Фан Клуб: Интер

Сезона 2023/2024

• Вкупно гласачи
    58
  • Гласањето е завршено на .
Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Вивиано се повредил 6 месеци аут ги скинал лигаментите на коленото бреј ама малер значи деттево е еден од најдобрите млади голмани во италија па и цела европа.....негово вракање се предвидува крајот на декември почетокот на јануари кога ке почне вториот дел од сезоната во Сериа А :(
--- надополнето: Jul 23, 2011 7:23 PM ---

Каде е Сантон ??????????????:confused:
Denis Alibec, Francesco Bardi, Daniel Bessa, Jonathan, Thiago Motta, Nelson Rivas, Davide Santon, Ivan Cordoba - овие играчи денеска тренираа под посебен режим и дел од нив не се повикани за утре. Поточно само Барди е повикан. :cool:

Il Fenomeno

non mollare mai
Член од
14 март 2007
Мислења
3.226
Поени од реакции
707
Вивијано скинал лигаменти во превод отидоа 10 мил на буниште.

А за Тевез Интер сакал да направи како Милан што направи со Ибра позајмица па да го откупи следната година.
Тевез е одличен трча и прави пресин по цел терен да не правам споредба со првата цел на Интер Паласио.А и

Напад Крилно Ето и Тевез во средина Пацини кој си заслужи првотимски статус растури во полусезоната даде се одлучувачки голови и тоа од тешки позиции.
Само овој Гасперини да не го форсира Милито иако би сакал да се врати стариот Милито но ќе видиме.
Снајдер ако остане ќе има голема конкуренција Алварез што е добро.

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Треба да имаме и малку радост со ова што се повредил Вивиано (дај боже да заздрави побрзо), ако отидеше во Џенова ќе ни го дадеа Паласио :P

Член од
17 мај 2010
Мислења
217
Поени од реакции
27
Треба да имаме и малку радост со ова што се повредил Вивиано (дај боже да заздрави побрзо), ако отидеше во Џенова ќе ни го дадеа Паласио :P
Добро викаш и јас бев против заминување на Вивиано во Џенова пошто овој Паласио и годините му се многу а и не ми се допага како играч........А за Тавез е играчиште големо само многу пари му барат овие од Сити ама сигурен сум дека Бранка ке ја намали цената овој човек е машинка :icon_lol:

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Добро викаш и јас бев против заминување на Вивиано во Џенова пошто овој Паласио и годините му се многу а и не ми се допага како играч........А за Тавез е играчиште големо само многу пари му барат овие од Сити ама сигурен сум дека Бранка ке ја намали цената овој човек е машинка :icon_lol:
Ти ли даваш пари па да се грижиш? :D
Бранка ќе среди тоа :P

Член од
28 јуни 2011
Мислења
802
Поени од реакции
287
Повратен одговор од Потугалија за Гуарин.
Од Португалија - Бидете подготвени Гуарин чини 30мил.
Има договор со Порто до 2014 и клаузула од 30мил.
Така да тешко да се купи дечково.:unsure:
resize_adaptive.php.png

Syn

https://www.youtube.com/watch?v=zBkuNpgACH0
Член од
23 декември 2007
Мислења
29.991
Поени од реакции
45.328
Na viviano pisano mu e da e vo inter, premnogu slucajnosti se iznadesija, prvo pristigna vo inter a oni go nejkea i e del od timot samo poradi katastrofalnata greska na Bolonja, a sega bese pred prodazba i op, se povredi taman kolku da pomine celo leto i da se vrati vo timot vo period koga tesko deka nekoj ke saka da rizikuva da go zima. Ako nisto drugo, dobija odlicen vtor golman za ovaa sezona koj bi trebalo da se vrati na pocetokot na vtoriot del od istata.

Член од
17 мај 2010
Мислења
217
Поени од реакции
27
Од Португалија - Бидете подготвени Гуарин чини 30мил.
Има договор со Порто до 2014 и клаузула од 30мил.
Така да тешко да се купи дечково.:unsure:
Прегледај го приврзокот 32591
[/quote]
Неверувам пошто морати не дава многу големи пари за фудбалери ако он даваше 30 милиони сега санчез ке играше за нас а не за фарселона......Нека се потрудат они да го донесат тавез бидејки ни е потребен уште еден квалитетен напагач па на другите места мислам дека сме добри......по можност и касемиро да дојде и да стави крај на трансфер периодот :)
--- надополнето: Jul 23, 2011 11:23 PM ---
Ти ли даваш пари па да се грижиш? :D
Бранка ќе среди тоа :P
Не ги давам јас друже ама кажи ми еден играч што го е купил морати а е дал повеке од 30 милиони за него ;)
--- надополнето: Jul 23, 2011 11:27 PM ---

Me2

интериста
Член од
21 ноември 2009
Мислења
5.205
Поени од реакции
2.199
Виери, 32 милиони фунти, околу 37 милиони евра ако не и повеќе (тогаш рекорден трансфер, 1999)

Член од
17 мај 2010
Мислења
217
Поени од реакции
27
Виери, 32 милиони фунти, околу 37 милиони евра ако не и повеќе (тогаш рекорден трансфер, 1999)
сигурно тоа е рекордот како што знам ибрахимович дојде за помалце од 20 милиони,кварезма и тој дојде под 20 милиони,снајдер од Р.М дојде за ефтини пари така да немаме трансфер поголем од 20 милиони освен овој виери што го рече....ај кој може нека најде некоја си табела од играчите на интер кој за колку пари престигнал во Интер ??

Член од
23 август 2010
Мислења
39.426
Поени од реакции
114.028
сигурно тоа е рекордот како што знам ибрахимович дојде за помалце од 20 милиони,кварезма и тој дојде под 20 милиони,снајдер од Р.М дојде за ефтини пари така да немаме трансфер поголем од 20 милиони освен овој виери што го рече....ај кој може нека најде некоја си табела од играчите на интер кој за колку пари престигнал во Интер ??
Кварезма под 20?? Хммм не баш :) Иначе пример за скапи трансфери ти се Роналдо, Виери, Кварезма .. итн итн :))
--- надополнето: Jul 24, 2011 10:47 AM ---
Него озбилно ова дека во Супер купот ќе играме без Лусио, Камбиасо, Милито, Маикон и Занети??

Kajgana Shop

На врв Bottom