- Член од
- 14 март 2010
- Мислења
- 16.926
- Поени од реакции
- 16.210
18 часот...Во колку играме против Галатасарај?
18 часот...Во колку играме против Галатасарај?
u 18:00Во колку играме против Галатасарај?
И еве една лоша вест.
Вивиано ги скина лигаментите на левото колено
Denis Alibec, Francesco Bardi, Daniel Bessa, Jonathan, Thiago Motta, Nelson Rivas, Davide Santon, Ivan Cordoba - овие играчи денеска тренираа под посебен режим и дел од нив не се повикани за утре. Поточно само Барди е повикан.Вивиано се повредил 6 месеци аут ги скинал лигаментите на коленото бреј ама малер значи деттево е еден од најдобрите млади голмани во италија па и цела европа.....негово вракање се предвидува крајот на декември почетокот на јануари кога ке почне вториот дел од сезоната во Сериа А
--- надополнето: Jul 23, 2011 7:23 PM ---
Каде е Сантон ??????????????
Добро викаш и јас бев против заминување на Вивиано во Џенова пошто овој Паласио и годините му се многу а и не ми се допага како играч........А за Тавез е играчиште големо само многу пари му барат овие од Сити ама сигурен сум дека Бранка ке ја намали цената овој човек е машинкаТреба да имаме и малку радост со ова што се повредил Вивиано (дај боже да заздрави побрзо), ако отидеше во Џенова ќе ни го дадеа Паласио
Ти ли даваш пари па да се грижиш?Добро викаш и јас бев против заминување на Вивиано во Џенова пошто овој Паласио и годините му се многу а и не ми се допага како играч........А за Тавез е играчиште големо само многу пари му барат овие од Сити ама сигурен сум дека Бранка ке ја намали цената овој човек е машинка
Да, од 18:00Прашање - Утре играме со Галата ?
Не ги давам јас друже ама кажи ми еден играч што го е купил морати а е дал повеке од 30 милиони за негоТи ли даваш пари па да се грижиш?
Бранка ќе среди тоа
сигурно тоа е рекордот како што знам ибрахимович дојде за помалце од 20 милиони,кварезма и тој дојде под 20 милиони,снајдер од Р.М дојде за ефтини пари така да немаме трансфер поголем од 20 милиони освен овој виери што го рече....ај кој може нека најде некоја си табела од играчите на интер кој за колку пари престигнал во Интер ??Виери, 32 милиони фунти, околу 37 милиони евра ако не и повеќе (тогаш рекорден трансфер, 1999)
Кварезма под 20?? Хммм не баш Иначе пример за скапи трансфери ти се Роналдо, Виери, Кварезма .. итн итн )сигурно тоа е рекордот како што знам ибрахимович дојде за помалце од 20 милиони,кварезма и тој дојде под 20 милиони,снајдер од Р.М дојде за ефтини пари така да немаме трансфер поголем од 20 милиони освен овој виери што го рече....ај кој може нека најде некоја си табела од играчите на интер кој за колку пари престигнал во Интер ??