Фан Клуб: Партизан

Член од
24 декември 2007
Мислења
12.694
Поени од реакции
4.520
Остатокот од екипата биле задоволни како играл на тренинзите и се очекува против Генк да играат во последната линија он заедно со Радослав Петрович кој се врати од Витесе.Лазевски би треба да се врати иако и Волков не е слаб а Аксентиевич им е големо откритие детето гази!

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Balistite bea na istocna tribina, vo severna bevme NIE. Iskreno da vi kazam ili tie nemaa vrska so grobari (iako bea obleceni vo kezhuall still, fred perry ova ona) ili grobarite se EPTEN PICKI, molea da im se otvori vratata da begaat.. 4-5 dushi bea epten tepani, poshto doznavme deka doagaat i im napraivme ubav docek kaj skalite :)
Istotaka imashe nekolkupati frka so policija koja ne znaeshe ni sama shto pravi, bea NEVIDEN BROJ KUCINJA (preku 500). Se na se nishto golemo, tie grobari se zaebnaa, drugite "jaki grobari" od kaficite niz skopje (kolku shto doznav od ovoj forum) go sledele natprevarot (iskreno SRAM ZA NIV)..
Grobarite barem dosle na satadion si obelile obraz, sto napravivte vie be nesreco, vo belgrad nieden vo skopje edvaj edna tribina, burka i sramota. A se kurcevte ce ste ja napolnele arenata.

Arenata se polni samo koga makedonski navivaci odat i da voskata vasa e edna tretina od Makedonskoto zname.

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
Grobarite barem dosle na satadion si obelile obraz, sto napravivte vie be nesreco, vo belgrad nieden vo skopje edvaj edna tribina, burka i sramota. A se kurcevte ce ste ja napolnele arenata.

Arenata se polni samo koga makedonski navivaci odat i da voskata vasa e edna tretina od Makedonskoto zname.
Najdi post kade jas sum rekol deka ke se polni celiot stadion ako veke tvrdish deka sum rekol ! I preku kur mie od vas shto samo "kritikuvate" a ne go gledate svojot smrden DVOR !
Ne deka nie momentalno sme podobri (klubot go napravi svoeto, no sepak podobro od bilo koja grupa od mk da bilo vo ista situacija se drzime), no barem nitu kritikuvame nitu se meshame vo neciji raboti ! Ako nekoj naprail neshto losho, ne znaci deka treba da mu go drvish kurot EPIC FAIL, nego trudi se ti da napravish neshto podobro, se dodeka ne napraish neshto podobro, IMASH PRAVO SAMO DA CUTISH !
Prijatno

Член од
11 март 2008
Мислења
144
Поени од реакции
60
Najdi post kade jas sum rekol deka ke se polni celiot stadion ako veke tvrdish deka sum rekol ! I preku kur mie od vas shto samo "kritikuvate" a ne go gledate svojot smrden DVOR !
Ne deka nie momentalno sme podobri (klubot go napravi svoeto, no sepak podobro od bilo koja grupa od mk da bilo vo ista situacija se drzime), no barem nitu kritikuvame nitu se meshame vo neciji raboti ! Ako nekoj naprail neshto losho, ne znaci deka treba da mu go drvish kurot EPIC FAIL, nego trudi se ti da napravish neshto podobro, se dodeka ne napraish neshto podobro, IMASH PRAVO SAMO DA CUTISH !
Prijatno
Пријателе од то вие шо го напрајвте и седењето дома е "нешто подобро".

Член од
6 август 2010
Мислења
461
Поени од реакции
79
"Тие" нека биди ватевр.
E toa e druga rabota, ali pak ne veruvam nepravenjeto nishto e podobro od toa, barem se trudija so "kreativnosta" shto ja imaat i napravija nishto, za zal tie 4-0 niv im nevozmozi da se soberat poveke, zoshto ne site go razbiraaat ultras svetot neli ;)

Член од
11 март 2008
Мислења
144
Поени од реакции
60
E toa e druga rabota, ali pak ne veruvam nepravenjeto nishto e podobro od toa, barem se trudija so "kreativnosta" shto ja imaat i napravija nishto, za zal tie 4-0 niv im nevozmozi da se soberat poveke, zoshto ne site go razbiraaat ultras svetot neli ;)
Бомбардирањето на Србија од Нато треба да го сватам како дел од ултрас светот ?

Член од
23 јануари 2009
Мислења
10.640
Поени од реакции
2.504
Има некој што редовно оди на Југ од овде?Ако има нека ми пиши ПП имам да го прашам нешто...

acetetovo

Македонец!
Член од
1 мај 2007
Мислења
4.002
Поени од реакции
2.375
Prijatno
A mene mi e preku k*r albanci da mi ja navreduvaat drzavata. Skendija mi e vo dvorot gledam kako se bruka, se ubivte ako ne ti ostanatite neli balisti i trgovci sverceri sto i da ste deka ce ste ja polnele arenata, arno ama ne e toa niva za bostan, STADION E!

Se drzite kurac, so bostangjiite od mala recica i ostanatite sela, koi imeto nezaat da go kazat na glas a kamoli pesna navijacka da ispeat... i toa vo isto vreme :)

Гробар Мкд

Не дамо Титулу !!!
Член од
19 ноември 2008
Мислења
5.335
Поени од реакции
1.442
Има некој што редовно оди на Југ од овде?Ако има нека ми пиши ПП имам да го прашам нешто...
Јас идам, редовно не, ама за секое дерби сум скоро таму, плус Евролигиче нешто кошарка :D... Али, во тек сум со клубот и навивачите, пиши ПП ајде :D

Член од
3 мај 2008
Мислења
849
Поени од реакции
40
Mateja Kežman gost predsednika Đurića

Mateja Kežman, jedan od najpopularnijih igrača Partizana, posetio je crno-beli dom, a ugostio ga je predsednik crno-belih Dragan Đurić.
U ćaskanju starih prijatelja, evocirane su uspomene na Matejin prethodni igrački period u Partizanu i neke zanimljivosti iz njegove internacionalne karijere.
Drugi deo razgovora je bio poslovnog karaktera…

Спасев

Партизан, Мајами Хит
Член од
30 април 2009
Мислења
1.947
Поени од реакции
239

Kajgana Shop

На врв Bottom