Фан Клуб: Јувентус

P

PewDiePie

Гостин
Е така и ќе бараат за година две 40 мил Порто за тој Данило.

Гледам и Видал само што не потпишал за вас,а и Роси. Браво браво се гледа дека опасна конкуренција ќе бидете годинава со нив двајца во тим.

Bianconero vero

Il Capitano
Член од
10 ноември 2008
Мислења
9.237
Поени од реакции
8.135
Многу ми се неодлучни околу трансфериве. Ништо не правиме вака. Се ценкаат за секое еб**о евро и на крај остануваат со к***т во раце. Да, летото е долго и има време за трансфери ама размислува ли некој дека тие играчи треба да се уиграат на пријателските а не во прво коло да дебитираат.

Член од
31 мај 2011
Мислења
2.746
Поени од реакции
1.288
Многу ми се неодлучни околу трансфериве. Ништо не правиме вака. Се ценкаат за секое еб**о евро и на крај остануваат со к***т во раце. Да, летото е долго и има време за трансфери ама размислува ли некој дека тие играчи треба да се уиграат на пријателските а не во прво коло да дебитираат.
реално никој нема да попушти во цената за играч кој е афирмиран и вреди ! управата си вети самата како и на навивачите дека ќе донесе барем играч или двајца годинава од врвен калибар со цел да се врати тимот каде и му е местото - тоа досега не го видовме,за шпекулација и јас можам да напишам за кој било дека преговара со Јуве,но само официјален тррансфер е вистинското нешто
во светот на фудбалот изминативе 10 години парите премногу дојдоа до израз,дали наследниците на Џани Ањели ќе сакаат да го продолжат неговото дело е друга приказна,нарочито сега кога светот се спрема за нова економска криза

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513
реално никој нема да попушти во цената за играч кој е афирмиран и вреди ! управата си вети самата како и на навивачите дека ќе донесе барем играч или двајца годинава од врвен калибар со цел да се врати тимот каде и му е местото - тоа досега не го видовме,за шпекулација и јас можам да напишам за кој било дека преговара со Јуве,но само официјален тррансфер е вистинското нешто
во светот на фудбалот изминативе 10 години парите премногу дојдоа до израз,дали наследниците на Џани Ањели ќе сакаат да го продолжат неговото дело е друга приказна,нарочито сега кога светот се спрема за нова економска криза
Пирло не е топ играч според тебе?дека е 32 години и не го бива?Дел Пиеро има 36 години па најбољи играч беше лани.

Читам за Видал дека е готово али не сакам да коментирам пред време,само ќе кажам дека ми се свиѓа како играч,го имам пратено неколку пати,има квалитет и квантитет,добро ќе го покрива Пирло нежниот:)

п.с Интер уште се надеваат на размена Вивиано-Видал:D

M

Mario Gómez

Гостин
Читам за Видал дека е готово али не сакам да коментирам пред време,само ќе кажам дека ми се свиѓа како играч,го имам пратено неколку пати,има квалитет и квантитет,добро ќе го покрива Пирло нежниот:)
Мисли си дека е готово, читај уште малце тоа дељо спорт и шит.ком italy па можеби и Меси ќе посака да дојде во екипа шо не игра во европа.

BTW, каков е тој квантитет на играчот?

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Мисли си дека е готово, читај уште малце тоа дељо спорт и шит.ком italy па можеби и Меси ќе посака да дојде во екипа шо не игра во европа.

Спор, низок, има лузна на лицето, не е бричен ..

Член од
3 февруари 2010
Мислења
570
Поени од реакции
69
Од вакви ботови не ми се влева на форум... цела година дркаше на Видал и сеа не може да преболи шо ќе оди во жабарски тим, кој од институтот за фудбал и фудбалска историја е прогласена за втор најдобар клуб на минатиот век, зад Реал.

П.С Сигурен сум дека дополнителните комплекси кај Боби настанале после вечерта во Дортмунд 2006

Маци-

ragazzo pazzo
Член од
17 април 2007
Мислења
6.184
Поени од реакции
3.513

Ти ако читаш дељо спорт и шит.ком ја не читам бе нацисто,не кажувам пред време ама calciomercato.com не е шит.ком и даваат доста добри и сигурни информации.

Квантитет, да ,освен што има квалитети како ДМ ,трча 90 минути,многу е борбен,агресивен,ова се карактеристики на играч кој што не поседува квалитети,еве да ти дадам пример,Молинаро,не е многу квалитетен али го надокнадува тоа што е многу борбен,никогаш не се предава и трча 90 минути,а нели дркаше ти на Видал до скоро?или сеа дркаш на Нојер киксерот:) суд КУРВЕ не го сакаат многу многу а:X3:

Сладоледџија

Ванила & Чоколадо
Член од
8 декември 2009
Мислења
14.458
Поени од реакции
11.916
Ти ако читаш дељо спорт и шит.ком ја не читам бе нацисто,не кажувам пред време ама calciomercato.com не е шит.ком и даваат доста добри и сигурни информации.

Квантитет, да ,освен што има квалитети како ДМ ,трча 90 минути,многу е борбен,агресивен,ова се карактеристики на играч кој што не поседува квалитети,еве да ти дадам пример,Молинаро,не е многу квалитетен али го надокнадува тоа што е многу борбен,никогаш не се предава и трча 90 минути,а нели дркаше ти на Видал до скоро?или сеа дркаш на Нојер киксерот:) суд КУРВЕ не го сакаат многу многу а:X3:
Не ги викај курве .. Без вреѓање ..

M

Mario Gómez

Гостин
Бевте и останавте најмизерниот фан клуб на кајгана, секоја чест за 2-ца или 3-ца шо имаат нерви со вас да дискутираат.

Член од
22 август 2009
Мислења
2.387
Поени од реакции
1.036
се повеке и повеке искачаат шпекулацииве за Видал во Јуве а и Леверкузен нејке да го даде во Баерн така да ја мислам 80% Видал ке биде играч на Јуве

Kajgana Shop

На врв Bottom