Фан Клуб: Манчестер Јунајтед

Aj кога ке заврши пресконференцијата нека цитира некој некои поинтересни изјави ако може :)

It's not who the players are. It's about the club !
Glory Man United !

http://www.guardian.co.uk/football/2011/jul/25/manchester-united-sir-alex-ferguson
Би требало да е ова според часот на статијата. Вика Sir Alex Ferguson does not expect to make any more additions to his squad before the Community Shield.
Мислам дека и по Комјунити Шилд нема да се прават трансфери. Со овој состав мислам дeka сме наголеми фаворити за да освоиме Премиер лига за Лш тешка работа

Ви текнува кога кажа Ферги дека Де Геа е само шпекулација и дека Стекеленбург е прва опција за голот? И глејте го што вика - аt this moment.

Не му верувајте кога зборува за трансфери и за повреди во тимот, тоа му е мапетосување со новинарите.

Sto e do mene, sakam da go zememe Snajder ( nekako mi e najsoodvetna zamena za Skols, iako nema najsoodvetna ) i daj boze da izleze deka ova pogore ne e tocno

Sto e do mene, sakam da go zememe Snajder ( nekako mi e najsoodvetna zamena za Skols, iako nema najsoodvetna ) i daj boze da izleze deka ova pogore ne e tocno

Колку и да не ми се допаѓа мене тој трансфер, Снајдер е првата цел за замена на Сколс според раководството и осеќам ова ќе биде како со Харгривс. Мислам дека многу грешат. Да е до мене железото Морисон одма ќе го фрлам во оган да се кове, на негова возраст Гигс, Невил и Сколс веќе горе долу биле првотимци.

Колку и да не ми се допаѓа мене тој трансфер, Снајдер е првата цел за замена на Сколс според раководството и осеќам ова ќе биде како со Харгривс. Мислам дека многу грешат. Да е до мене железото Морисон одма ќе го фрлам во оган да се кове, на негова возраст Гигс, Невил и Сколс веќе горе долу биле првотимци.

I toa ne e loso resenie, no sepak ako sakame da atakuvame na LS mora malce iskustvo i stabilnost vo sredniot red. Toa e moe mislenje :)
--- надополнето: Jul 26, 2011 12:39 AM ---
Patem Ravel Morrison e roden 2.2.1993

Mlad e epten, a na interesen den e roden :)

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom