Па според мене Косово се додека не се подели,нема да има мир,ова е само мала искра за она што следува,а веруј ќе го јадеме и ние некако,само не знам како.3а нас е единствено лошо ако ова што се случува е вовед во поделба на Косово, прво административна, а потоа и реална. Тоа може, но не мора, да го стави под знак прашање територијалниот интегритет на Македонија.
Инаку еден саат пред да почне акцијата на косовските специјалци, Тачи го отпушти од работа директорот на косовската полиција затоа што овој одби да ја изврши наредбата да тргне кон граничните пунктови. Тоа ми укажува дека Тачи продолжува целосно да биде нечиј инструмент, но исто така може да значи дека директорот се упрпал знаејќи дека може да се гине.
Шала на страна, ама не се повлекоа од протестот... 24часа дневно се таму мислам тоа е стварно за браво/Само ќе кажам, браво за србите.
3та балканска ќе имастрав ми е нас да не не зафати ова некако.
Да де браво за нив. Сега и 124 часа нека останат таму.Шала на страна, ама не се повлекоа од протестот... 24часа дневно се таму мислам тоа е стварно за браво/
Па ваљда не се будали да стојат уште таму, специјалците се повлекле...Да де браво за нив. Сега и 124 часа нека останат таму.
А бе дечко зар не гледаш дека некој тешко ги заеба србите, и тоа дебело.Па ваљда не се будали да стојат уште таму, специјалците се повлекле...
Зашто ги заебаа? Официјално србската влада е оградена од овој инцидент и повикува да се прекине со тоа... барем ја така знамА бе дечко зар не гледаш дека некој тешко ги заеба србите, и тоа дебело.
хаха, а бе ќе сватиш еден ден до тогаш уживај.Зашто ги заебаа? Официјално србската влада е оградена од овој инцидент и повикува да се прекине со тоа... барем ја така знам
А добија на внимание во европската јавност/
Косовската полиција нема контрола врз северните гранични премини помеѓу Србија и Косово.шо мајка бараат специјалци на граничен премин?
мора малку Тачи да ги пушти своите некогашни ослободители да си ја заработат плататаКосовската полиција нема контрола врз северните гранични премини помеѓу Србија и Косово.
Српските хулигански платеници (најверојатно Делии) симболично ги палат и уништуваат граничните премини.