Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Забелешка: This feature may not be available in some browsers.
Многу дискутабилна тема. Уште немам целосен став. Нека остане празен мојот одговор за наредна прилика.
Хаа, барате поштена женска а летате по спонзоруши и после на форум крокодилски солзи. Исто е и за женските, да не ме сфати некој погрешно.
menal go ostavile seedno rabotata bese da mu kazam deka ne e se do kolata i pariteДури 4 девојчиња сменил?![]()
![]()
![]()
![]()
Извини, морав...
![]()
![]()
![]()
Онтопик: Ако имаш предрасуди за ова прашање, независно основани или неосновани, приодот кон девојките секогаш ќе ти биде во старт послаб, затоа што ќе поаѓаш со помислата: "Ех уште една курва..." . Има нормални девојчиња, само треба да ги побараш...
menal go ostavile seedno rabotata bese da mu kazam deka ne e se do kolata i parite
normalno sekoja zena treba da ja gledas so pocit
Па не ќе трчаме по некој запустени нит трчаме по некој од далеку забележливи ку*ви.Прашува за нормално дотерано девојче,дали има такви поштени т.е на сите на кој налетал тој се заебал.Хаа, барате поштена женска а летате по спонзоруши и после на форум крокодилски солзи. Исто е и за женските, да не ме сфати некој погрешно.
Па не ќе трчаме по некој запустени нит трчаме по некој од далеку забележливи ку*ви.Прашува за нормално дотерано девојче,дали има такви поштени т.е на сите на кој налетал тој се заебал.![]()
Од кога стана модератор многу паметен ти бе. :/Како и сите други, скоро, 8.000 мислења...
Дали си свесен дека ова што го напиша нема никаква смисла?Не е до него 100%,тие ,,поштени,, девојчиња одат на плажа и не се соблекуваат,а после ќе зборат за нас ако мислиме на други,а од трета страна дејствуваат од корист.Е ова е тоа за кое што тој збори.Права поштеност.![]()
Ти ова колку да напишиш нешто,што треба да ти нацртам?Ми е гајле дали не разбра,јас само појаснав што сакаше да каже чоекот со тоа поштени девојчиња,пошто 90% од тука си претпоставувате и не ја сфаќавте поенатата.Прочитај го уште неколку пари постот.Дали си свесен дека ова што го напиша нема никаква смисла?
Ти ова колку да напишиш нешто,што треба да ти нацртам?Ми е гајле дали не разбра,јас само појаснав што сакаше да каже чоекот со тоа поштени девојчиња,пошто 90% од тука си претпоставувате и не ја сфаќавте поенатата.Прочитај го уште неколку пари постот.
Не е до него 100%,тие ,,поштени,, девојчиња одат на плажа и не се соблекуваат,а после ќе зборат за нас ако мислиме на други,а од трета страна дејствуваат од корист.Е ова е тоа за кое што тој збори.Права поштеност.![]()