T
Torchyrus
Гостин
Ке напраам и јас нешо такво јако ама ме мрзи ..Jebiga dosada,uste nekolku imam napraveno ama ne sum doma gi nemam linkovite
Ке напраам и јас нешо такво јако ама ме мрзи ..Jebiga dosada,uste nekolku imam napraveno ama ne sum doma gi nemam linkovite
Доколку некој онлајн има нешто да каже, нека остави коментар сега или нека молчи засекогаш.Дали вие _____ ____________ и вие _____ ____________ се согласувате да го промените вашиот facebook љубовен статус од слободен/а во во брак?
Младоженец: - Да
Невеста: -Да
Матичар: Ги молам кумовите да пријдат и да кликнат ‘ми се допаѓа’,
Ве прогласувам за маж и жена. Сега можете да ја боцнете невестата
патем тоа беше за една слика дека се бараше линк... па затоа пастирав... а инаку од што го сака му се пика нему ? и имаше објави Ќазим ќе се жени со мисица?абе еј со Ќазим ова сликана бе ееееј ова е за НАЈКУЛ не ретардирано
му симнувам капаhttp://www.facebook.com/profile.php?id=100001567184009
Џоа ромско семејство
аха аха сестриму симнувам капа
33 family members кај мене претежно сестри
под сестри на фб подразбирам: сестри, братучетки, другарки, бивши....+идни, воглавно девојки со кои си живеам..ама ептем )аха аха сестри
битно девочето си се сликало а позадината нема везе ... и дај профил вамо не биди циција сеаМислам ја приметува ли некој пералната позади... Не дека е битна де,али...
остај ти перална грев е LCD телевизор да стои тука , не е на сигурнобитно девочето си се сликало а позадината нема везе ... и дај профил вамо не биди циција сеа