Секс во темница или секс на светло?

S

Shellshock nam67

Гостин
outdoor ili so bi rekle svedite nadvor vo park pred publika :), hah hh a se salam doma vo krevet, ukluceno, iskluceno, svetloto ne mi e bitno bitno e da se fati ritamot :)

Член од
12 април 2010
Мислења
10.058
Поени од реакции
15.027
за свејча восочна сте слушнале?

шо бе во темница.....
абе.......
за џабе на плаќаме струја...да не се потроши е*ачот мн за струја....
само да се штедело....
за такви работи не се штеди....

N

Nessa Alcarin

Гостин
Ehhh :) Me interesira kolku ste sramezlivi ili kako vie poubavo.
Dali sakate sex vo temnica ili sakate lamba nekoja da bidi zapalena ? Mozi dovolno vie lamba zapalena nadvor i vrata otvorena? :) Ajt da vidam. Feel free to talk :)
A seks treba da se ima samo navecer? Vo moj slucaj "pileto mu pee rano na sabajle" :) taka da mozam da kazam na sonceva svetlina, rano na sabajle (pred rabota me raspolozuvaat za cel den :D)

Луси

extreme
Член од
17 септември 2008
Мислења
6.829
Поени од реакции
20.254
Мислам дека веќе има ваква тема...

Не е битно битно е да се има секс, зависи од ситуацијата мене општо секако ми е убаво.

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
A seks treba da se ima samo navecer? Vo moj slucaj "pileto mu pee rano na sabajle" :) taka da mozam da kazam na sonceva svetlina, rano na sabajle (pred rabota me raspolozuvaat za cel den :D)
Mozesh da imash temnica u soba i ako e od sabajle ili preku den :) Ne mi beshe prashanjevo dali samo navecher :D

V

Vollstandig

Гостин
Mozesh da imash temnica u soba i ako e od sabajle ili preku den :) Ne mi beshe prashanjevo dali samo navecher :D
Aјде ти , фил фрии ту талк, абаут дис, нели ти ја отвори темата, па кажи како ти е поубаво да ти влези, на светло или на темно?:)

Sandra

wicked
Член од
24 август 2005
Мислења
1.490
Поени од реакции
224
hahahah :) Zavisi od raspolozenie.. Ne se plasham od lamba zapalena i luduvanje po svetloto :) bashka togash mozam da vidam kako uziva dodeka e so mene, a vo temnica ne se gleda bash :) Taka da na prvo mesto Lamba, po vtoro neka bide u temnica :P

S

Shellshock nam67

Гостин
hahahah :) Zavisi od raspolozenie.. Ne se plasham od lamba zapalena i luduvanje po svetloto :) bashka togash mozam da vidam kako uziva dodeka e so mene, a vo temnica ne se gleda bash :) Taka da na prvo mesto Lamba, po vtoro neka bide u temnica :P
ako e црн нема да го видиш во темница :pos:

V

Vollstandig

Гостин
Изразот на лицето може да лажи, ја мислам највеќе се осеќа дали партнерот ужива според емоциите, енергијата, едноставно се чуствува тоа, него ли да го видиш;)

Член од
27 јануари 2011
Мислења
79
Поени од реакции
63
Зависи што ќе ми биде на дневен ред од фантазиите:) Ако сум расположена повеќе за романтики, тогаш со пригушено светло, ама ако сакам да уживам во погледот на партнерот тогаш нормално на светло. Е сега пак има тука варијации на тема, може и дневна доза ама со blindfolds, па тогаш не е битно дали е светло или не.

thisisnoizy

Good things take time
Член од
29 јули 2010
Мислења
2.008
Поени од реакции
2.043
Не! Се плашам да не ми се деси ко у тој вицот, ем пее ем пуши во исто време .. хахахахахаха

Kajgana Shop

На врв Bottom