T
Не сум знаел, Благодарам
Искрено и ја се чудам еја шо мора секоја 2ра тема што ќе се отвори, да е за нас девојките?!
дојди удри ме ..после збогувај се со "идната" ти фамилија .. -.-Дали некогаш сре удриле женско?
Како сте се чувствувале потоа?
Дали сте се каеле или?
И’ се извинивте ли?
И која беше причината??
Иначе...еве нешо за мене (можда го имате прочитано постот во „Љубовни проблеми.“ )
Јас можда згрешив што ја истепав али не значи дека не ја сакам.
Ама и таа е виновна: Ме изневери; и простив, ништо не и направив, ме обвини за ГЛУПОСТИ -.-; епа сега што сака, да ќутам ?? -.- епа НЕ! Не може она да си игра со мене како сака.
И требаше да ја оставам уште кога ме изневери, али.. :/ што да се прави, пак ја сакам :/
они си мислат дека се совршени, па гледаат секоја мана за нас да најдат.а шо мора секоја 2ра тема што ќе се отвори, да е за нас девојките?!
еј да бе -.-они си мислат дека се совршени, па гледаат секоја мана за нас да најдат.
Тоа не е тачно не шири дезинформацииони си мислат дека се совршени, па гледаат секоја мана за нас да најдат.
Не не сме никој нее совршензначи не сте совршени
а и ти не си женско ако се е..ш со другидојди удри ме ..после збогувај се со "идната" ти фамилија .. -.-
( there would be some serious nut's cracking .. )
не си маж ако удриш женско!
па не има пола/пола и логично секоја 2ра тема да е за девојкитеа шо мора секоја 2ра тема што ќе се отвори, да е за нас девојките?!