Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Вие сте изгледале воопшто барем еден меч на младинците или не?

да да талент е детето ств е добар имам изглеано неколку утакмици на младинците (фа купот) и баш имам многу надеж во него, и сакам да го биде, а и зошто да не го биде :) здравје само

ne sum gledal utakmica na mladincive ... samo imam citano za niv. ti imas gledano nekoja? kako se ima pokazano Morrison ako si gledal ?

Епа чим немаш гледано џабе е да ти кажувам. Остави тоа што пишувало на страниците, отвори таму за Кушчак и Гибсон, какви епитети има, човек ќе помисли златни траги оставаат со копачките. Изгледај неколку меча на резервите и младинците па ќе видиш што ти зборувам.
А ако има некој постојано што ќе му го фаќа местото Снајдери, Гибсони, вакви - такви, преголеми се шансите фанови на други екипи да купуваат негови дресови и да кукаме какви играчи сме испуштиле.

Ако навистина е точна изјавата на ферги дека нема да купува повеќе играчи, ондак сезонава ако андо не се покаже конечно во право светло, бидејќи по моја логика тој ќе биде централниот (главен) играч, ондак јас лично ќе го фатам авионот и ќе го обесам за јајца пред олд трафорд, зошто веќе 4 години го чекаме да се покаже, а он повеќе се покакува, ама ај еве му ја шансата, конечно...:icon_mrgr: па со среќа нека му е, нормално ако го стави во прв тим :icon_lol:

Слабеј прасе бразилско, треба титули да носиш!

Edno prasanje De Gea ke bide prva postava vo Man U ili ovoj od polska golmanot, posto go iam staveno De Gea vo tim na fantasy fudbal pa prasuvam :)

Edno prasanje De Gea ke bide prva postava vo Man U ili ovoj od polska golmanot, posto go iam staveno De Gea vo tim na fantasy fudbal pa prasuvam :)
тој од ПОЛСКА нема да брани најверојатно ќе биде продаден број 1 и број 2 голмани се Линдегард и Де Геа па сеа изгледа ќе ротира шо знам... :P пробај земи си и лиденгард и во случај 3 голман земи си не че да е лоошо и Кушчак ...

Lionel Messi will not play in FC Barcelona’ s friendly against Manchester United on Saturday night at FedEx Field

Овие треба да ги земат во новата сезона на Долина на волците :LOL:
197779_10150259544559279_275722274278_7724927_7523661_n.jpg

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom