Фан клуб: Реал Мадрид

Статус
Затворена за нови мислења.
Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
http://atdhenet.tv/38155/watch-chivas-vs-real-madrid

Еве еден подобар.

п.с. сега гледам знакчево горе, од СуперСпорт. Ги имав порано, да ги имав уште ќе гледав на раат сега :(

LOL!! Коментаторов еј, се здиве. Нешто не им е у ред со камерава а и со тонот, хахахах what the fuck :D:D

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.635
Поени од реакции
14.542
Ау и Чаби не играл се пожалил на повреда, на негово место е Контрао, играме со крајно офанзивен состав. :)
--- надополнето: Jul 21, 2011 3:24 AM ---
Пак Контрао најзабележителен играч сеа за сеа.
--- надополнето: Jul 21, 2011 3:50 AM ---
Варан импресионира.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Варан е ѕвериште. Каква Кастиља, дечково е зрел за прв тим.

Него еднаш ќе останем и нема гол, катастрофа. Да легнем сигурно ќе има 3 гола минимум :):)

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Ете ви нов херој Варан да се тешите кога ќе игра Албиол наредна сезона :pos:

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.635
Поени од реакции
14.542
Бензема се изнапромаши, златен Хоселу.
--- надополнето: Jul 21, 2011 4:40 AM ---
Роналдо, конечно.

Член од
8 април 2007
Мислења
16.034
Поени од реакции
9.126
Ете го Роналдо.

Иначе и Гранеро игра супер утакмица.

Роналдо ја извади пречката, им ја прати у публика :):):)

Ај што ја искрши пречката, па им ја искина и мрежата :pos::pos::pos::pos:

3-0, кој друг ако не Роналдо :)

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.635
Поени од реакции
14.542
Али Озил е маестро значи, што би правеле ние без него..

Drettica

Graxhanin of Severstan
Член од
24 ноември 2008
Мислења
12.625
Поени од реакции
14.933
Роки гази. Многу голем мотив кај играчите што ми ептен драго. Пофални зборови за Варан,Фабио и Гранеро.
Озил и Роналдо стандард. Бензема малку се изнапромашува ама се извади со асистенцијата.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.635
Поени од реакции
14.542
Со оглед на играчите со кој располагавме, јас сум задоволен од прикажаното. Добра игра, брза, течна, само што слабо создававме шанси, но реков со овие играчи создадовме уште 4-5 добри шанси, што е одлично.

Варан ме импресионираше, јес да игравме против слаб противник, но се гледа колку е стабилен, цврст, не паничи никогаш, а има само 18 години. За некое време ќе ни биде главна алка во одбраната, и никако не смее да се пушти во Кастиља, печен е да учи од поискусните во прв состав, подобро пуштај го секој натпревар после 70та минута во прв состав, отколку да игра во трета лига, измислен е за тие дефанзивци таму.

Контрао добар, мада играше на неприродна позиција за него, му беше партнер на Гранеро кој денеска мислам дека истрча колку што истрча севкупно во минатата сезона. Добра соработка на Контрао со својот сонародник Роналдо.

Кака претходниот натпревар беше одличен, сега овој потфрли, мада тоа е поради тоа што мислам дека беше премногу густо во средината и не можеше никако да се пронајде, но како и да е мислам дека од него има што да видиме оваа сезона.

За Роналдо, Озил и Марсело не треба да се пишува нешто повеќе, како и претходниот така и овој натпревар стандардно одлични, само што на Роналдо МОРА да му се забрани да игра со пета. :D Бензема денеска разочара, во прво полувреме нигде го немаше, во второ две добри шанси еден на еден со голман не искористи ни една, колку-толку подоцна се извади со одличната асистенција за Роналдо.

Тоа е тоа накратко најважното за мене, продолжуваме со одличните подготвителни натпревари, нареден натпревар против Филаделфија во сабота спрема недела од 3 саат, се надевам дека ќе бидам во можност да гледам, затоа што имаат уште многу да ни понудат овие играчи.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
The Top 10 Celebrity Fans of Madrid

Е, за овој вториот не сум сигурен. И последната не знам што бара на листава. :D
Последната пред да се сплетка со Пикињо си кажуваше дека е фан на Реал. :)
--- надополнето: Jul 21, 2011 1:06 PM ---
Mourinho: Fabio е овде затоа што може да игра на повеќе позиции. Очигледно јас немаше на Florentino и José Ángel да им барам да потрошиме 25 милиони за да му направиме конкуренција на Marcelo. Не играл никогаш во средина, но добро изигра денес. Не сакав да игра 90 минути, затоа што против Galaxy играше цел натпревар. Денес играше цел натпревар поради проблемите на Xabi.

Член од
21 септември 2008
Мислења
14.635
Поени од реакции
14.542

Одличен хајлајтс за тие што не гледале.

ElNinho

Мадридиста!
Член од
17 јули 2009
Мислења
20.967
Поени од реакции
57.733
До први август треба да се ослободат од Леон, Дренте, Канлес, Гаго и Ласс, и Мурињо сака од тогаш да има издефиниран комплетен состав (најверојатно со уште еден шпиц)

Него, за Ласс, еве што прочитав...
Lass, unfortunately, is a player with high expectations. During the season that just past, Lass showed frustration over the fact that he was not getting a regular starting spot in the team. In reality, Lass only played a 100 minutes less than Khedira in La Liga this season. That about a game less than Khedira. Yet Lass complains about not getting enough chances.

незнам зошто вакво однесување од него... Mуабетот ми е дека ќе биде многу лошо ако останеме без класичен деструктивец во тимот, или само со Кедира.

Што правиме ако се повреди пред натпревар со јак противник !? Неможеме да играме со Гранеро, Сахин, Алтинтоп... Може Пепе по потреба да се префрли таму, и со такво префрлување скоро и да не губиме ништо во квалитето на одбраната, Рамос у средина, Арбелоа бек...

А и еве Мурињо вика дека Коентрао не е замена за Марсело... можеби го спрема за позицијата на Кедира !?

Но сепак, подобро е кога во тимот имаш класичен деструктивец кому тоа му е природна позиција. :)

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

На врв Bottom