Strenght
Never Give Up!!
Пројде нивното време...Но,легендите не се забораваат
![]()
Нормално

Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Пројде нивното време...Но,легендите не се забораваат
![]()
Пред една година доста читав за него.Најинтересно ми беше тоа што човекот почнал да се бори за да ја прехрани фамилијата.
Два пати по ред губи
Баш ме интересира со кого ке се тепа следниот меч, ке најде некој послаб или ке оди на се или ништо.
Најголема грешка што ја направи е што не влезе во UFC, таму навистина ке се видеше дали ја заслужува цела ова фама, а не да се тепа со високи и неспремни јапонци, или предебели американци во Strikeforce или Pride.
Во никој случај не може да се рече дека е стар, повекето ’’тепачи’’ се во late twenties и early thirties.
Ова за името, сигурни сте дека Фјодор му се чита а не Федор?
ротвел, биг кантри???? струв уште шауб и конго да си ги пишел јбг+Минонтаур, Рој Нелсон, Rothwell, Sturve.
И Џуниор дос Сантос, мојот омилен.
А и не можеме да кажеме кои се посилини/по јаки
Сепак не е ова тема за тоа. За Федор ми беше муабетот, дека од тие победи има и такви против фрикови, ама да, како што рече ти, публиката се пали на тоа.
Ама од друга страна во УФЦ тешкашите сите дуели ги имат со многу по спремни противници.
готово е, фјодор го прекина договорот со страјкфорс, се очекува негово пензионирање
ќе има доста.. 3 сати ќе има борби.. си наместив да ми се снима на Еуроспорт 2.. ќе биде јако..
Иначе скоро пола од борците одат во ринг ради нивни мерак, таму има тешки копилиња и расипани работи.. На пример договорена е една цена а сосем друга им се дава.. Или им договараат борба за бедни пари.. Баш гледав Дијаз кога збореше вика нема за што да се борам веќе не тренираат како ѓубре..