Дали мислите дека во денешно време постои вистинска љубов?

• Креатор на темата Креатор на темата online-ever
  • Време на започнување Време на започнување
Постои.
Изобличено е се, но дефинитивно постои ама да ја пронајдеш е премногу тешко што повеќе наведува дека е невозможно,што самите си велиме не постои не се замарам. :]

Уште некој на форумов ке отвори ваква тема со малку изменет наслов? BTW Секако дека постои вистинска љубов и 25 век ке постои :)

љубов како љубов постои, а за вистинска .. слабо ..времето ќе покаже :)

Уште некој на форумов ке отвори ваква тема со малку изменет наслов? BTW Секако дека постои вистинска љубов и 25 век ке постои :)
Прашањето тука е дали ќе постои 25-ти век !

Ако веруваш во љубов тогаш постои ако не веруваш во љубов тогаш не постои!!!!!

од искуство знам дека луѓето кои знаат малку, а сакаат да остават впечаток дека знаат многу, се најарогантни и најнекултурни.

јас не дојдов да се карам. затоа и прашав колку години имаш и колку книги имаш прочитано.
ако имаш 14 години и си ја прочитал само „Златното фенерче на летото“, тогаш нема што да коментирам понатаму.

ти немаш ниту една книга прочитано зашто не знаеш да составиш реченица и употребуваш аборови чиешто значење не го знаеш.
таквите текстови како што е твојот не се поправаат.
се пишуваат наново.

Прво речии на професорката по литературен македонски јазик да те научи како се пишува потоа кажувај кој како се изразува...
И совет за крај:
Не суди ги луѓето без да знаеш ништо за нив,бидејќи ти не знаеш ништо за мене а ми кажуваш дека ни една книга немам прочитано,и дека незнам да се изразувам.Ич да не те интересира добро??

Секакви луѓе по светов ... страшноо!!!

да не веруваш и ти во теоријата „Крај на свет во 2012 ?“
Верувам дека луѓето се монструми... кои меѓусебно ќе се испоколеме многу набрзо...;)
А тракатрунци за крај на свет, веќе 4 такви преживеавме :D
WINNERS !!!

Едно време сметав дека постои,ама со нејзиното заминување веќе не..

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom