- Член од
- 5 јануари 2009
- Мислења
- 2.654
- Поени од реакции
- 81
видиќ-фердинанд, неста-стам и бареси-малдини
Хумелс кога тога ќе си се врати кај нас, инаку да останат овие двајца во Дортмунд, 22 години имаат за 4 сезони има да бидат најдобар штоперски тандем во свет.Хумелс и Суботиќ
Фердинанд и Видиќ
Меси не би бил толку добар ако ги нема Чави,Иниеста и компанија,Пике и Пујол не би биле толку добри ако ги нема Чави,Иниеста и компанија,Валдес не би бил толку добар ако ги нема тие,Бускетс не би бил толку добар ако ги нема тие,Педро не би бил толку добар ако ги нема тие....аман бе со вакви детски муабети!Pike - Pujol ne bi bile tolku dobri dokolku gi nemaa Xavi, Iniesta, Buskets i ostala kompanija od sredinata koja ja drzi topkata vo posed sekogas poveke od protivnikot, poslabite ekipi vsusnost nemozat da dojdat do golot od ovaa sredina na Barsa
i seto toa si e povrzano kako lanecМеси не би бил толку добар ако ги нема Чави,Иниеста и компанија,Пике и Пујол не би биле толку добри ако ги нема Чави,Иниеста и компанија,Валдес не би бил толку добар ако ги нема тие,Бускетс не би бил толку добар ако ги нема тие,Педро не би бил толку добар ако ги нема тие....аман бе со вакви детски муабети!
Тешко им е да разберат, дека Барса пред се е тим!Меси не би бил толку добар ако ги нема Чави,Иниеста и компанија,Пике и Пујол не би биле толку добри ако ги нема Чави,Иниеста и компанија,Валдес не би бил толку добар ако ги нема тие,Бускетс не би бил толку добар ако ги нема тие,Педро не би бил толку добар ако ги нема тие....аман бе со вакви детски муабети!
Ја у почетокот на 90тите, знаев само двајца фанови на Манчестер Јунајтед. Ама и тие не беа нешто до толку загреани. Затоа, поќути си.od koga pocna Barsa da osvojuva tituli nekako naglo nivnite " fanovi " se zgolemija
Исто и фановите на Барселона кои “навиваат откако нижат титули“. Добро, нема врска.sega vise mesas godista, pocetokot na 90tite ne sum se dvoel od cicka uste, ama znam deka od koga gledam fudbal si navivam za Mancester