Практичен Toolbar за вашиот browser

• Креатор на темата Креатор на темата Multi vision
  • Време на започнување Време на започнување

дали ви се допаѓа

• да

Гласови: 4 26,7%
  • не

Гласови: 11 73,3%

• Вкупно гласачи
    15
  • Гласањето е завршено на .
Експеримент на нов вирус?? Да објаснеше за што служи?

Каков вирус? Нема врска????
--- надополнето: Jul 26, 2011 6:35 PM ---

Abe pa razgledaj go malku.
Нешто сте ми сумљиви. Ке ви кажат на брзина. И ни накрај памет не ми е да го разгледам.

Ха, релативно новорегистрирани членови убедуваат да симнеме тулбар. Дајте скриншотови како изгледа, сите работи на нетов што се симнуваат барем доаѓаат со скриншотови.

Нешто сте ми сумљиви. Ке ви кажат на брзина. И ни накрај памет не ми е да го разгледам.
Se raboti za promotiven toolbar za tvojot brovser kade mozes da dodavas java aplikacii po izbor: sport, tra la la. Jas go instalirav i ti garantiram nema vrska so virus. Za da bides siguren download page (vtoriot link) pa ke vidis neka nema vrska so virusi.GARANTIRANO

Se raboti za promotiven toolbar za tvojot brovser kade mozes da dodavas java aplikacii po izbor: sport, tra la la. Jas go instalirav i ti garantiram nema vrska so virus. Za da bides siguren download page (vtoriot link) pa ke vidis neka nema vrska so virusi.GARANTIRANO
Да да обавезно гарантирано.....

Ха, релативно новорегистрирани членови убедуваат да симнеме тулбар. Дајте скриншотови како изгледа, сите работи на нетов што се симнуваат барем доаѓаат со скриншотови.
А кој сака да си го издаде keylogger-от?

Има скриншот на вториот линк, како изгледа.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom