Што научивте од последната врска во која бевте?

• Tαммι •

Гостин
Дека не секој е дораснат за да биде во врска и не секој заслужува да му отвориш срце. Демек он те поје*ува тебе ти патиш тука, го молиш.... и на крај се врти тркалото и оп типот е тој што ти го прати секој чекор и не трга поглед од тебе додека сте на исто место,знаеш доаѓа неговото време за патење ... типичен сељак... (а баш го мислев за градско дете) :)
И научив многу работи за мене и мојот карактер...за тоа каква сум,колку заслужувам,можам да сакам и да се посветам на некој.

Член од
15 јуни 2011
Мислења
386
Поени од реакции
98
не знам ни дали може да се нарече врска али кај и да е сигурна сум дека никогаш нема да трчам по некој а камоли па да заплачам за некој. За се што сум направила и се што ке направам не се каам, причина незаборавни среќни моменти ама не било пишано за повеќе... кој како дојде така и ќе си ојде од мојо живот не верувам во вечно, кога тогаш ќе заврше колку и да е убаво. Цитирам: Животот не е ништо друго освен низа збогувања, спојување на луѓе, само за повторно тие да се раздвојат!!!

Член од
5 јули 2011
Мислења
310
Поени од реакции
122
научив дека треба да се радувам на секоја ситница во животот па макар и на последната врска во која бев а зошто затоа што сега сум слободна не се грижам повеке како ке биде .....

Член од
1 јули 2011
Мислења
51
Поени од реакции
8
Што и да научиш секогаш излага нешто ново и непредвидено,па пак те заебале.

Член од
16 јули 2011
Мислења
127
Поени од реакции
104
Научив дека колку и некој те привлекува физички, џабе е ако не се согласувате карактерно. Варање, лажење и напразно ветување не. Научив да не се нервирам за ситници, да знам во каква и да е ситуација да правам каков и да е муабет и да не бидам наивна. :)

MaskMaker

Meet Your Maker
Член од
14 јули 2011
Мислења
16
Поени од реакции
10
Научив дека врската ти е процес на трошење на огромни количини пари, време и енергија, со цел подобро запознавање на некој кој во моментот и не ти се допаѓа нешто посебно, а во иднина веројатно ќе ти се допаѓа уште помалку, ама сето тоа е заради редовен секс.
Па нека е....

Шеј Лонг

Koristam kirilica.
Член од
16 јуни 2010
Мислења
1.987
Поени од реакции
1.611
Научив дека врската ти е процес на трошење на огромни количини пари, време и енергија, со цел подобро запознавање на некој кој во моментот и не ти се допаѓа нешто посебно, а во иднина веројатно ќе ти се допаѓа уште помалку, ама сето тоа е заради редовен секс.
Па нека е....
Е го кажа нек си јебе матер. Браво се согласувам со целиов пост!

Ljupco Meljata

AJFON ILI ANDROID you choose
Член од
11 ноември 2007
Мислења
1.726
Поени од реакции
475
Жената треба да му служи на мажот во сексуално интимниот дел а во својата професија да си брка своја работа,си има она и свои потреби луѓе сме нали овај.

vaga1985

Разочарена од се
Член од
30 јули 2011
Мислења
1.564
Поени од реакции
418
Nauciv nikogas da ne velam nikogas.
--- надополнето: Jul 30, 2011 10:17 AM ---
Nauciv nikogas da ne velam nikogas.

Член од
30 јули 2011
Мислења
13
Поени од реакции
1
“је*о ти или не-је*о, време ку*цу пролази“ :)

Terebellum Sagittarii

Несопирлива
Член од
25 јули 2007
Мислења
1.194
Поени од реакции
578
Дека треба повеќе да се сакам, да се почитувам, да не верувам дека по некое време се ќе биде убаво, да не чекам 9 години да се подобри врската, дека не треба да се менувам за да функционираме, туку дека треба да останам јас, а тој да ме поттикне да бидам подобра линост без да се загубам.
И дека ако не чини сексот, не чини ни врската.

Член од
27 јули 2011
Мислења
633
Поени од реакции
241
Дека треба повеќе да се сакам, да се почитувам, да не верувам дека по некое време се ќе биде убаво, да не чекам 9 години да се подобри врската, дека не треба да се менувам за да функционираме, туку дека треба да останам јас, а тој да ме поттикне да бидам подобра линост без да се загубам.
И дека ако не чини сексот, не чини ни врската.
tocno do zbor posebno ona poslednoto uspeh za edna vrska da opstne e tokumu toa seksot i pocituvanje

S

Stef Bachatero

Гостин
Веќе не им угодувам многу на девојчињата! Тоа го научив
Никогаш не се потценувај и не се променувај за никого па камоли за девојка.Ако таа те сака вистински ќе те прифати таков како што си ништо повеќе.Разбери дека ти треба да си рибата што таа треба да ја фати не обратно.Секогаш биди алфа никогаш бета.Лесно е во теорија да го викаш да но земи онака време да читаш за себе да се зацврстиш карактерно и да се контролираш.Љубовта е чувство но пак може да се контролира.

Kajgana Shop

На врв Bottom