Топ 100 ретардирани Facebook статуси, квизови, групи...

• Креатор на темата Креатор на темата Acid
  • Време на започнување Време на започнување
Статус
Затворена за нови мислења.
Мислам ја приметува ли некој пералната позади...:D Не дека е битна де,али...:D

20110720masina-za-perenje.jpg

хаха...две во едно (машина као постолје)
..чисто ме интересира коа машината е на центрифуга...дали може на раат да гледаат тв :icon_mrgr:

хаха...две во едно (машина као постолје)
..чисто ме интересира коа машината е на центрифуга...дали може на раат да гледаат тв :icon_mrgr:

Кога машината е на центрифуга гледаат бродолом. :)

Мајка - Зошто те носи 9 месеци под срцето.♥
Мајка - Именка која нема заменка.♥
Мајка - Која секогаш е за тебе.♥
Мајка - Која и животот ќе го даде за тебе.♥
Мајка - Единствена женска особа на која апсолутно и верувам.♥
90% ова нема да копираат на статусот, зошто се плашат дека никој нема да им лајкне или се срамат од своите родители
.
Ако ја сакаш својата МАЈКА копирај го ова.!!! ♥♥♥

:tapp:

Мајка - Зошто те носи 9 месеци под срцето.♥
Мајка - Именка која нема заменка.♥
Мајка - Која секогаш е за тебе.♥
Мајка - Која и животот ќе го даде за тебе.♥
Мајка - Единствена женска особа на која апсолутно и верувам.♥
90% ова нема да копираат на статусот, зошто се плашат дека никој нема да им лајкне или се срамат од своите родители.
Ако ја сакаш својата МАЈКА копирај го ова.!!! ♥♥♥

:tapp:
Или тие ко мене не скаат да бидат глупи со пишувања вакви срања по ѕидот ...

- "Afrika ne može da bude daleko. Kod nas u firmi radi jedan crnac i na posao dolazi biciklom. :)

- " Слонот не вози велосипед, бидејќи нема палец да заѕвони на ѕвончето"

- " ДА ПИЕШ БЕЗАЛКОХОЛНО ПИВО Е ИСТО КАКО ДА СЛУШАШ ПОРНИЧ НА РАДИО "

- " МАЈКА МИ МНОГУ САКА ДА СЕ ВРАЌАМ ВО СЕДУМ САБАЈЛЕ ОД ЧАРСИЈА ЗОШТО ТОГАШ И КАЖУВАМ ДАЛИ Е ЛАДНО НАДВОР ЗА ДА ЗНАЕ КАКО ДА СЕ ОБЛЕЧЕ ЗА НА РАБОТА.:) "

- " СИ БИЛЕ ДВЕ ЦВЕЌИЊА МАШКО И ЖЕНСКО.МАШКОТО И ВЕЛИ: АЈ ДА ИМАМЕ СЕКС ЖЕНСКОТО ОДГОВАРА: А НЕ МОЖАМ СЕГА ИМАМ ФОТОСИНТЕЗА :) "

- " Кога љубовта е слепа? - Кога желка ќе се заљуби у шлем. "

Болдираните се закон што ти е. :D Другите ноу комент.

Igor likes Femina.mk

Можно е да е познатиот член на форумов заљубен во својата комшивка :D

Малце офтопик се се ама кога ќе ми каже некој дема фемина.мк е најдобар македонски сајт што може за жени, добивам желба шовинист да станам.

Малце офтопик се се ама кога ќе ми каже некој дема фемина.мк е најдобар македонски сајт што може за жени, добивам желба шовинист да станам.

Со девојката секогаш се контриме за тоа, ќе дојде и ќе ми каже "Прочитав на Фемина вака, Прочитав на Фемина така" - Тоа не е сајт за жени што пишува што се жените, туку Сајт за желбите на жените кои ги имаат за да бидат подобри од мажите :D ........ Жените биле подобри возачи??????? о.О Ма дајјјј

woman-driver.jpg

Со девојката секогаш се контриме за тоа, ќе дојде и ќе ми каже "Прочитав на Фемина вака, Прочитав на Фемина така" - Тоа не е сајт за жени што пишува што се жените, туку Сајт за желбите на жените кои ги имаат за да бидат подобри од мажите :D ........ Жените биле подобри возачи??????? о.О Ма дајјјј

woman-driver.jpg
И јас фемина сајтот не го читам, премногу ми е трачарски.Т.е јас и не читам некој македонски портал, сите што ги читам се странски.Само членувам на македонски форум и тоа е се.

facebo1311284692.png

so true
сама си признава :)
Мразам ко че ми шетаат по профил
026.png

Статус
Затворена за нови мислења.

Kajgana Shop

Back
На врв Bottom