- Член од
- 5 ноември 2010
- Мислења
- 4.841
- Поени од реакции
- 3.873
Или arheologПрашај го Saladin, тој студира Археологија, или веќе заврши.
Или arheologПрашај го Saladin, тој студира Археологија, или веќе заврши.
da da ama uste ne e pustena za prometМоре, зборот ми беше дека има железничка не ремети многу
каде можам да најдам во скопје вакви шорцеви или слични(немора да се тапоут ) http://www.tapout.com/tapout-performance-combat-short-black/detail.php?p=291467&v=training-gear_shorts
SixPMchechered wristband? niz prilep,bitola,pa i skopje???
ili kakvi bilo rok/punk/ska... belegzici...?
И на рекорд и во гтц.57ца поминува низ центар? Мислам дали застанува на рекорд или таму доле у ГТЦ се фаќа?
Фала. На страната на ЈСП пишува дека поминува на бул.”Климент Охридски” а ја колку шо знам не поминува тој низ ГТЦ.И на рекорд и во гтц.
Каде има такви во скопје,било какви немора оргинал да се?Ај ако може некој да ми помогне кај да најдам од тие американските воени плочки што се носат како ланче со име презиме што ги има по филмови знаете на што мислам Ама да се квалитет дека на многу места сум нашол такви ама фалц и кожата од квалитетот на материјалот на ланчето ме чеша и пече така да сакам да најдам навистина квалитетни :wink:
Мислам дека видов во Охрид..али фуш, тешко за оригинал..иначе и јас барам..засега 3 се доволни..Moмци и девојки каде да најдам од новите алки на Адидас,не можам да најдам слика,но слични се на овие