суштество па за менито спонтано ќе се договорат