Фан Клуб: Ливерпул

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
10 мај 2009
Мислења
1.880
Поени од реакции
1.990
Сите го пцуат Нгог .. а што е Керол повеќе од него?? НИШТО! Не смее да се продаде Аквилани .. одличен креативец е .. Даунинг денес беше добар , мислам дека имаме квалитетно крило.

Суарез Керол

Даунинг Кајт
Адам Џерард

За одбрана друг пат комбинации :D Инаку среден ред и напад - Адам може да биде заменет од Аквилани , Кајт од Хендерсон .. за Меиралеш не знам сега дали ќе замине или не .. доколку остане .. тој може секаде да потполне дупка. Суарез ни е незаменлив , а Керол колку и да е дрво 35те милиони ќе мораат да играат , да се надеваме дека ке ги оправда!

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
Kapitenot povtorno e povreden! i ovaa godina na Dzerard i na Ager ne gi smetajte vo timot!
odvaj ako odigrat po 10 natprevari! toa go znae i keni! zatoa i imame tolku srednaci! posto dzerard site go igrate vo starten sostav! ama toj ima veke 31 pls povreda na preponite ne e mala rabota!

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Kapitenot povtorno e povreden! i ovaa godina na Dzerard i na Ager ne gi smetajte vo timot!
odvaj ako odigrat po 10 natprevari! toa go znae i keni! zatoa i imame tolku srednaci! posto dzerard site go igrate vo starten sostav! ama toj ima veke 31 pls povreda na preponite ne e mala rabota!
Повредата на Џерард наводно новата.....засега се третира како гласина. Во некој од медиумите дури и негираат дека нема да ја почни сезоната.

Се надеваме дека така ке биде!

А за Агер..... нема нова.....него се рехабилитира од старата..

Инаку Џозе Енрике се отвори на Твитер....и е многу веројатно дека ке го напушти Њукасл!

Еве го Линкот

Според гласините.... за турнеата во САД бил повикан резервен фудбалер за левата бековска позиција, така што многу е веројатно Енрике нема веке да настапи во црно-белиот дрес!

Е сега прашањето е колку нашите сега ке сакаат да го потпишат него, после одбивањето на неколку понуди од страна на Њукасл!

Стеф...

30.05.1980 Time when the legend was born...
Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Прочитав дека Порто се пред потпис со нов лев бек,шо е мн веројатно Переира да потпише за нас пошо само ние го бараме.
--- надополнето: Jul 25, 2011 1:13 PM ---
Тоест оваа недела би требало да се финализираат трансферите на Ливерпул.

Johnny B

Misogynist, racist, anti woke
Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.787
Поени од реакции
12.136
Инаку Џозе Енрике се отвори на Твитер....и е многу веројатно дека ке го напушти Њукасл!

Еве го Линкот

Според гласините.... за турнеата во САД бил повикан резервен фудбалер за левата бековска позиција, така што многу е веројатно Енрике нема веке да настапи во црно-белиот дрес!

Е сега прашањето е колку нашите сега ке сакаат да го потпишат него, после одбивањето на неколку понуди од страна на Њукасл!
Прочитав дека Порто се пред потпис со нов лев бек,шо е мн веројатно Переира да потпише за нас пошо само ние го бараме.
--- надополнето: Jul 25, 2011 1:13 PM ---
Тоест оваа недела би требало да се финализираат трансферите на Ливерпул.
Е кој сега ? :pos:
Боље да е Переира пошто Енрике и не ми се допаѓа многу. Само овој Переира ќе не кошта 20 милиони најмалку а не верувам за бек да фрлиме толку пари. А и повеќе ми изгледа како крило отколку бек. Во секој случај е скап. Ама подобро тој отколку Енрике.
Переира,Сисоко,Бејнс - нека е еден од овие. Мада со Сиоко спласна работата, Бејнс не го даваат а Переира ќе да е скап. На крај како за инает Енрике ќе испадне :(

Стеф...

Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Абе Енрике е топ бек,башка игра во ПЛ шо е голем плус.Кој и да го земат би било одлично.

P

PewDiePie

Гостин
Бејнс е ѕвер,и Сисоко исто така. Тој Переира да не испадне Босингва 2 дел. :)

skopje11

И ја би тата , ово радио!!
Член од
3 јуни 2011
Мислења
147
Поени од реакции
36
хахахаха!! Бејнс е најдобро да дојде од сите! но реално немаме шанси!
за Сисоко е добар но ист тип на играч е како Агер! премногу се повредува
Овој Енрике добар е солиден и е поевтин од Переира .
Од Енрике или Переира еден би било супер.

поарно би било Переира и Суарез го сака во составот ама тоа е работа на управата!

Член од
13 декември 2007
Мислења
2.409
Поени од реакции
428
Ојде Аквилани пак на позајмица ... -.-

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.787
Поени од реакции
12.136

Аква на позајмица наместо да се задржи или продаде, а еден Поулсен останува. Јованович уште се матка. Џонс сеуште е тука. Кога ќе помислам дека Деген и Ел Жар уште не се отидени ми се повраќа.
И на крај краева уште Енрике фали да го донесат ....убаво направија со купувањава ама сега на крај ќе се изглупираат :tapp:

superstarpizza

Unsurpassed Сasual Dating - Verified Damsels
Член од
20 септември 2008
Мислења
6.025
Поени од реакции
1.363
Аква на позајмица наместо да се задржи или продаде, а еден Поулсен останува. Јованович уште се матка. Џонс сеуште е тука. Кога ќе помислам дека Деген и Ел Жар уште не се отидени ми се повраќа.
И на крај краева уште Енрике фали да го донесат ....убаво направија со купувањава ама сега на крај ќе се изглупираат :tapp:
Кога ке разберете дека Аква не ни сакаше да се врака?

Значи подобро играч кој сака да биде во клубот одколку што не сака!

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.787
Поени од реакции
12.136
Кога ке разберете дека Аква не ни сакаше да се врака?

Значи подобро играч кој сака да биде во клубот одколку што не сака!
Аква на позајмица наместо да се задржи или продаде,
???
Значи реков или да го задржат или да го продадат. Ако не сака да биде овде нека си еби матер.Онаа втората опција односно да го продадат. Крај. Доволно е со влечкање и со позајмици

Член од
16 јули 2010
Мислења
3.080
Поени од реакции
2.026
амн бе што толку го нејќете аквилани па само се шитка по позајмици не е лош играч не беше лош и на подготовките сега јес да се малку често се повредува али ке се среди тоа и 100 пати е подобра варијанта од леива и полсен или грешам ?
ианче добар пазар направивте летово честитки

Johnny B

Член од
15 февруари 2010
Мислења
11.787
Поени од реакции
12.136
амн бе што толку го нејќете аквилани па само се шитка по позајмици не е лош играч не беше лош и на подготовките сега јес да се малку често се повредува али ке се среди тоа и 100 пати е подобра варијанта од леива и полсен или грешам ?
ианче добар пазар направивте летово честитки
:pos::pos: Абе и јас сум подобра варијанта од него а камоли Аквилани :ROFLMAO: Такво дрво не верувам пак да се роди :vozbud:
Е сега со Леива не може да се токмат пошто Леива игра деструктивец а овој креативец па колку и да е појак од него сепак можат и двата да играат.
И не е дека не го сакаме. Тој не не сака нас :D Сакал во Италија да седи - небаре ќе му избега папата.
Затоа и пишав погоре или да го убедат да остани или да му ги удрат клоците а не по позајмици да се влечка. В година пак истото ќе биди ако го дадат на позајмица.
А за пазарот далеку сме од добар. Купивме што купивме фали уште лев бек а можеби и стопер и напаѓач да зафалат ( сега не толку битно според мене колку што е лев бек ) арно ама треба и да се продава. Освен дрвото Кончески никој друг не си замина. Јованович,Поулсен,Џонс,Деген,Ел Жар , гркот, па ете и Аквилани,Аурелио и Кол да ги споменам ( овој последниов може и ќе изненади мамето негово ) сите овие треба да се подарат некаде во некоја добротворна огранизација да вршат волонтерска работа па барем корисни ќе бидат.

Стеф...

Член од
16 април 2009
Мислења
364
Поени од реакции
39
Абе ако видиш и не ни треба ни лев бек.Иаме 3ца(Инсуа,Аурелио и младиќот од ланската сезона).Тука се и Кели и Вилсон ако притребаат.За напаѓач исто така,ги иаме доста.Единствено шо остана е да се шитнат 3-4ца и тоа е тоа,спремни сме за новата сезона.Земавме 4 одлични засилувања,3ца Енглези шо највише ми се свиѓа.
--- надополнето: Jul 26, 2011 12:36 PM ---
Абе ако видиш и не ни треба ни лев бек.Иаме 3ца(Инсуа,Аурелио и младиќот од ланската сезона).Тука се и Кели и Вилсон ако притребаат.За напаѓач исто така,ги иаме доста.Единствено шо остана е да се шитнат 3-4ца и тоа е тоа,спремни сме за новата сезона.Земавме 4 одлични засилувања,3ца Енглези шо највише ми се свиѓа.

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom