Kajgana e sranje
Македонија Шампион
- Член од
- 9 април 2010
- Мислења
- 225
- Поени од реакции
- 64
рефлектори, камери итн
A seks treba da se ima samo navecer? Vo moj slucaj "pileto mu pee rano na sabajle" taka da mozam da kazam na sonceva svetlina, rano na sabajle (pred rabota me raspolozuvaat za cel den )Ehhh Me interesira kolku ste sramezlivi ili kako vie poubavo.
Dali sakate sex vo temnica ili sakate lamba nekoja da bidi zapalena ? Mozi dovolno vie lamba zapalena nadvor i vrata otvorena? Ajt da vidam. Feel free to talk
Mozesh da imash temnica u soba i ako e od sabajle ili preku den Ne mi beshe prashanjevo dali samo navecherA seks treba da se ima samo navecer? Vo moj slucaj "pileto mu pee rano na sabajle" taka da mozam da kazam na sonceva svetlina, rano na sabajle (pred rabota me raspolozuvaat za cel den )
Aјде ти , фил фрии ту талк, абаут дис, нели ти ја отвори темата, па кажи како ти е поубаво да ти влези, на светло или на темно?Mozesh da imash temnica u soba i ako e od sabajle ili preku den Ne mi beshe prashanjevo dali samo navecher
ako e црн нема да го видиш во темницаhahahah Zavisi od raspolozenie.. Ne se plasham od lamba zapalena i luduvanje po svetloto bashka togash mozam da vidam kako uziva dodeka e so mene, a vo temnica ne se gleda bash Taka da na prvo mesto Lamba, po vtoro neka bide u temnica
HAHAHAHAH Ova od iskustvo si go kazuvash be ? HAHAHAHako e црн нема да го видиш во темница
тоа е шом се исклучи светлото не може да ме види девојкатаHAHAHAHAH Ova od iskustvo si go kazuvash be ? HAHAHAH
Изразот на лицето може да лажи, ја мислам највеќе се осеќа дали партнерот ужива според емоциите, енергијата, едноставно се чуствува тоа, него ли да го видишhahahah Zavisi od raspolozenie.. Ne se plasham od lamba zapalena i luduvanje po svetloto bashka togash mozam da vidam kako uziva dodeka e so mene, a vo temnica ne se gleda bash Taka da na prvo mesto Lamba, po vtoro neka bide u temnica